Haklısın canım ama işteCanim cok normal..panik yapma lutfen..belirti olmasida olmamasida cok normal...
Merhaba canim..Merhabalar bende İLKKEZ tüp bebek başlanacak inşallah 16 Nisanda. daha önce tiroitden dolayı ertelendi. Bakalım bende haşimoto çıktı zaten yumurta sayım bir 2 bir 3 çıkıyor inşallah olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tabi canım ekleyebilirsin bende Vala 2 gündür incir kğrüne başladım birde sadece protein ağırlıklı besleniyorum gluten den uzak durmaya çalışıyorum birde gyno ferro snol adlı demir vitamin ve folik asit içeren ilacım var ona başladım. İnşallah bu sefer fayda eder. Ayrıca bende geçen taş çıktı ramazanda oruç tutsam mı bilemedimMerhaba canim..hayirli ugurlu olsun tedavin..allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah yumurta sayim benimde az cikiyor..herhangi bir sey kullaniyomusun ..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Tabi canım ekleyebilirsin bende Vala 2 gündür incir kğrüne başladım birde sadece protein ağırlıklı besleniyorum gluten den uzak durmaya çalışıyorum birde gyno ferro snol adlı demir vitamin ve folik asit içeren ilacım var ona başladım. İnşallah bu sefer fayda eder. Ayrıca bende geçen taş çıktı ramazanda oruç tutsam mı bilemedim
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz. Benim amh çok düşük daha önce sağda yumurtam olurdu laporaskopi olduktan sonra hep boş çıkıyor. İnşallah bu ay onda da oluşur.Merhaba canim..hayirli ugurlu olsun tedavin..allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah yumurta sayim benimde az cikiyor..herhangi bir sey kullaniyomusun ..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Amin cümlemizin canımAllah yardımcın olsun kuzum . Dilerim Allahtan gönlümüze göre veririr . Bizim hıc bı sorunumuz yok 5. Gun embriyosu dondurlmus ilki tazeydi negatif cıktı inşallah bu pozitif çıkar . 26 yaşındayım .
Olabilir gribin etkisi benim 3.gün embriyosu doktor 13 ver dedi 60-80 tl arası özel bakalım hayırlısı olsun inşallahİlaç konusunu dr msj atsana gripte oldum demiştin sanki belki onun etkisidir
Yarın vermiceksen sağlık ocağından da verebilirsin sonucu tel yada e nabizdan söylüyorlar bana pahalı geldi özel hastane tel ile sordum 120 TL dediler
Doktorunuz biesteron dhea gibi ilaclarda vermedimi..eger taze dusunuyosaniz mutlaka 3 ay oncesinde duzenli takviye alin..ne kaybedebilirsinizki..ben yaklasik 2 aydir ilac kullaniyorum..son ayima girdim..buarada canim..hayirlisi olsun...hepimiz icin..bendede rezerv azligi var buarada..Tabi canım ekleyebilirsin bende Vala 2 gündür incir kğrüne başladım birde sadece protein ağırlıklı besleniyorum gluten den uzak durmaya çalışıyorum birde gyno ferro snol adlı demir vitamin ve folik asit içeren ilacım var ona başladım. İnşallah bu sefer fayda eder. Ayrıca bende geçen taş çıktı ramazanda oruç tutsam mı bilemedim
Allah şifa versin inşallah bu sefer bebişine kavuşmayı nasip eder Rabbim. Mübarek aylaradayız dua edelim birbirimize ben normal yolla hamile kalamadım amh çok düşükAmin cümlemizin canımBenim tek embriyom var bakalım nasip,lupus olduğu için bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanıyorum ve herşeye vücudum tepki veriyor.Tedavi süreci çok zor geçti benim için inşallah mutlu sona yaklaşıyorumdur.Ben 42 yaşına gireceğim.Normalde korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum ama bebeklerim sağlıklı olmuyor.
Bana hiçbir takviye vermedi zaten değerlerimde bir sıkıntı yok tek sorunum amh kaynaklı yumurta azlığı. Cuma günü adetin 16.günü gel dedi bakalım ilaç başlatacak mı.Doktorunuz biesteron dhea gibi ilaclarda vermedimi..eger taze dusunuyosaniz mutlaka 3 ay oncesinde duzenli takviye alin..ne kaybedebilirsinizki..ben yaklasik 2 aydir ilac kullaniyorum..son ayima girdim..buarada canim..hayirlisi olsun...hepimiz icin..bendede rezerv azligi var buarada..
