Sen oyle.bir yerlerim ağrıyor kasiliyor dedikçe bana bir şeyler oluyor kiz hic bir sey yok ben deBizler test gününü bekliyoruz beklerken de belirti arıyoruzen azından ben öyleyim
İnşallah hepimizin bebişli haberlerini alırız
hayırlısı böyleymiş sabah gidim doktor nedicekBenim 4.9 çıkmıstı düşün negatif 5 yukarısı olması lazım .
Aynen öyle üzme canını . Biliyorum öyle demekle olmuyor insan üzülüyor ama napcaksın olmayınca olmuyor . Benım bu 2. Transferim ilkinde çok kotu olmustum ama nasip kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versinhayırlısı böyleymiş sabah gidim doktor nedicek
amin inşallahAynen öyle üzme canını . Biliyorum öyle demekle olmuyor insan üzülüyor ama napcaksın olmayınca olmuyor . Benım bu 2. Transferim ilkinde çok kotu olmustum ama nasip kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin
Var mı canım belirtiler şuan kaçıncı GünundesinBizler test gününü bekliyoruz beklerken de belirti arıyoruzen azından ben öyleyim
İnşallah hepimizin bebişli haberlerini alırız
Tamamdır canım.senin durumlar nasıl canimVücudunu yorma dinlen bol vitaminli beslen doğru demiş annen
Bende iki çocuk ev halay çekiyor bı yemek bı bulaşık yapiyomTamamdır canım.senin durumlar nasıl canim
Kızlar ben 5. Denenmemde kucağıma aldım oda 40 gün kuvezde bıraktım buda pozitif ama nolcagi belli değil eve getirmeden var diye sevinemiyor insan o yüzden umudu kaybetmeyin hep olacağına inanan ben hep inandım birde yeniden yaptircak olursan tedaviye başlamadan yani gitmeden d vitamin b 12 folik asit calsiyum ve diş bakımınızı en sonda idrar kültürü yaptırıp öyle gidin tedavi merkezine eksik olan vitaminleri tamamlayın ben başlamadan B12 iğnesini vurdurdum ilk gebelikte hazırlıksız yakalanmıştım silkelemisti beni bu sefer daha tedbirli basladimamin inşallah
inşallah hayırlısı olsun herkes için tüm değerlerim iyiydi yarın gidim doktor nedicekKızlar ben 5. Denenmemde kucağıma aldım oda 40 gün kuvezde bıraktım buda pozitif ama nolcagi belli değil eve getirmeden var diye sevinemiyor insan o yüzden umudu kaybetmeyin hep olacağına inanan ben hep inandım birde yeniden yaptircak olursan tedaviye başlamadan yani gitmeden d vitamin b 12 folik asit calsiyum ve diş bakımınızı en sonda idrar kültürü yaptırıp öyle gidin tedavi merkezine eksik olan vitaminleri tamamlayın ben başlamadan B12 iğnesini vurdurdum ilk gebelikte hazırlıksız yakalanmıştım silkelemisti beni bu sefer daha tedbirli basladim
Hakkında hayırlısı cnm kaçıncı denemen buinşallah tüm değerlerim iyiydi yarın gidim doktor nedicek
Biz sanırım aynı gün transfer olduk 1 Nisan . Dr yarın tahlil istedi bendenİnşallah hop oturuyom şuan
Sanırım biz sizinle aynı gün transfer olduk 1 nisan. Dr ban yarın için test istedi . Moralinizi bozmayın gün doğmadan neler doğar . Tabiki hepinizi evlat istiyorum ama hayırlısını rabbim versin . Bizim için en iyisini obilir. Ve o verir. Hakkımızdaki her şey gibi bu işinizinde hayırlısı olsun. Dua ve umut edin .1,20 yok sanırım doktorumu aradım sabah gel burda kan ver dedi
ilk cok umutlanmıştım o yuzdenHakkında hayırlısı cnm kaçıncı denemen bu
4. Günümdeyim sağ kasığımda ağrı , kalçamda bacaklarımda ağrı ve kramplar var suratım bembeyaz bu bir belirti mi onu da bilmiyorum kabızlık ve gaz sıkıntımda var. Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum işte sürekli dua ediyorumVar mı canım belirtiler şuan kaçıncı Günundesin
Hayırlısı belki yarın artar değerin diğer türlü ilaçları bırak Dr di drun gel dediyse vardır bildiğiilk cok umutlanmıştım o yuzden
amin inşallah hayırlısı olsun herkes için bende yarın verecektim kan gelince doktor bugün verdedi yarın doktorum gel birde burda ver dediBiz sanırım aynı gün transfer olduk 1 Nisan . Dr yarın tahlil istedi benden
Sanırım biz sizinle aynı gün transfer olduk 1 nisan. Dr ban yarın için test istedi . Moralinizi bozmayın gün doğmadan neler doğar . Tabiki hepinizi evlat istiyorum ama hayırlısını rabbim versin . Bizim için en iyisini obilir. Ve o verir. Hakkımızdaki her şey gibi bu işinizinde hayırlısı olsun. Dua ve umut edin .
kullan dedi ilaçlarıHayırlısı belki yarın artar değerin diğer türlü ilaçları bırak Dr di drun gel dediyse vardır bildiği
Canimm cok gecmis olsun..allah sifalar versin..amin canimm..amin..canım iyiyim yarın kontrole gidicem belli olcak bakalım transfer eşimin ailesi koronadan hastanede yatıolar moralimiz bozuk baya bende korkuorum vakalar zirvedeyken girdik bu yola hakkımızda hayırlısı olsun canımsenin de az kalmış sürece başlamana allahım bu sefer inşallah bol kaliteli embriyoların olur canım benim
Negatif görünüyor canım doktorlar 10 ve üzerini hamilelik olarak düşünüyorlar. Hayirlisi böyleymiş demek ki üzülme demek bir işe yaramıyor biliyorum ama bazen olmadığında da bir hayır oluyor öyle düşün lütfen. Insallah bir dahakine güzel haberlerini alırız1,20 yok sanırım doktorumu aradım sabah gel burda kan ver dedi
inşallah herkes için hayırlısı olsunNegatif görünüyor canım doktorlar 10 ve üzerini hamilelik olarak düşünüyorlar. Hayirlisi böyleymiş demek ki üzülme demek bir işe yaramıyor biliyorum ama bazen olmadığında da bir hayır oluyor öyle düşün lütfen. Insallah bir dahakine güzel haberlerini alırız
Napacan canım.yeter ki onlar saolsunslarBende iki çocuk ev halay çekiyor bı yemek bı bulaşık yapiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?