Canim..benim daha once 3 denemem oldu ilk 2 si negatifti..3. Su kimyasaldi..3 undede kasik agrisi oldu..hatta adet agrisi gibi de oldu bazen..adet olucam diye korkmustum..ama ilaclar yuzudnen zatrn milyonda bir adet olmak..onu belirtiyim..bu surecte kendimizi cok dinliyoruz..bi cok belirti gibi gozuksede..hepsi ilaclardan..bende sadece kimyasalda farkli olarak soyle bi belirti olmustu..transferden sonra..surekli su gibi akintim oldu..normalde bende hayatta olmazz su gibi akintiii...bildigin su gibiydi..39 yillik hayatimda hic yasamadigim biseydi..su gibi olandada kimyasal oldu..yani bhcg degerim cikti..ama sonra dustu..diger ilk 2 si negatifti..onlarda su gibi akinti hic olmamisti..benim gozlemledigim..sadece lekelnme..olanlarinn yuzde doksandokuzu neredeyse..pozitif sonuc aldi..ama lekenme yasamayip pozitif sonuc alanda oldu..pozitif olan arkadaslarin..bir kisminda hic belirti olmuyor..bir kismindada lekelenme oluyor..benim gozlemlediklerim bunlar..Ay evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor
Ah canım benim inşallah yaaaaHemen hemen şikayet ler aynı hadi hayırlısı
Evet canim cok yazmıştık biz 40 yas ustu topiginde de...benim de geçen tedavim olmadi...son kez denemek istedik bakalim nasip kısmet insallah bu kez tutunur cok sagol canim..Merhaba canimmhayirli ugurlu olsun tedavin...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin.. kuzum..daha oncede yazismistik dimi seninle..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Uykudan ayaklarımı çekerken uyanıyorum ben bu daha başlangıçAh canım benim inşallah yaaaauzanırken arada kasıgım bi çekiliyor ah dıyorum inşallahhhhhh inşalahh
Arada oluyor ama normal yani transfer öncesi daha çok geliyordu ilaçların etkisiyle hatta rahim ağzı akıntıdan yara olmuştu şimdi bişi yok oyleAkıntı durumunuz nasıl bende hiç bişey yok valla
Valla herşey aynı suanArada oluyor ama normal yani transfer öncesi daha çok geliyordu ilaçların etkisiyle hatta rahim ağzı akıntıdan yara olmuştu şimdi bişi yok oyle
Evet canim cok yazmıştık biz 40 yas ustu topiginde de...benim de geçen tedavim olmadi...son kez denemek istedik bakalim nasip kısmet insallah bu kez tutunur cok sagol canim..
Sen de tekrar denedin mi okuyamadim
Ekleyebilrsn canim
Hadi hayirlisi insallah bu son denememiz olurcanim ben en son ekim kasim gibi 3. Tedavimi olmustum..sonra bi kac ay ara verdim..sonra yine bi cesaret ile tekrar deneme karari aldim..tabi hemen tedaviye baslamadim..ilac kullanmadan..baslamak istemedim....ilac kullaniyorum suan tam 2 ay oldu..bugun adet oldum..diger adette baslarim sanirim tedaviye..yani mayis basi ortasi gibi kismet olursa..tabi yumurtam embriyom oluscakmi bilmiyorum..amin canim insallah..bu sefer guzel haberler veririz..birbirimize..ben dogalda deniyorum..bi taraftan ama kismet olmuyor..artik tedavide son ayima girdim..esimede ilac kullandirmayi dusunuyorum..proxeed diye bir vitamin..esimde sorun yok ama..yinede..embriyo kalitesi icin..belki etkili olur diye dusunuyorum..
AminnnValla herşey aynı suanhadi hayırlısı canım
Canim son tedavinde..neler kullandin yumurta embriyo sayin arttimi..aminn kuzum..Hadi hayirlisi insallah bu son denememiz olurcanim benim de toplamda 5.oldu bu...3 ay ilac kullandım ben de doktor değiştirdim falan oyle bi basladik son cesaret..
Proxeed esimnde kullanmıştı tabi herseyi guzel etkileyen bir ilac iyi etmissinAyy hersey cok guzel olur bu kez Rabbim kucaklarımızı doldursun
ilk 3 gün hiçbir belirti olmamıştı ben de 4 ve 5. günler rahimden yukarı doğru sanci girdi bazısı canimi yakacak kadar. Ama 6. Gunden sonra kesildi. Sivilcelerim çıktı yüzümde. 6. Gunden sonra şiddetli bir bacak ağrısı ve ayaklarım buz gibi oldu zorla ısındım. Zaten bu üşüme olayı bende acaba mi dedirtti:) 9. gunden itibaren kokuları fazla fazla duymaya başladım o gün ve 10. gün idrarda silik çıktı 11. Gün kanda pozitifi gördüm çok şükürAy evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor
Canim tekrar test yaptinmi...bugun..ilk 3 gün hiçbir belirti olmamıştı ben de 4 ve 5. günler rahimden yukarı doğru sanci girdi bazısı canimi yakacak kadar. Ama 6. Gunden sonra kesildi. Sivilcelerim çıktı yüzümde. 6. Gunden sonra şiddetli bir bacak ağrısı ve ayaklarım buz gibi oldu zorla ısındım. Zaten bu üşüme olayı bende acaba mi dedirtti:) 9. gunden itibaren kokuları fazla fazla duymaya başladım o gün ve 10. gün idrarda silik çıktı 11. Gün kanda pozitifi gördüm çok şükürSuan 13. Günüm ve en belirgin belirtim çabuk yorulup sürekli uyku halinde olmam tabi bunlar benim yaşadıklarım kişiden kişiye değişir belirtiler.
Yok canım doktorum salı günü yapmamı istedi bakalım inşallah 4 katlamis olurCanim tekrar test yaptinmi...bugun..
Anladim canim...Yok canım doktorum salı günü yapmamı istedi bakalım inşallah 4 katlamis olur
Müjdeyi ben vereyim pozitifRAAT merhaba canim..test yaptirdinmi sen..test gunun ne zmanda..insallah guzel..haberler alirsin canim..
Keseden sonra da kalp atışını bekleyecez canım bu bekleyişler sağlıkla doğurana kadar hiç bitmicek sanırımAnladim canim...insallah..katlanarakta artar..kuzum..bu bekleyisler..keseyi gorene kadar devam ediyor sanirim..heyecanli..ama guzel bekleyisler bunlar tatlim benim
Pozıtıf lerı duydukça umut oluyor bana daMüjdeyi ben vereyim pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?