hamileyim canım ben.. 6+4 suanda :)Sağol canım benim cevap verdiğin için senın sonuc ne cıktı ? Korku kapladı içimi ya olmazsa diye pozitif düşünemiyorum neden böyle oldu bilmiyorumda . Belim cok agrıyo boşluklarım falan bide vajinamda agrı ve batma oluyor ara ara
Embriyo yerleşme aşamasında kasılma neticesinde olumsuzluk yapiabiliyormus diyenler oldu ama hayirlisiKuzum tez doğru aslında Hamilelikte evet öyle risk oluyomuş ama tutunma aşamasında iyiymiş
Canımcım anca şimdi girdim , ikimize de hayırlı uğurlu olsuninşallah pozitif sonuç alırız bana da 19un da test günü verdii bakalım görücez sağlıkla sonuçlansın inşallah Bol bol dinlenmeler ananas ye dedi herkes aklında olsun
Kızlar bişey sorucam size . Transfer sonrası vajınada kuruluk yaşadınızmı ben dün oldum transfer ve kuruyum . Akıntım yok bide kabızda olmadım rahat cıkıyorum tuvalete . Anlamadım yani
İnşallah dediğin gibi sağlıkla sonuçlansın:)Canımcım anca şimdi girdim , ikimize de hayırlı uğurlu olsuninşallah pozitif sonuç alırız bana da 19un da test günü verdii bakalım görücez sağlıkla sonuçlansın inşallah Bol bol dinlenmeler ananas ye dedi herkes aklında olsun
Yaa canım bir şey diyeceğim bende 31 Mayıs'ta transfer oldum . Cumartesi günü kan testi vereceğim ama. Simmdi bende eczaneden erken gebelik testi alsam varsa bir şey çıkar mı diyorsun senceBi normal bi erken gebelik testi almış eşimyarın sabah erken olanı yapacağım insallah
Tebrikler çok mutlu oldum bbende gün bekliyorum cumartesi belli olacak. Dariisi başıma ve hepimizin başına inşallahOhhh maşallahhh
darısı sana canımOhhh maşallahhh
Amin inşallahhhhhh canım .Allah razı olsun inş duan kabul olurdarısı sana canım
5.gün embriyosuysa büyük ihtimal çıkar canımYaa canım bir şey diyeceğim bende 31 Mayıs'ta transfer oldum . Cumartesi günü kan testi vereceğim ama. Simmdi bende eczaneden erken gebelik testi alsam varsa bir şey çıkar mı diyorsun sence
Cnim bnde dün test tlyaptim 8 çıktı 7 ci gün yaptığımda 55 çıkmıştı doktorum cumartesi günü yine kan ver diyoKızlar 29 unda transfer olmuştum bugün test günümdü yaptırdım59,5 çıktı 5.gün embriyosu için kalitede iyi , değer çok düşük değil mi , daha doktorla görüşemedim asistanı takip etmek gerekecek doktor sizi ariyicak dedi ama , böyle olup yükselen var mı sizce
Yok 3. Gün emriyosu benim çıkmaz o zaman hiç yapmayıp cumartesi testi mi bekleyeyim sağol canım5.gün embriyosuysa büyük ihtimal çıkar canım
Bu kadar kafana takman doğru değil bebimde hiç bir belirtim olmadı ve şimdi hala aynız kime söylesem nasıl iyi diolar 11. Hafta bitio daha bir kere mide bulantısı bile yaşamadım.. ama lütfen biraz sabır ve dua sakin olun..Kızlar yardım edin bakın bugun 3. Günüm hala akıntım yok kup kuruyum agrım oluyor ilk defa böyle oldum korkuyorum adet olucam diyr herkes bişey diyo . Akıntı şart dıyo baska bi formda da bi bayan kupkuruydum ordan anladım hamile oldugumu diyo şaşırdım kaldım sabahtan beri aglıyorum hıç umudum kalmadı . Allah rzası için bişey diyin
Sağol canım inş pozitif olurBu kadar kafana takman doğru değil bebimde hiç bir belirtim olmadı ve şimdi hala aynız kime söylesem nasıl iyi diolar 11. Hafta bitio daha bir kere mide bulantısı bile yaşamadım.. ama lütfen biraz sabır ve dua sakin olun..
Benimki 9. Gün 53 çıkmıştı canım 6.gün embriyosuydu. Bence moralini bozma geç tutunmuşturKızlar 29 unda transfer olmuştum bugün test günümdü yaptırdım59,5 çıktı 5.gün embriyosu için kalitede iyi , değer çok düşük değil mi , daha doktorla görüşemedim asistanı takip etmek gerekecek doktor sizi ariyicak dedi ama , böyle olup yükselen var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?