2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Evet bak ben onu söylememişim eğriçayırın Arı sütü bal polen propolis karışımını kullanıyoruz eşimle sabahları aç karnına 2buçuk aydır. Valla bizim ikimizin toplamıda 1.500 ü buluyor Allah yardımcımız olsun masrafımız çok dediğin gibi bebişler kucaklarımıza alalımda bu günlerde geçer

Merhaba
Bende Koenzim QH , Omega3, D vitamini, Folat ve Arı sütü ampül kullanıyorum. DHEA takviyesini araştırarak okumuştum. Tüp bebek öncesi başlanıyor diye yazıyordu sonra doktora sormaya fırsat olmadı. Başlangıç aşamasını gectim diye üzerinde durmadım ama çok merak ediyorum.Nasıl kullanıyorsunuz?
Bu arada koenzim Qh , q10’un aktif formu. Yani folik asitin aktif formu Folat gibi. Birde omega 3 alirken içeriğindeki epa ve dha miktarı 1000 olmalı buna dikkat edilmeli + trigliserit formda ve ifos onaylı olmalı Benim opum yeni yapıldı dondurulmuş transfer olacak. Beklemedeyim. Sevgiler herkese sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşmak duasıyla

Merhaba canim...yen yrni bilger ogrendim sayende astalifeta sanirim 500 mg dha orani..bunu bilmiyodum tesekkur ederim verdigin bilgiler icin..birde folat formunu tam anlayamadim..ne demek oldugunu bilmiyorum yani..canim dhea yi gunde 3 kere kullaniyorum ben..asiri kullanimi zararli..yani sanirim en fazla 6 aya kadar kullanabiliyosun..surekli kullanabilecegin birsey degil..canim sen kac ay kullandin..yumurta sayin arttimi peki..insallahh..pozitif pozitif sonuclar olur..allah kucagina almayida nasip eder..

Rica ederim bilgi paylaşıldıkça güzel
Folik asitin aktif formu FOLAT. Artık folik asit önerilmiyor çünkü sentetik yapay bir form. Quatrefolat ya da metilfolat formu doğal olan form tercih edilmeli. Vucut folik asiti folata çevirmeye çalışıyordu artık folat buna gerek kalmıyor.
Bu arada koenzim q10 omega ile beraber alınmıyor bilgin olsun. Ama Koenzim QH ‘ ın Omega3 İle beraber alınması öneriliyor. Bir de omega3 kullanırken mutlaka öncesinde 2 yemek kaşığı gerçek zeytinyağı ile içmeliyiz bu onemli. Çünkü yağda çözünen vitaminler bunlar emilim için önemli
DHEA ‘yı kullanmadım araştırmalarım neticesinde öğrendim ama doktora soramadım. Bildiklerini paylaşırsan çok mutlu olurum doktorunun önermiş olması çok güzel.
Benim AMH düşük Seni tüp bebeğe iten neden neydi?

Merhaba kızlar :) Ben ocak 2021 de ilk transferimi yaptırdım fakat olmadı malesef. Nisan ayında 2. transferim yapılcak inşallah dört gözle bekliyorum çok heycanlıyım..
Ben bu süreçte folbiol ( folikasit)-coraspin- d vitamini ve innate olan vitamin ilacını kullanıyorum.
İlaçlar haricinde doğal beslenmeye çalışıyorum ama herzaman olmuyor malesef çalışıtığm için.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve artı olarak ilaç olmayan başka şeyler yiyormusunuz vitamin olması için ?

Tesekkur ederim bilgi icin canim..evet doktorumda bana folik asit onermemisti..ama ben yinede onceki transferimde 2 kutu toz inofolik combi kullanmistim..zeytinyaginida yeni ogrendim..oda guzel bir bilgi..kuenazim q10 da omeganin olmadigini biliyodum..o yuzden..astalife balikyagi kullaniyorum..omega3 icin..ayri ayri alinmasida guzel..onuda arastirdim canim..ilk tedavimde...omepa kullaniyodum..omepanin icinde omega 3 te varmis..onuda aristirmistim..kuenzimq10 ve balikyaginin ayri ayri alinmasi daha dogruymus..benim en son amh dusuk fsh yuksek cikmisti..amhim suanda daha da dusmus olabilir..en son..1 sene oldu en son amh sonucuma baktirmam..yumurta rezerv azligi var..ve embriyolarda kalitesizlik var.en aon tedavimde..sadece 1 yumurtam 5. Gune gidebildi..4ba kalitedeydi..kimyasal oldu..ileri yas durumuda var bende..mayista 40ima giricem..

