• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Estrofem kullanan var mı aranızda kizlar ya bende aşırı uyku hali sersemlik yaptı sabahtan beri birer saat aralarla uyuyakaliyorum
Bende tam olarak bu belirtileri yaşayan varmı diye bakmaya gelmiştim. Yapıştım yataga resmen bide inanılmaz iştahım açıldı stresten mi ilaçtan mıbilemedim.

Bence ilaçtan fenayım bide prednol kullanıyorum oda aşırı susuzluk yaptı 😭😭😭
Coraspirin ve estrofem kullanıyorum.bugün günde 3 e çıkardık. Bugün resmen tüm gün yattım. Canlı derslerim vardı hepsini erteledim. Neyse az kaldı diye teselli ediyorum kendimi.15inde kontrolüm var 21 inde transferim.

Coraspirin ve estrofem kullanıyorum.bugün günde 3 e çıkardık. Bugün resmen tüm gün yattım. Canlı derslerim vardı hepsini erteledim. Neyse az kaldı diye teselli ediyorum kendimi.15inde kontrolüm var 21 inde transferim.
Adetinizin ilk günü neydi acaba?

Benim şuan üç öğün ama yarın son ondan sonra iki öğün ikişer tane cmtsi kontrol 19 u nasipse transfer ama ben çok ilaç kullanıom niye bilmiyom estrofem prednol ecospirin imom devit damla devit ampul B12... Ve feci baş ağrısı var bende sende de var mi

Ah iyi bari bana yakın birini buldum benim adetimde 29 Mayıs başladı 31 Mayıs estroferm başladım 15 kontrol muhtemelen 21 transfer gecmi kaldım diye düşünmüştüm adetimin 24.gunune denk geliyor çünkü oncekinde 22gjnu transfer olmustumda

Ah iyi bari bana yakın birini buldum benim adetimde 29 Mayıs başladı 31 Mayıs estroferm başladım 15 kontrol muhtemelen 21 transfer gecmi kaldım diye düşünmüştüm adetimin 24.gunune denk geliyor çünkü oncekinde 22gjnu transfer olmustumda
Doktorum 21 ine tahmini dedi.15 inde bakınca süreyi kısaltabilirim yada bir iki gün kaydırabilirim dedi. Hayırlısı olsun da birkaçgün önemli deil... inşallah güzel olumlu sonuçlar alır ve sürecide aynı güzellikte yaşarız

Doktorum 21 ine tahmini dedi.15 inde bakınca süreyi kısaltabilirim yada bir iki gün kaydırabilirim dedi. Hayırlısı olsun da birkaçgün önemli deil... inşallah güzel olumlu sonuçlar alır ve sürecide aynı güzellikte yaşarız
Amin insalallah canım rabbim bu yoldaki herkese kolaylık versin 🤲doktorların vardır bı bildiği biz çok hassas oluyoruz asistanlarla muhatap olunca genelde olurda gözden kaçırdıkları birşey olurmu diye düşünmeden edemiyor insan.nerde tedavidesiniz e öne çekerse 5gun kullanılması gereken prednol tetradox falan nasıl olacakki

Amin insalallah canım rabbim bu yoldaki herkese kolaylık versin 🤲doktorların vardır bı bildiği biz çok hassas oluyoruz asistanlarla muhatap olunca genelde olurda gözden kaçırdıkları birşey olurmu diye düşünmeden edemiyor insan.nerde tedavidesiniz e öne çekerse 5gun kullanılması gereken prednol tetradox falan nasıl olacakki
Prednol beş gün mu 😳😳😳 bana Dr um devam ben bırak diyene kadar birakmayacaksin gebelik olussada dedi

Prednol beş gün mu 😳😳😳 bana Dr um devam ben bırak diyene kadar birakmayacaksin gebelik olussada dedi
Evet 5gun kullandım ben hep sizin dediğiniz farklı ilaç olmasın transfer öncesi bırakılıyor diye biliyorum ben

Prednol kullanıyorum hatta Kortizol var diye tuzsuz yiyeceksin dedi Dr bebeği zararlı sanıp atmasın rahim diyeymis o ilaç kullanacaksın dedi
Evet doğru aynı ilaç kortizon ama ben 5gun kullanıyor transfer öncesi sonra bırakıyorum senin doktor kim?

Her Dr sistemi farklı ben Konya'da istanbuldada tedavimde 5gun kullandım canım bilmiyorum demekki seninki farklı kullandiriyir
Bilemedim olabilir bakalım cmtsi kontrol var bida sorarım olmadı zaten eğer beş günde bir gün fazladan kullanmis olacağım gece yatarken içiyorum yedi günde çağırdı beni kontrole eğer aksilik çıkmazsa 19 u da transfer dedi sizin geç oluyo yoksa benimki mi çok erken bilemedim sat 3 hazırlandı 5 Haziran öğleden sonra başladım ilaclara

Back