2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Cok sükür bugunu gösteren Rabbıme elimizden geleni yapıyoruz, dua edip beklemeye geçtik artık

Merak etme daha ilaç eklenicek proloton depot var transfer sonrası vuruyorlar hmn sonra Dr ayarlıyor ben 5 günde bir vurduruyorum şuan 10.haftaya kadar da vurulucak

Ben bu düşünceden vazgeçtim sizde vazgeçin ikizler kuvezde kaldı benden çok iğne ile tanıştılar onlar benden daha çok çekti tövbe ettim birdaha da demedim bisi çok şükür bugünümuze

Evet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
Perşembe tekrar bakılacak . Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
Canim...nasil guzel haberlerrr...❤❤tebrik ederimm katlanarakta artarrrr insallahhh..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canim..

Merak etme daha ilaç eklenicek proloton depot var transfer sonrası vuruyorlar hmn sonra Dr ayarlıyor ben 5 günde bir vurduruyorum şuan 10.haftaya kadar da vurulucak
Onu ilk oglumdasa vurulmuştum ama düşük tehlikem var diue vurulmustum canım normal vermemisti

Ben bu düşünceden vazgeçtim sizde vazgeçin ikizler kuvezde kaldı benden çok iğne ile tanıştılar onlar benden daha çok çekti tövbe ettim birdaha da demedim bisi çok şükür bugünümuze
Canları saolsun tabii ki Allah esirgeisn canım zor olmuştur sana da Allahım omurlerine ömür versin

Hayirli olsun transferinBen de 38 yaşındayım 1 kizim var 2.yi bulamadık bir türlü insallah bu kez gelmistir
Günaydın,

Sizin kızınız kaç yaşında, benim de oğlum var 6,5 yaşında şuan Allah bağışlasın herkesin evladını. Yaşım 38 2 ay sora 39 olacağım. Çevrede çok var yeter bir çocuk neyine yetmiyor. Biri de bir bini de bir. Yok işte yaşın ilerledi nasıl esaret ediyorsun....

bu tarz eleştiriler alıyor musunuz sizde? Sinir oluyorum, üzülüyorum. içimde bulunduğum durumun ben farkındayım zaten. İnsan yanında çevresinde destekçi arıyor bu insalar resmen köstek oluyor

Bizim sülale hep 40 ından sonra doğurdu Boşver sen onları millet kıskanç sen ailenle evlatlarınla mesgul ol. Kaç yasında doğuran insanlar var senin yasında birşey yok millet 40 da evleniyor takmayın böyle şeyleri kafanıza
Anne olmayı istemek sizin en doğal hakkınız

Canim antibiyotigi ne icin veridlerr..

Canimmm..4. Gun cikmamasi normal amaa...lutfen bi yorma kendini..tatlim inslalah degerlerin cikicakk..dualarim seninle..ama doktoruna sor..4. Gun zatrn cikmazdir..icin rahatlar belki..panik yapma sakin..kolun icinde gecmis olsun canim..insallah..ciddi biseyin yoktur..

:) Teşekkür ederim. Ben de mutlu bir ailem var eşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Bu mutlu aileye bir çocuk daha neden olmasın düşüncesindeyim. Oğlum neden kardeşsiz kalsın. Ağzı olan konuşuyor.

Herkese tekrar merhaba, dün dr gittim ve transfer işlemi için ilaç kullanımına başlayacağız rahim filmimi de çektirdim çok şükür bir engel yok dediler transfer için bugün drumdan hber bekliyorum ilaç protokolü için. Çok heyecanlıyım

Allahh razı olsun yok incilmiş omuz tarafı yerinden oynatamıyorum . Geçen transferimde 6.gün beta yaptrmıstım 0. Cıkmıstı dahada yükselmez dedim 10. Gun yıne yaptım 0 dı yıkselmedi . Bundada 4. Gun 0 gördüm inşallah yine görmem ama içimde tuttuguna dair hıc umut heycan bile yok .ağrı sızı akıntı falan hıc bısey yok kupkuruyum hatta . Nie tutmuyor onuda anlamıyorum . Beklicem yine hafta sonunu bakalım mucize bana ugrucakmı

Bizim transfer gunumuz aynıydı sizinle, test gunu pazartesı deıl mı sızın de??

Valla benim Annem kardeşime 42 yasında hamile kaldı Zaten annem Adile naşit gibi kopyası bide hamile kalınca gorcektin yusyuvarlak bi kadın oldı . bütün komsular gülüyordu .Anneminde agzı pisdir hepsini susturuyordu . Özür diliyerek söyluyorum (Sizene canım bu yasta yemek istedi aiz yiyemediyseniz sizin sorununuz der kapatırdı kpnuyu) yani millete göre iş yapcak halimiz yok canını hıc sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…