Cok sükür bugunu gösteren RabbımeAhh ahhh bizler çok güçlüyüz inşallah güzel sonuçlar yakındır normal yolla gebe kalıp rahat gebelik geçirmeyi bizde isterdik ama bizimde böyle süreçler geçirmemiz lazımmış yine Hamd olsun böyle imkanlar var böyle imkanı olmayanlwrda var
Cok sükür bugunu gösteren Rabbımeelimizden geleni yapıyoruz, dua edip beklemeye geçtik artık
Teşekkürler . Daha iyileri sizin olsunTebrikler canım, hayırlı uğurlu olsun :) sağlıkla yükselsin değerin :)
Merak etme daha ilaç eklenicek proloton depot var transfer sonrası vuruyorlar hmn sonra Dr ayarlıyor ben 5 günde bir vurduruyorum şuan 10.haftaya kadar da vurulucakAynen canım belkide valla bende şuan bı sürü ilaç kullanıyorum bitane antibiyotik bı tane kortizollu ilaç Progestan progestan hariç diğerlerini transfere kadar kullancam inşallah profestani Allah nasip eder hamile kalırsam 12. Haftaya kadar düşük tehlikesi olursa Allah korusun tabii ji
Ben bu düşünceden vazgeçtim sizde vazgeçin ikizler kuvezde kaldı benden çok iğne ile tanıştılar onlar benden daha çok çekti tövbe ettim birdaha da demedim bisi çok şükür bugünümuzeAhh ahhh bizler çok güçlüyüz inşallah güzel sonuçlar yakındır normal yolla gebe kalıp rahat gebelik geçirmeyi bizde isterdik ama bizimde böyle süreçler geçirmemiz lazımmış yine Hamd olsun böyle imkanlar var böyle imkanı olmayanlwrda var
Canim...nasil guzel haberlerrr...Evet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
Perşembe tekrar bakılacak . Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
Ne biliyim kuzum bekleyip gorucez artıkAma keşke Dr transder olduğundan bahsetseydin 7 ile 10 arasında kana karisiyor 4 çok erken
Onu ilk oglumdasa vurulmuştum ama düşük tehlikem var diue vurulmustum canım normal vermemistiMerak etme daha ilaç eklenicek proloton depot var transfer sonrası vuruyorlar hmn sonra Dr ayarlıyor ben 5 günde bir vurduruyorum şuan 10.haftaya kadar da vurulucak
Canları saolsun tabii ki Allah esirgeisn canım zor olmuştur sana da Allahım omurlerine ömür versinBen bu düşünceden vazgeçtim sizde vazgeçin ikizler kuvezde kaldı benden çok iğne ile tanıştılar onlar benden daha çok çekti tövbe ettim birdaha da demedim bisi çok şükür bugünümuze
Günaydın,Hayirli olsun transferinBen de 38 yaşındayım 1 kizim var 2.yi bulamadık bir türlü insallah bu kez gelmistir
ilk canım :) acemiyim :)Orasi öyle canım bekledikçe gelmez :)) kaçıncı transferin olacak ?
ay burdaki bildirimleri kaçırmışım şansa bak tabi ekle bende sizle konuştukça rahatlarım :)Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun...insallah rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin. .senide listemize ekleyebilirmiyim
Bizim sülale hep 40 ından sonra doğurdu Boşver sen onları millet kıskanç sen ailenle evlatlarınla mesgul ol. Kaç yasında doğuran insanlar var senin yasında birşey yok millet 40 da evleniyor takmayın böyle şeyleri kafanızaGünaydın,
Sizin kızınız kaç yaşında, benim de oğlum var 6,5 yaşında şuan Allah bağışlasın herkesin evladını. Yaşım 38 2 ay sora 39 olacağım. Çevrede çok var yeter bir çocuk neyine yetmiyor. Biri de bir bini de bir. Yok işte yaşın ilerledi nasıl esaret ediyorsun....