İymis orda fiyatlar bugün aradım ben 120 dedi beş dakika yol farkı devletle o yüzden devlete verdim haftasonu olunca kimsede yoktu hakkında hayırlısı cnm rabbim hepimizin sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsinOlabilir gribin etkisi benim 3.gün embriyosu doktor 13 ver dedi 60-80 tl arası özel bakalım hayırlısı olsun inşallah
Canim..cok gecmis olsun...insallah emeklerinin karsiligini alirsinAmin cümlemizin canımBenim tek embriyom var bakalım nasip,lupus olduğu için bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanıyorum ve herşeye vücudum tepki veriyor.Tedavi süreci çok zor geçti benim için inşallah mutlu sona yaklaşıyorumdur.Ben 42 yaşına gireceğim.Normalde korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum ama bebeklerim sağlıklı olmuyor.
Cok iyii..canim..masallah ..peki daha once hic tedavi oldunuzmu..embriyo kaliteniz nasildi..Bana hiçbir takviye vermedi zaten değerlerimde bir sıkıntı yok tek sorunum amh kaynaklı yumurta azlığı. Cuma günü adetin 16.günü gel dedi bakalım ilaç başlatacak mı.
Amin canım inşallah rabbim hepimizi sevindirecek.Amh takılmamak lazım,önemli olan kaliteli yumurta olması 26 yaşındaki birinin yumurta kalitesi ile 40 yaşındaki birinin yumurta kalitesi aynı değil,benim amh 2.73 ama sağlıklı ilerleyen embriyo ve bebek yok.bir tane embriyo 4bb kalitede bakalım nasipten ötesi yok.Sevdiğim iki sözü paylaşmak isterim.Allah şifa versin inşallah bu sefer bebişine kavuşmayı nasip eder Rabbim. Mübarek aylaradayız dua edelim birbirimize ben normal yolla hamile kalamadım amh çok düşük
Yok canım sadece tüp bebek prosedürleri gereği eşim iki kez test verdi bir sıkıntı çıkmadı sorun benim yumurta azlığı galiba normalde kasımda tüp bebeğe başlayacaktı bende tiroid sorunu çıktı endokrin doktoru 6 ay bekletti bakalım bu ay inşallah 16 nisanda eşimle gideceğiz hayırlısıCok iyii..canim..masallah ..peki daha once hic tedavi oldunuzmu..embriyo kaliteniz nasildi..
Sağ ol canımCanim..cok gecmis olsun...insallah emeklerinin karsiligini alirsin..peki takviye ilac kullaniyomusun..
Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmez işçi. Biz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah Allah da bizlere hayırlı bebişler nasip ederAmin canım inşallah rabbim hepimizi sevindirecek.Amh takılmamak lazım,önemli olan kaliteli yumurta olması 26 yaşındaki birinin yumurta kalitesi ile 40 yaşındaki birinin yumurta kalitesi aynı değil,benim amh 2.73 ama sağlıklı ilerleyen embriyo ve beş yok.bir tane embriyo 4bb kalitede bakalım nasipten ötesi yok.Sevdiğim iki sözü paylaşmak isterim.
Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? (Hz. Mevlana)
Ömür boyunca neyin peşinden koşarsan koş ,yetiştiğin sadece nasibindir.
Kesinlikle canım ,rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur değil miAllah nasip etmeyeceğini hayal ettirmez işçi. Biz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah Allah da bizlere hayırlı bebişler nasip eder
Aynen canım sabredelim başta çok kafaya taktım prolaktin hormonu 42 ye fsh da 12 ye kadar çıktı tsh 0.01 e düştü ne zaman ki stresi bıraktım değerlerim düzeldi. Dua edelim benim bir arkadaşım defalarca hamile kaldı ama hep 6 ya da 7. Aylarda düşük yaptı. 8.sene sonunda Allah geçen ay nasip etti bir bebişi oldu. Sabredelim inşallah bize de nasip olur.Kesinlikle canım ,rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?