2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benm de adetim 26 nisan güya ama yumurtlamayı takip ediyorum yumurtladıktan 14 gün sonra adetim kesin geliyor benm geç yumurtlıcam gibi duruyor yani otomatik olarak adette gecikecek kesin:))
Takip ediyimde gecikti diye stres yapmıyım dedim valla ben hiç süreci unutamıyorum aklım hep orada

10.gün ilaç tadı var bugün ağzımda sürekli sizdede oluyormu ilaç olarak folik asit ve estrofem kullanıyorum

Herkese merhaba, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah..
Ben 2017 ocak ayında meme kanseri nedeniyle embriyo dondurması yaptım 8 adet 5.gün embriyolarımız var hastanede. Tam vaktidir artık transfer yaptıralım derken yumurtalıklarımıda kanser riski olduğundan aldırmak zorunda kaldım.. Salı günü dr a gidip embriyolarımı transfer için gün belirleyeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırım. Hamilelik olursa eğer doğumla birlikte aynı anda rahim de alınacak.. O yüzden biraz süreç hızlı ilerlemeli..

Rabbim hakkında en hayiisini nasip etsin herşey güzel olacak

10.gün ilaç tadı var bugün ağzımda sürekli sizdede oluyormu ilaç olarak folik asit ve estrofem kullanıyoru
İlaç konusunu dr msj atsana gripte oldum demiştin sanki belki onun etkisidir
Sehir hastanesi çok uzak özel hastanede verecem
Yarın vermiceksen sağlık ocağından da verebilirsin sonucu tel yada e nabizdan söylüyorlar bana pahalı geldi özel hastane tel ile sordum 120 TL dediler

Kızlar transferimi dün oldum ama bugün agrı falan hıc bıseyım yok önceki transferimde adet zamanına kadar agrım olmustu batma doluluk hıssı falan sizce normal mi bu sanki transfer olmamış gibiyim

Hayırlı olsun şimdiden canım tüp bebek seruvenimize hoş geldin inşallah ilk ve son olur güzel sonuçlanır
Teşekkür ederim canım hoşluk buldumİnşallah hepimiz için süreç çok güzel geçer,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alır burada hep birlikte sevinçlerimizi de paylasiriz

Kızlar transferimi dün oldum ama bugün agrı falan hıc bıseyım yok önceki transferimde adet zamanına kadar agrım olmustu batma doluluk hıssı falan sizce normal mi bu sanki transfer olmamış gibiyim
Cnm yotubeden bir Dr dinledim bizim belirti dediklerinizin hepsi horman ilaçlarından diye söyledi benim ikizlerde hiç birşey hissetmedim pozitifi gördüm bunda baş ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi oldu yine pozitif şükürler olsun yani o yüzden kendini strese sokma stres rahim kasilmasina sebep olabilirmiş o yuzden ilaçları düzenli al üç gün dinlen sürekli yatma kan akisin bozulmasın günlük işlerine dobebilirsin sonra hakkımız da hayırlısı olsun

Kuzum ben zaten dondurulmuşlarla oldugum için fazla bi iğnem hapım yok sadece progestan var birde estrofem . Belkide ondan aman bilmiyorum valla kafayı yedk iyicene . Allah hepimizin kucagını göbeğini doldurur inşallahhhh . Bir daha ugrasmayız bu işlerle

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki,benimde tekrarlayan 5 gebelik kaybından sonra tüp bebeğe geçiş yaptık.Tedaviye başladığımdan beri bende hiç bir duygu yokHiç pozitif düşünmeme rağmen bu şekilde bir duygu durumu içindeyim

Valla kuzum bide ağrım falanda yok dün vardı bugun bıttı hep o yuzden de böyle oldum hakkımjzda hayırlısı artk valla ne diyim

Valla kuzum bide ağrım falanda yok dün vardı bugun bıttı hep o yuzden de böyle oldum hakkımjzda hayırlısı artk valla ne diyim
Hayırlısı olsun canım,her hamilelikte herkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok.Benim reglime 10 kala hep anlıyordum hamileliklerimi ve testlerde hemen pozitif görüyordum.Fakat son hamileliğimde reglimin üzerinden 7 gün geçmişti o dönemde de çok yoğun plang egzersizleri ve plates yapıyordum.Sadece plates yaparken baş dönmeleri olmuştu resmen kedi gibi topla dönüyordum.Eşim dedi ne zaman regli oluyorsun o zaman regli takvimine bakmak aklıma gelmişti.Evde test vardı hemen banyoya koştum birde baktım pozitif ,öyle ağladım üzüldüm ki,çünkü o ay korunuyorduk sadece bir kere korunmamıştık ve folik asit kullanmamıştım.Sonrası zaten düşükle sonuçlandı.Bende lupus ve hiperprolaktinemi var.O yüzden bebişlerimi hep kaybettim

Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..ve allah bir dahaada yasatmasin insallah..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Merhabalar bende İLKKEZ tüp bebek başlanacak inşallah 16 Nisanda. daha önce tiroitden dolayı ertelendi. Bakalım bende haşimoto çıktı zaten yumurta sayım bir 2 bir 3 çıkıyor inşallah olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canim cok normal..panik yapma lutfen..belirti olmasida olmamasida cok normal...

Allah yardımcın olsun kuzum . Dilerim Allahtan gönlümüze göre veririr . Bizim hıc bı sorunumuz yok 5. Gun embriyosu dondurlmus ilki tazeydi negatif cıktı inşallah bu pozitif çıkar . 26 yaşındayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…