- 13 Kasım 2015
- 82
- 58
- 88
Allahım inşallah tutmuşlardır Zaten o kadar mutluyum ki ağzım kulaklarımda geziyorum.Ağır kaldırmamaya özen gösterin yeterli kendinizi sartlandirip strese sokmayın yeterilknuc günde tutunmuş oluyor kendinde belirtide arama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım inşallah tutmuşlardır Zaten o kadar mutluyum ki ağzım kulaklarımda geziyorum.Ağır kaldırmamaya özen gösterin yeterli kendinizi sartlandirip strese sokmayın yeterilknuc günde tutunmuş oluyor kendinde belirtide arama
Etmeye çalışıyorum sakınan göze çöp batar derler aynen öyle oldu doktora sordum birşey olmaz dedi gerçi ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum iğnemi de oldu artık duaya kaldı gerisi rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenım kedim de sürekli oyun oynamak istiyor, korkuyorum ters Bı hareketi olur diye.. Gobegın üstüyse sıkıntı olmaz, Gobegın yaklasık 1 karış altına dikkat edin..
Allahım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallah, bızım minnoşlarin da kardeslerı olsun.. Cok merak edıyorum bebişleri gorunce ne tepkı verecekEtmeye çalışıyorum sakınan göze çöp batar derler aynen öyle oldu doktora sordum birşey olmaz dedi gerçi ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum iğnemi de oldu artık duaya kaldı gerisi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım 48 saat içinde tutunuyormus 5. Gün embriyoları 10 Gün sonra da güzel haberi alırsın inşallahbreath12 canım benı de ekleyebilirsin artık listeye, bekleme moduna girdim 9 Nisan transfer tarihim 5.gün çift embriyo
Acaba en erken ne zaman belli olur.. Ben idrar testi yapsam da pozıtıf cıkar, transfer sonrası ovitrelle ve gonapeptyl verdı doktorum, bugun ovitrelle nın 3te 1ini vurdum, pazartesı Gonapeptyli tamamı, carsamba yıne 3te 1 ovitrelleAğır kaldırmamaya özen gösterin yeterli kendinizi sartlandirip strese sokmayın yeterilknuc günde tutunmuş oluyor kendinde belirtide arama
İnşallahh inşallah sizi de tebrik ederim, sımdı listede gordum darısı bıze ınsallahHayırlı uğurlu olsun canım 48 saat içinde tutunuyormus 5. Gün embriyoları 10 Gün sonra da güzel haberi alırsın inşallah
Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasipt etsincanim hic korkulcak bisey yok..bu anlattiklarindan..agir kaldirmadigin surece..agirda kaldirsan yinede bisey olacagini sanmiyorumm aslinda..korkma hic..senide listemize ekleyebilirmiyim..Kızlar merhaba, 2 gün önce bende transfer oldum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah. Ben 5. Gün embriyosu 4a kalitede 2 adet donmuş embriyo transferi yaptırdım. Pandemi nedeniyle daha önce embriyolarımı dondurmuştuk.
Transferden sonra doktorum bana depot iğne vurdu ve ertesi gün uçakla eve döndüm 1 saat uçak yolculuğu 1 saat eve geliş sürdü ve ben biraz tedirgin oldum açıkcası benim gibi bu şekilde yolculuk yapıp embriyoları tutunan var mı?
birde bu akşam üstü kedi üstüme atladı patisi göbeğimin 2 parmak üstüne geldi çok şert vurmadı ama ben
Tedirgin oldum doktorum şehir dışında ve cumartesi günü olduğu için ulaşamadım
Sizce birşey olmuş mudur?
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkese olsun inşallahİnşallahh inşallah sizi de tebrik ederim, sımdı listede gordum darısı bıze ınsallah
Masallah canimm...rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..hemen ekliyorum..breath12 canım benı de ekleyebilirsin artık listeye, bekleme moduna girdim 9 Nisan transfer tarihim 5.gün çift embriyo
Amin canım, İnşallahhMasallah canimm...rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..hemen ekliyorum..
Benim bir nisanda transfer oldu bugün kan tahlili verdim ilaçlarımı çok almamıştım duruma göre alırım diye pozitifi bugün gördüm ben sadece estrofem sabah 2 akşam 2 göbekten sabah akşam prolutex bir tane corasprin folbiol folik asit yani bir tane oksapan kan sulandirici iğne günde bir tane 5 günde bir pruloton iğne opemaQ10 takviye gıda oda başka birşey yok ilaclarimiz farkliAcaba en erken ne zaman belli olur.. Ben idrar testi yapsam da pozıtıf cıkar, transfer sonrası ovitrelle ve gonapeptyl verdı doktorum, bugun ovitrelle nın 3te 1ini vurdum, pazartesı Gonapeptyli tamamı, carsamba yıne 3te 1 ovitrelle
Evet epey farklı, sadece estrofem ortak bızım, benım o sabah ikindi gece 1er tane.. Progestan fitil var sabah ıkındı gece 2şer tane, progestan ıgne gun asırı. Birde leucostım iğne var hergun bir kere.. Oksapar var Bı de ona dun basladık..Benim bir nisanda transfer oldu bugün kan tahlili verdim ilaçlarımı çok almamıştım duruma göre alırım diye pozitifi bugün gördüm ben sadece estrofem sabah 2 akşam 2 göbekten sabah akşam prolutex bir tane corasprin folbiol folik asit yani bir tane oksapan kan sulandirici iğne günde bir tane 5 günde bir pruloton iğne opemaQ10 takviye gıda oda başka birşey yok ilaclarimiz farkli
EkleyebilirsinMerhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasipt etsincanim hic korkulcak bisey yok..bu anlattiklarindan..agir kaldirmadigin surece..agirda kaldirsan yinede bisey olacagini sanmiyorumm aslinda..korkma hic..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Sevineceklerdir kardeşlik duygusu çok özel ve güzel bir duygu. Kardeşlerini çok seveceklerine eminimAllahım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallah, bızım minnoşlarin da kardeslerı olsun.. Cok merak edıyorum bebişleri gorunce ne tepkı verecek
İnşallah, Allahım o gunlerı gostersin insallah bizeSevineceklerdir kardeşlik duygusu çok özel ve güzel bir duygu. Kardeşlerini çok seveceklerine eminim
Amin amin hepimize inşallahİnşallah, Allahım o gunlerı gostersin insallah bize
Hangi merkezdi seninEvet epey farklı, sadece estrofem ortak bızım, benım o sabah ikindi gece 1er tane.. Progestan fitil var sabah ıkındı gece 2şer tane, progestan ıgne gun asırı. Birde leucostım iğne var hergun bir kere.. Oksapar var Bı de ona dun basladık..
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsinKizllar test yaptırdım 10.gun bugün pozitif
Sehir hastanesi çok uzak özel hastanede verecemSeninle aynı gün olduk transfer ben bugün verdim devlet hastanesi yakınsa acilden verebilirsi. Tup bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim normalde yapmıyoruz istisnai durum diyip yaptılar aklında olsun