2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ya inşallah çok güzel haberlerle gel canım haber ver inşallah bebeklerimizin büyüdüğünüde konuşuruz inşallah canim

amin inşallah hayırlısı olsun herkes için bende yarın verecektim kan gelince doktor bugün verdedi yarın doktorum gel birde burda ver dedi
Canım yarın inşallah doktorun en iyisini bielecektir inşallah en güzel.en hayırlı sonuçları alırsın canım benimm

Kızlar adet olcakmışım gibi ağrı girdi sol ayagıma vuruyor ya .

Kızlar benimde bacağıma kalçama kramp girdi dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 4. Gün negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama sonra erken dedim kendime bakalım hayırlısı olsun diyorum

Kızlar benimde bacağıma kalçama kramp girdi dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 4. Gün negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama sonra erken dedim kendime bakalım hayırlısı olsun diyorum
4. Gün erken canım 8. - 9. Günü gibi tekrsrl insallah

Millet hep yazmıs 4. Gün yaptım silik çıktı 5. gün yaptım pozitifi gördüm bende gaza geldim salak gibi test yaptım pişman oldum ama iş işten geçti maalesef keşke yapmasaydım
Valla bende yarın yapmayı planlıyordum 4. Gün die

Cok erken yapmışsın canım:) 5. Gün embriyosu ise en erken 7 veya 8. gün dene.

5. Gün embriyosu ve çift embriyo
Canimin ici..erken gebelik diye sakin guvenme..bazen normal testler erken gebelik testlerinden cok daha iyi oluyo..5. Gun embriyosu..4.gun cikmazkisakin yapma bidaha..moral bozmaktan baska bisey degil..brn bi onceki tedavimde 3. Gun yapmistim..sabirsizdim..tabi 3. Gun vuruldugum ignenin etkisiyle silik cikti..4. Gun yaptim..negatif cikti..5. Gun yaptim negatif..cikti..erken gebelikti..buarada..sonra biraktim..7. Gun yine yaptim normal testle bu sefer tekrar silik cikti..yani sakin yapma bidaha..herseyin hayirlisi olucak..dikkatini dagit olurmu kuzum benim..

1,20 yok sanırım doktorumu aradım sabah gel burda kan ver dedi
Canim negatif olmus...ama allahtan umut kesilmezz..umut vermekte istemem..seninki 3. Gun embriyosu oldugu icin..heran hersey olabilir..yarin sansin dusukte olsa..belki son anda tutunmus olabilir..dilerim oyledir..oyle degilsede..hayirlisi budur de olurmu..ben artik 4. Ye giricegim icin..ilk 2 sinde cok uzulmustum..ama 3. De anladimki..rabbim belki iyiligimi dusunuyor dedim..sagliksizdi ..o yuzden olmadi..eger adnaayi dusunursen..sana yardimci olmak isterim..doktor konusunda..birde embriyon kacinci kalite kac hucreli idi senin..cift mi konulmustu..

Bende yapmamak için kendimi tutuorum ama yapmasaydın keşke çok erken daha biraz daha sabır cuma günü kan vericem ben sende sabret ve sonra tekrarla bence negatif çıkması çok normal hiç moralini bozma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…