• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar merhaba nasıl geçiyor günleriniz bugün benim 6.günüm
Gögüslerimde şişkinliklik ve hassasiyet var.
Onun dışında tuvalete zor çıkıyorum ve karnım ağrıyor başkada bir belirtim yok.
Her gün dua ediyorum inşallah tutmuştur bebişler diye
Sizlerin nasıl gidiyor ?
Öncelikle hayırlı olsun, ben de yeni transfer oldum, belirtiler hakkında bi şeyler arıyordum. Ben de sık idrara çıkıyorum ve gazım var. Ama gaz durumu progesterondan kaynaklanabilirmiş. kendimi çok dinliyorum, siz neler hissediyorsunüz?

Öncelikle hayırlı olsun, ben de yeni transfer oldum, belirtiler hakkında bi şeyler arıyordum. Ben de sık idrara çıkıyorum ve gazım var. Ama gaz durumu progesterondan kaynaklanabilirmiş. kendimi çok dinliyorum, siz neler hissediyorsunüz?
Merhaba sizinde hayırlı olsun
Bende en başından beri bacak kramp ve kasık ağrısı vardı. Hep sebze yememe rağmen kabızlık durumu yaşıyorum ve gaz sıkıntısı bende de var günde 2.5 lt su içiyorum.
yattığım zaman ağrım daha cok oluyor anlamadım
Bazen hamile gibi hissediyorum bazende hiçbirşey hissetmiyorum duygularım karma karışık işte
Allah yardımcımız olsun

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi ip gibi incecik sadece ben görebiliyorum o derece alttan flaşla bakınca hafif pembemsi duruyor anlamadım gitti hayalet çizgi çekip atsam sizde görmeyebilirsiniz ama ben görüyorum

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi ip gibi incecik sadece ben görebiliyorum o derece alttan flaşla bakınca hafif pembemsi duruyor anlamadım gitti hayalet çizgi çekip atsam sizde görmeyebilirsiniz ama ben görüyorum
Ya tatlim benim sen kesin ikizlersin..yada bi yukseleninde felan bi ikizlerlik var..sabirsizsin benim gibi..bende senin gibiydim transferimde.😍😍😍at bi bakalim canim..sen gorduysen..kesin vardirr.ay hadi insallah...emin ol hic olmasa asla bisey gormuyorsun..😍😍😍ama igne felan kullandinmi hic..dun yada bugun..

Merhaba canim💕💕hayirli ugurlu olsun tedavin..insallah rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..🙏🙏💕💕💕senide listemize ekleyebilirmiyim..

Ya tatlim benim sen kesin ikizlersin..yada bi yukseleninde felan bi ikizlerlik var..sabirsizsin benim gibi..bende senin gibiydim transferimde.😍😍😍at bi bakalim canim..sen gorduysen..kesin vardirr.ay hadi insallah...emin ol hic olmasa asla bisey gormuyorsun..😍😍😍ama igne felan kullandinmi hic..dun yada bugun..
😂😂😂 hahahahah galiba ikizlik bısey var cok sabırsızım . İğnede hergun progesteron vuruluyorum canım

Eklentiler

• DB719066-BB8B-44E2-99B2-D6129F16D834.jpeg
    DB719066-BB8B-44E2-99B2-D6129F16D834.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 50
  • 046E99E2-1ACF-43CD-A565-C85781940277.jpeg
    046E99E2-1ACF-43CD-A565-C85781940277.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın,

Sizin kızınız kaç yaşında, benim de oğlum var 6,5 yaşında şuan Allah bağışlasın herkesin evladını. Yaşım 38 2 ay sora 39 olacağım. Çevrede çok var yeter bir çocuk neyine yetmiyor. Biri de bir bini de bir. Yok işte yaşın ilerledi nasıl esaret ediyorsun....

bu tarz eleştiriler alıyor musunuz sizde? Sinir oluyorum, üzülüyorum. içimde bulunduğum durumun ben farkındayım zaten. İnsan yanında çevresinde destekçi arıyor bu insalar resmen köstek oluyor :KK43:
Ben yaştan ziyade ikizlerin var daha 3 yaşında diyenler oldu ben bakcam güveniyorum demekki kendime dertlenmeyin siz dedim susstular😂😂kime ne ayoll

Ayyy elim ayağım boşaldı birden...Nasil ne yaptın ne cesaret :rolleyes: kiz masallah🧿 Ben göremedim ama sen girdu isen kesin vardır ışıktan biz göremeyiz simdi...Ayy sen benden 1 gun önceydin🤩 senin de belirtin yoktu degil mi🤭🤭🤣

