2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benım kedim de sürekli oyun oynamak istiyor, korkuyorum ters Bı hareketi olur diye.. Gobegın üstüyse sıkıntı olmaz, Gobegın yaklasık 1 karış altına dikkat edin..
Etmeye çalışıyorum sakınan göze çöp batar derler aynen öyle oldu doktora sordum birşey olmaz dedi gerçi ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum iğnemi de oldu artık duaya kaldı gerisi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Allahım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallah, bızım minnoşlarin da kardeslerı olsun.. Cok merak edıyorum bebişleri gorunce ne tepkı verecek

Ağır kaldırmamaya özen gösterin yeterli kendinizi sartlandirip strese sokmayın yeterilknuc günde tutunmuş oluyor kendinde belirtide arama
Acaba en erken ne zaman belli olur.. Ben idrar testi yapsam da pozıtıf cıkar, transfer sonrası ovitrelle ve gonapeptyl verdı doktorum, bugun ovitrelle nın 3te 1ini vurdum, pazartesı Gonapeptyli tamamı, carsamba yıne 3te 1 ovitrelle

Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasipt etsincanim hic korkulcak bisey yok..bu anlattiklarindan..agir kaldirmadigin surece..agirda kaldirsan yinede bisey olacagini sanmiyorumm aslinda..korkma hic..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Benim bir nisanda transfer oldu bugün kan tahlili verdim ilaçlarımı çok almamıştım duruma göre alırım diye pozitifi bugün gördüm ben sadece estrofem sabah 2 akşam 2 göbekten sabah akşam prolutex bir tane corasprin folbiol folik asit yani bir tane oksapan kan sulandirici iğne günde bir tane 5 günde bir pruloton iğne opemaQ10 takviye gıda oda başka birşey yok ilaclarimiz farkli

Evet epey farklı, sadece estrofem ortak bızım, benım o sabah ikindi gece 1er tane.. Progestan fitil var sabah ıkındı gece 2şer tane, progestan ıgne gun asırı. Birde leucostım iğne var hergun bir kere.. Oksapar var Bı de ona dun basladık..

Ekleyebilirsin
Çok teşekkür ederim güzel dilek ve temennilerin için bu dönemde yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bir duygu inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız

Hangi merkezdi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…