Amin cümlemizin serumu transferin ardindan daha sonra 3 günde bir şimdide haftada bir kullanıyorum 12. Haftada bıraktıracak Dr.um..İnşallah.ne zaman başladın serumu ve ne kadar kullandin
Evet cnm kayseride yaşıyorum..Yok bu intralipid serum aynen çok stresli fakat benim Dr sende bende elinden geleni yaptık stres yapma nasibinde varsa olacak diyor haklıda banada çift embriyo transferi olacak sen kayseridemi yasiyorsun
Himm transfer sonrası yolculuk durumun varmı nasıl yapacaksın diye soracaktım çok şanslısın tedavi gordugun şehirde olmakla embriyo kalitelerin nelerEvet cnm kayseride yaşıyorum..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahAmin cümlemizin serumu transferin ardindan daha sonra 3 günde bir şimdide haftada bir kullanıyorum 12. Haftada bıraktıracak Dr.um..
Evt o konu büyük şans… kalitesini hiç bilmiyorum hep sormayı unutuyorumHimm transfer sonrası yolculuk durumun varmı nasıl yapacaksın diye soracaktım çok şanslısın tedavi gordugun şehirde olmakla embriyo kalitelerin neler
Ben transferden 2 saat sonra yaklaşık 2 saatlik yolculuk yaptım arabayla çok uzak değilse pek sıkıntı olacağını sanmıorumArkadaşlar farklı şehirde transfer yaptıranlar kaç gün sonra yolculuğa ciktiniz?
Amin teşekkürler ben transferden sonra taktırdım makinesi yok cnm damardan serum öncesi intralipid serum peşine izotonik su takılıyor o kadar her hastanede takarlar ama taktırma iz için dr.nuzdan muhakak reçete alın reçetesiz hiçbir hast.takmazAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahintralipid serumu bulunduğunuz şehirde tüp bebek merkezinde mi yoksa herhangi bir sağlık kuruluşunda mi uygulattiniz? Bildiğim kadarıyla onun makinası özel her yerde bulunmuyor?
Cevabinizve hatirlatma için çok teşekkür ederim...bakalım doktor transfer günü ve 7. Günü dedi devam ettirecek mi bilmiyorumAmin teşekkürler ben transferden sonra taktırdım makinesi yok cnm damardan serum öncesi intralipid serum peşine izotonik su takılıyor o kadar her hastanede takarlar ama taktırma iz için dr.nuzdan muhakak reçete alın reçetesiz hiçbir hast.takmaz
Bende Kayseri’de yaşıyorumEvet cnm kayseride yaşıyorum..
otelden havaalanı 1saat sonrası 1.20 dk uçak sonrasında 1.5 saat yine kendi arabamizla gideceğiz yaşadığım şehre daha önceki tedavimde 2gun kalmıştık otelde tutmuştu yine 2 gunmu 3gunmj kalsak diye düşünüyorum ilk 48 saat çok önemliymiş trafikte falan bir problem olurmu acaba?Ben transferden 2 saat sonra yaklaşık 2 saatlik yolculuk yaptım arabayla çok uzak değilse pek sıkıntı olacağını sanmıorum
Hayırlısı olsun hakkımızda sen benEvt o konu büyük şans… kalitesini hiç bilmiyorum hep sormayı unutuyorum
Ayyy azzz kaldı
Şafak az kaldı ya beni sardı bı ateşAyyy azzz kaldı
Kan gününe kadar yapmicam ben daha stres olurum çünkü benide sardı valla sen ne zamana dusunuyorsunŞafak az kaldı ya beni sardı bı ateşkaçıncı gün test yapmayı dusunuyrsunuz
Varsa 9. Gün falan cikiyor ben 9.gun falan evde test yaparım gibi gerçekten kacamayizKan gününe kadar yapmicam ben daha stres olurum çünkü benide sardı valla sen ne zamana dusunuyorsun
Beşinci gün embriyosuna 10. Gün veriyorlar zaten kan testiniVarsa 9. Gün falan cikiyor ben 9.gun falan evde test yaparım gibi gerçekten kacamayiz
Yo bize 12.gun veriyorlar geçen tedavimde 9.gune kadar sabrettim sonra duramadim yaptım çıkmıştı demekki kaciyo 9.gunBeşinci gün embriyosuna 10. Gün veriyorlar zaten kan testini
Bizde üçüncü gün embriyosuna 12. Gün veriyo drYo bize 12.gun veriyorlar geçen tedavimde 9.gune kadar sabrettim sonra duramadim yaptım çıkmıştı demekki kaciyo 9.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?