Ayni yerde vermedin dimi canim..2.15 te olsa bir deger cikmis..dun lekelenme olmus..insallah..hayirli habeler verir doktorun..Dün öğleden sonra verdim 1.2 bugün sabah 2.15 doktora gösterecem bekliyorum ameliyata girmis
Sen takip et 1.5 saat çıkıyor geneldeBugun kaçıncı gunundu canım? Hemen çıkmış sonucun ben 9da verdim öğlene anca haber verilir sanırım
Yok aynı yerde vermedim üniversite hastanesinde verdim bugün bana göre artmaması lazım neden oldu kiAyni yerde vermedin dimi canim..2.15 te olsa bir deger cikmis..dun lekelenme olmus..insallah..hayirli habeler verir doktorun..bizleride haberdar et olurmu
Ben tüp bebek merkezinde verdim canım onların öyle bir sistemi yok maalesef kendileri arayıp söylüyorlar sonucu.Sen takip et 1.5 saat çıkıyor genelde
Hayırlısı olsun cnm olabilir benim hastanenin içinde olunca çıktıBen tüp bebek merkezinde verdim canım onların öyle bir sistemi yok maalesef kendileri arayıp söylüyorlar sonucu.
Hakkında hayırlısı olsun senin de canım doktorunla görüş negatifse bile bundan sonraki sureci konuşursunuz. En hayırlı zamanda olacaktır inşallahHayırlısı olsun cnm olabilir benim hastanenin içinde olunca çıktı
Inşallah konusacam 6 ay beklerim büyük ihtimalleHakkında hayırlısı olsun senin de canım doktorunla görüş negatifse bile bundan sonraki sureci konuşursunuz. En hayırlı zamanda olacaktır inşallah
Canim her hastanenin labaratuari farkli olabiliyor..cokk bariz farklar olmasada..bu sekilde kan takibi yapilcagi zman ayni hastanede verilir ..genellikle..saglik olsun..Yok aynı yerde vermedim üniversite hastanesinde verdim bugün bana göre artmaması lazım neden oldu ki
Sıkmayın canınızı Rabbimden hayırlısı.. sabredicez. İnşAllah bu çabaların mükafatını alıcazNegatif 2.adet gel yumurtalarına bakalım dedi duruma gore hareket ederiz dedi ilaçlara ara ver dedi hayırlısı böyleymiş
Hakkınızda hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini Allah büyük benimde ilk negatif olmuştu tepki bile veremedim konuşamamıştım şimdi 2. Denemem 3 yıl ara verdik Rabbimden hayirlsii neyse o olsunNegatif 2.adet gel yumurtalarına bakalım dedi duruma gore hareket ederiz dedi ilaçlara ara ver dedi hayırlısı böyleymiş
Aynen bende verdim onlardan haber bekliyorum . Hakkımızda hayırlısı inşaallahBen tüp bebek merkezinde verdim canım onların öyle bir sistemi yok maalesef kendileri arayıp söylüyorlar sonucu.
Üzülme diyemiyicem üzül ama üzüntünü bitir arkadaşım. Her şeyde olduğu gibi burda da hayıslısı diyelim inşaallahNegatif 2.adet gel yumurtalarına bakalım dedi duruma gore hareket ederiz dedi ilaçlara ara ver dedi hayırlısı böyleymiş
Bende ilk denemde 3 ay bekledim kıst oluşmasına ragmen inşaallah en hayırlı sürede netice alırsınInşallah konusacam 6 ay beklerim büyük ihtimalle
Ben öğrendim canım kendileri hala aramadilar :)) çok şükür 15. gün 811 çıkmış sonucumAynen bende verdim onlardan haber bekliyorum . Hakkımızda hayırlısı inşaallah
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleriniBen öğrendim canım kendileri hala aramadilar :)) çok şükür 15. gün 811 çıkmış sonucumsenin ikinci test miydi ?
Amin canım inşallah dileyen herkese hayırlısı ile nasip olsunhayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini
Hayirlsii olsun canım benim çok sevindim artık rahat et biraz Allah'ım gönlünüze göre versin inşallahBen öğrendim canım kendileri hala aramadilar :)) çok şükür 15. gün 811 çıkmış sonucumsenin ikinci test miydi ?
Merhaba canım bende 5 Nisan'da oldum transfer 6. Gün embiryosu benimde zaman geçmiyor sürekli belim kasıgım ayaklarım ağrıyor ayaklarım üşüyor adetim geçti 3 gün hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlerde güzel haberler alırız inşallah canımMerhaba kızlar. Ben de 5 Nisan transfer oldum. İlk hafta çok rahattım.Kolay geçti benim için. Ancak bu 2. Hafta biraz moralim bozuldu. Adet haftam aynı zamanda. Adet öncesi sol bacağımdan kan çekilir kasık ağrım olur çok az biraz da üşüme hepsi bu 2. Hafta olmaya başlayınca biraz tedirgin oldum. Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?