Merhaba canim...hayirli ugurlu olsun..transferininsallah kucaginada almayi nasip eder rabbim..canim kullandigin ilaclari doktorunmu tavsiye etti..doktorlarin bir kismi folik asidi onermiyor..folibol icinde..cok iyi seyler duymadim ben..baska bir folik asit kullanma sansin varsa ..arastir istersen..d vitamini onemli diyebiliyorum..ben devit kullanmistim..bi ara..damla seklinde..d vitaminin ampul olanlari dhaa etkili oluyormus.hemsiremiz soylemisti bize.bu sefer ampul olanlarindan kullanabilirim..ilac olmayan..ot copu cok aklim almiyor benim...ama mesela incir..gunde 1 tane tuketebilirsin.zeytinyaginda bekletilmis olanindan..incirin fazlasida zararli olabiliyor buarada...birde saf ari sutu..kullanabilirsin..kuzum..ay hadi insallah guzel guzell..haberler alicazz...

Bende 38,5
DHEA için doktor bilgi verdi mi ?

Bende 38,5
DHEA için doktor bilgi verdi mi ?
Canim en son ve ilk kez..hazirandaki randevumda doktorum vermisti bana..3 ay kullanacaksin demisti..3 ay sonra..doktorum kovid oldu..mesela 1 ay daha devam etmistim..4 ay kullanmis oldum..bu tedavimdede..kullanabilirsin dedi doktorum..3 aylik surecte..suan 1 ay olmak uzere..kaldi 2 ay..ama sanirim bi 6 aya kadar kullanabiliyoruz..en son hemsireyle konusmustum..6 aya kadar kullanabilirsiniz zaten demisti..yani hazirandan beridir 2. Kullanisim benim..ama arada 3.5 ay ara vermistim..ozetle hazirandan ekim kasima kadar bi 4 ay kullandim..subatta tekrar basladim..3 aydaha kullanabilirsiniz sakinca yok dediler..

Teşekkürler Peki markası nedir DHEA takviyenin? Birde arkadaşının doktoru ilişki için pozisyon önermiş demiştin o neymiş

Merhaba canım evet kullandığım ilaçları doktorum tavsiye etti. transferden sonraki 1. adetim gerçekleşti şimdi 2. adetimin gerçekleşmesi gerekiyordu ama 5 gün gecikti olamadım sizce bir sorun var mıdır doktorumla görüşsem mi biraz daha beklesemmi ?

Merhaba canim..evet bu tedavi sureclerinde adet duzensizligi olabiliyor..hic korkmabence bikac gun daha bekle..venim 1 hafta geciktigi olmustu..dogal gebelikte olabilir..test yaptinmi canim..

Merhaba canim..evet bu tedavi sureclerinde adet duzensizligi olabiliyor..hic korkmabence bikac gun daha bekle..venim 1 hafta geciktigi olmustu..dogal gebelikte olabilir..test yaptinmi canim..
size yorum yaptıktan sonra adet oldum canım bidaki ay adet olunca dondurulmuş embriyolarımdan 2. transfer yapacağız inşallah

size yorum yaptıktan sonra adet oldum canım bidaki ay adet olunca dondurulmuş embriyolarımdan 2. transfer yapacağız inşallah
okadar cok yasadimkiinsallah canim..heyecan doruktaa...ben bunu hic yasayamadim biliyomusun..yani donduramadim..hep bir embriyo olustu..ve tedavilerim bu sekilde ilerledi...ama sunu gordum..ve hissettim..bazen olmuyorsaa vardir bir sebebi..ya zamanini bekliyordur..yada hic olmamamsi aslinda bize verilen bi ödüldur..olursada en guzell mutluluk huzurdur...cennetti yasamaktir..rabbim..hayirlisini ve en guzelini nasip etsin bizlere...bizler elimizden geleni yapiyoruz..rabbim hepimizin yuvalarini bir cocukla senlendirsin..huzurla doldursun insallah

Kizlar..yuruyus cok onemli..yanima yoldas ariyorum..en azindan...transfer toplama sureclerimize kadar...yarindan itibaren yuruyus yapcak olanlar..varmi aranizda..el kaldirsin lutfen varsa..yuruyus gunlugu tutalim..sozunden donen..ne olsun

Kizlar..yuruyus cok onemli..yanima yoldas ariyorum..en azindan...transfer toplama sureclerimize kadar...yarindan itibaren yuruyus yapcak olanlar..varmi aranizda..el kaldirsin lutfen varsa..yuruyus gunlugu tutalim..sozunden donen..ne olsun
kesinlikle katiliyorum sana canim bende her gun 5-6 bin atmaya calisiyorum 10bin doktor cok fazla o kadar gerek yok dedi

kesinlikle katiliyorum sana canim bende her gun 5-6 bin atmaya calisiyorum 10bin doktor cok fazla o kadar gerek yok dedi
Superr canim..ben yapmiyorum..ama artik basliyacagim yarin..aslinda en az 10000 bin adim diyolar...esim spor yapiyo benim..neden dediki acaba doktorunuz canim...saat kacta cikiyorsun canim yuruyuse

Bende hergün çıkmaya çalışıyorum havayı güzel bulduğum günü değerlendiriyorum bana açık havada yürüyüş yapmak çok iyi motive oluyor kulaklığı takıp sevdiğim müzikle yürümek en iyi terapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…