Ayyy elim ayağım boşaldı birden...Nasil ne yaptın ne cesaret :rolleyes: kiz masallah🧿 Ben göremedim ama sen girdu isen kesin vardır ışıktan biz göremeyiz simdi...Ayy sen benden 1 gun önceydin🤩 senin de belirtin yoktu degil mi🤭🤭🤣
Yok yok hiç bır belirti kuzum görmüyomusunuz yaaa 🥺

Canimm...ben goruyorummm..fotofrafi oynatincaa.insallah..ignenin etkisi degildir kuzum..ay hadi insallahhhhhh😍😍😍💕💕💕💕
Şimdi düşer bayılırım ahahahahahah 😂😂😂 ah nerde bizde o şans inşallahhhh pozitiftir yarabbım . Progesteron iğne beta hcg yükseltmiyor ki canım ben çatlama iğneside hıc vurulmadım 😂 ondan şüpheye düştüm inşallah kuruma çizgisi değildir öyle olsa beyaz olurdu bunda pembelik var 🤷🏻‍♀️

Şimdi düşer bayılırım ahahahahahah 😂😂😂 ah nerde bizde o şans inşallahhhh pozitiftir yarabbım . Progesteron iğne beta hcg yükseltmiyor ki canım ben çatlama iğneside hıc vurulmadım 😂 ondan şüpheye düştüm inşallah kuruma çizgisi değildir öyle olsa beyaz olurdu bunda pembelik var 🤷🏻‍♀️
Tatlim ben 3. Gun bi vurulmustum..oncekintransferimdee silik cikmsiti..idrarda yaptim ayni gun..dedim ya bende saf kan ikizlerim buarada😎😎😍😍sabirsizimm..baska igne vurulmamistim ben transfer suresince..egee o igne o igne degilse...ben gordummm..canim...masalllahhh...insalllaahh..giderek koyulasirr🙏🙏🙏💕🙏...kzuum..yarini atla..ertesi gunde bi yap olurmu..yarin yaniltici olabilir cunki...cok sevindimmm tatlim.😍😍💕💕.eminim fotodan sen daha net goruyosundur gercegini..

Tatlim ben 3. Gun bi vurulmustum..oncekintransferimdee silik cikmsiti..idrarda yaptim ayni gun..dedim ya bende saf kan ikizlerim buarada😎😎😍😍sabirsizimm..baska igne vurulmamistim ben transfer suresince..egee o igne o igne degilse...ben gordummm..canim...masalllahhh...insalllaahh..giderek koyulasirr🙏🙏🙏💕🙏...kzuum..yarini atla..ertesi gunde bi yap olurmu..yarin yaniltici olabilir cunki...cok sevindimmm tatlim.😍😍💕💕.eminim fotodan sen daha net goruyosundur gercegini..
Tabi bi tık pembesi valla dediğin gibi yapıcam beklicem cuma günü kan testine direk 😂😂 inşallahh doğrudur inşallahhhhh ♥️♥️♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

asyaaaa asyaaaa ben de gördüm. Zaten bu testlere baka baka şasi oldum yıllardır.hadi inşallah sıradaki güzel haber senden olsun
Al bende okadar canim..😍😍😍hayatimda bir kere gordum silikti oda..kimyasalda gormustum..en son transferimde..sonra defalarca yaptim..gozumj dort acip baktimm..ama beyazligi gozumu aldi hep..2. Cizginin yerindeki beyazliktan bahsediyorum tabee😍😍😍😍😍😍

Arkadaşlar birşey danışmak istedim sizlere. Transver den önce idrar testi yaptırdınızmı acaba enfeksiyon varmı diye aklıma takıldı bu konu şuan idrar yollarında yanma yaşıyorum doktorum bu konu hakkında bilgi vermesi sizlere danışmak istedim.

Arkadaşlar birşey danışmak istedim sizlere. Transver den önce idrar testi yaptırdınızmı acaba enfeksiyon varmı diye aklıma takıldı bu konu şuan idrar yollarında yanma yaşıyorum doktorum bu konu hakkında bilgi vermesi sizlere danışmak istedim.
Canim..merhaba..transfer gunun ne zman olucakti senin..doktoruna danis muhakkak..cunki enfekaiyon gibi durumlarda..tutunmayi engelliyo olabilir..

Back