bu tarz eleştiriler alıyor musunuz sizde? Sinir oluyorum, üzülüyorum. içimde bulunduğum durumun ben farkındayım zaten. İnsan yanında çevresinde destekçi arıyor bu insalar resmen köstek oluyor
Canim antibiyotigi ne icin veridlerr..Aynen canım belkide valla bende şuan bı sürü ilaç kullanıyorum bitane antibiyotik bı tane kortizollu ilaç Progestan progestan hariç diğerlerini transfere kadar kullancam inşallah profestani Allah nasip eder hamile kalırsam 12. Haftaya kadar düşük tehlikesi olursa Allah korusun tabii ji
Canimmm..4. Gun cikmamasi normal amaa...lutfen bi yorma kendini..tatlim inslalah degerlerin cikicakk..dualarim seninle..Valla ben kolum yuzunden hastaneye gittim röntgen çekilmesi lazımdı bugün doktor sordu gebelik şüphen var mı dedi . Evet ama bilmiyorum dedim kan testine bakmamız lazım yoksa röntgen olmaz dedi kan testim 0.100çıktı şok içerisindeyim . Benim büyük ihtimalle negatif moralim 0 yani . Yükselceğini zannetmem 5. Gun embriyosu bugun 4. Gün zaten 3 günde yerleşiyor sonra kan yükselmeye başlıyor benım hiççç koskocaman bir 02. Denememdi bu da olmadı
:) Teşekkür ederim. Ben de mutlu bir ailem var eşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Bu mutlu aileye bir çocuk daha neden olmasın düşüncesindeyim. Oğlum neden kardeşsiz kalsın. Ağzı olan konuşuyor.Bizim sülale hep 40 ından sonra doğurdu Boşver sen onları millet kıskanç sen ailenle evlatlarınla mesgul ol. Kaç yasında doğuran insanlar var senin yasında birşey yok millet 40 da evleniyor takmayın böyle şeyleri kafanıza
Anne olmayı istemek sizin en doğal hakkınız
Allahh razı olsun yok incilmiş omuz tarafı yerinden oynatamıyorum . Geçen transferimde 6.gün beta yaptrmıstım 0. Cıkmıstı dahada yükselmez dedim 10. Gun yıne yaptım 0 dı yıkselmedi . Bundada 4. Gun 0 gördüm inşallah yine görmem ama içimde tuttuguna dair hıc umut heycan bile yok .ağrı sızı akıntı falan hıc bısey yok kupkuruyum hatta . Nie tutmuyor onuda anlamıyorum .Canimmm..4. Gun cikmamasi normal amaa...lutfen bi yorma kendini..tatlim inslalah degerlerin cikicakk..dualarim seninle..ama doktoruna sor..4. Gun zatrn cikmazdir..icin rahatlar belki..panik yapma sakin..kolun icinde gecmis olsun canim..insallah..ciddi biseyin yoktur..
Bizim transfer gunumuz aynıydı sizinle, test gunu pazartesı deıl mı sızın de??Allahh razı olsun yok incilmiş omuz tarafı yerinden oynatamıyorum . Geçen transferimde 6.gün beta yaptrmıstım 0. Cıkmıstı dahada yükselmez dedim 10. Gun yıne yaptım 0 dı yıkselmedi . Bundada 4. Gun 0 gördüm inşallah yine görmem ama içimde tuttuguna dair hıc umut heycan bile yok .ağrı sızı akıntı falan hıc bısey yok kupkuruyum hatta . Nie tutmuyor onuda anlamıyorum .Beklicem yine hafta sonunu bakalım mucize bana ugrucakmı
Valla benim Annem kardeşime 42 yasında hamile kaldı:) Teşekkür ederim. Ben de mutlu bir ailem var eşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Bu mutlu aileye bir çocuk daha neden olmasın düşüncesindeyim. Oğlum neden kardeşsiz kalsın. Ağzı olan konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?