2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar bişey sorucam size . Transfer sonrası vajınada kuruluk yaşadınızmı ben dün oldum transfer ve kuruyum . Akıntım yok bide kabızda olmadım rahat cıkıyorum tuvalete . Anlamadım yani
İnşallah dediğin gibi sağlıkla sonuçlansın:)
asyaaaa bende dün transfer oldum.transferden sonra ikinci tuvalete çıkışımda bi akıntım oldu yoğun sarımsı yeşilimsi. Sonra bende de pek yok sayılır. Gerçi vajinal fitil kullanıyorum ben , oda aktığı için tam anlamıyorum ama bende de pek akıntı yok.

Canım bende az az basladı ama beyaz pütürlü gibi . Ne demekse artk bilmiyorum valla .

Kızlar şimdi gülceksiniz ama napiyim bile bile yapıyoruz işte bi formda arkadasın teki 2. Gun den itibaren test yapmaya başlamıs slik çizgi görmüş ve hamile çıkmıs . Bende yapıyım dedim çünkü 5. Gun embriyosu 2 embriyoya ya bende yaptım silik çıktı etken gebelik testi tabi bu iğnenin etkiside olabilir . Yada bana öyle geldi me bilim umut işte bu 3. Kez olunca delirdik artk

Bi normal bi erken gebelik testi almış eşim yarın sabah erken olanı yapacağım insallah
Yaa canım bir şey diyeceğim bende 31 Mayıs'ta transfer oldum . Cumartesi günü kan testi vereceğim ama. Simmdi bende eczaneden erken gebelik testi alsam varsa bir şey çıkar mı diyorsun sence

Yaa canım bir şey diyeceğim bende 31 Mayıs'ta transfer oldum . Cumartesi günü kan testi vereceğim ama. Simmdi bende eczaneden erken gebelik testi alsam varsa bir şey çıkar mı diyorsun sence
5.gün embriyosuysa büyük ihtimal çıkar canım

Günaydın kızlar .
dün adet oldum transfer için basladık tedaviye simdi kontrolden geliyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.
doktorum corsapin günde bir tane
Estrofem 10-11-12 sabah 1 akşam 1
Climara 10 hazirandan 14 hazirana kadar bi bant her 4 günde bir değişecegim bandı
Sorum su estrofem ilk 3 gün sabah akşam alıcam 12 saatte bir al dedi doktorum saat kaç aradında alayım kızlar siz nasıl kullandınız

Kızlar 29 unda transfer olmuştum bugün test günümdü yaptırdım59,5 çıktı 5.gün embriyosu için kalitede iyi , değer çok düşük değil mi , daha doktorla görüşemedim asistanı takip etmek gerekecek doktor sizi ariyicak dedi ama , böyle olup yükselen var mı sizce

Cnim bnde dün test tlyaptim 8 çıktı 7 ci gün yaptığımda 55 çıkmıştı doktorum cumartesi günü yine kan ver diyo

Kızlar yardım edin bakın bugun 3. Günüm hala akıntım yok kup kuruyum agrım oluyor ilk defa böyle oldum korkuyorum adet olucam diyr herkes bişey diyo . Akıntı şart dıyo baska bi formda da bi bayan kupkuruydum ordan anladım hamile oldugumu diyo şaşırdım kaldım sabahtan beri aglıyorum hıç umudum kalmadı . Allah rzası için bişey diyin

Bu kadar kafana takman doğru değil bebimde hiç bir belirtim olmadı ve şimdi hala aynız kime söylesem nasıl iyi diolar 11. Hafta bitio daha bir kere mide bulantısı bile yaşamadım.. ama lütfen biraz sabır ve dua sakin olun..

Benimki 9. Gün 53 çıkmıştı canım 6.gün embriyosuydu. Bence moralini bozma geç tutunmuştur

Merhaba hanımlar, regli dönemimin 20.günümdeyim transferim salı günü olacak.. Yani 25.gününe denk gelecek iki gündür de kasığım da karnımda belimde ara ara ağrı gibi sızı oluyor. Başına böyle bşy gelen var mı acaba Korkuyorum regli olucam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…