2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Dün öğleden sonra verdim 1.2 bugün sabah 2.15 doktora gösterecem bekliyorum ameliyata girmis
Ayni yerde vermedin dimi canim..2.15 te olsa bir deger cikmis..dun lekelenme olmus..insallah..hayirli habeler verir doktorun..bizleride haberdar et olurmu

Ayni yerde vermedin dimi canim..2.15 te olsa bir deger cikmis..dun lekelenme olmus..insallah..hayirli habeler verir doktorun..bizleride haberdar et olurmu
Yok aynı yerde vermedim üniversite hastanesinde verdim bugün bana göre artmaması lazım neden oldu ki

Yok aynı yerde vermedim üniversite hastanesinde verdim bugün bana göre artmaması lazım neden oldu ki
Canim her hastanenin labaratuari farkli olabiliyor..cokk bariz farklar olmasada..bu sekilde kan takibi yapilcagi zman ayni hastanede verilir ..genellikle..saglik olsun..

Negatif 2.adet gel yumurtalarına bakalım dedi duruma gore hareket ederiz dedi ilaçlara ara ver dedi hayırlısı böyleymiş
Sıkmayın canınızı Rabbimden hayırlısı.. sabredicez. İnşAllah bu çabaların mükafatını alıcaz

Negatif 2.adet gel yumurtalarına bakalım dedi duruma gore hareket ederiz dedi ilaçlara ara ver dedi hayırlısı böyleymiş
Hakkınızda hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini Allah büyük benimde ilk negatif olmuştu tepki bile veremedim konuşamamıştım şimdi 2. Denemem 3 yıl ara verdik Rabbimden hayirlsii neyse o olsun

Merhaba kızlar. Ben de 5 Nisan transfer oldum. İlk hafta çok rahattım.Kolay geçti benim için. Ancak bu 2. Hafta biraz moralim bozuldu. Adet haftam aynı zamanda. Adet öncesi sol bacağımdan kan çekilir kasık ağrım olur çok az biraz da üşüme hepsi bu 2. Hafta olmaya başlayınca biraz tedirgin oldum. Sizler nasılsınız

Üzülme diyemiyicem üzül ama üzüntünü bitir arkadaşım. Her şeyde olduğu gibi burda da hayıslısı diyelim inşaallah

Merhaba canım bende 5 Nisan'da oldum transfer 6. Gün embiryosu benimde zaman geçmiyor sürekli belim kasıgım ayaklarım ağrıyor ayaklarım üşüyor adetim geçti 3 gün hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlerde güzel haberler alırız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…