• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aç yok farketmiyor ama tam transfer saatinizi öğrenin yoksa lavaboya koşup durursun bnim gibi transferdeyken catalda durunken yapmak zorunda kaldım sonrada transfere başladılar 🤭🙃
9:30 transfer saatim ama ben normalde de çok çabuk sıkışırım zaten. Bu sıkışık gitme durumu içinde bi ufak meraktayım, çok sık wc ye çıkarım genelde:)

Selam kızlar 22 mayısta transferim olmuştu 3 haziranda da hamile olduğumu öğrendim 🙈🤩 daha keseyi falan görmedik 15 haziranda görcez kısmetse yalnız heyecandan doktora sormayı unuttum cinsellik olmalı mı olmamalı mı bilgisi olan var mı
Biz keseyi gördükten sonra cinsellik konusunu sormuştuk canım doktor bebeğin yeri sağlamlaşsın 2-3 hafta kadar bekleyin demişti

9:30 transfer saatim ama ben normalde de çok çabuk sıkışırım zaten. Bu sıkışık gitme durumu içinde bi ufak meraktayım, çok sık wc ye çıkarım genelde:)
Hahahha aynı bn su içsem.iki dakka sonra lavabonun kapisindayim ama bu seferki transferimde bna imtihan oldu resmen sıkışık olmam kaç defa gidip yariim boşalttım 😬

Benim transferim yarın, idrara sıkışık gelin dediler ama aç yada tok farkediyor mu acaba ? İş yerinde o kadar yoğundum ki tam konuşamadım hemşireyle.
Benimki de yarın yoldayken içmeye başlayın dedi ama kendimi biliyorum heyecandan daha çok sıkışıyo insan 🤷🏻‍♀️ Tok gidicem ben canım 12.30 da çünkü iyi beslenin dio arkadaşlar opu gibi anestesi olmadığı için 😊 hakkımızda hayırlısı olsun su gibi aksın inşallah 🤲🧿

Benimki de yarın yoldayken içmeye başlayın dedi ama kendimi biliyorum heyecandan daha çok sıkışıyo insan 🤷🏻‍♀️ Tok gidicem ben canım 12.30 da çünkü iyi beslenin dio arkadaşlar opu gibi anestesi olmadığı için 😊 hakkımızda hayırlısı olsun su gibi aksın inşallah 🤲🧿
Yaa sonucunuda yazarsın test günü, aynı gün test yaptırırız muhtemelen. Umarım iyi olan güzel olan neyse o olur :)

Çok üzüldüm canım. Umudunu kaybetme vardır Allahın bir bildiği. Bunu insanın kendine anlatması ne kadar zor biliyorum ama geçiyor geçecek. İnşallah daha iyi olacak bu günler geride kalacak.
İnşallah canım öyle tabi Allah bilir, hayırlısı buymuş diyoruz biz de üzülmemek elde değil ama geçiyor zamanla pes etmek yok deneyeceğiz tekrar😊

selam kızlar . Tanıdık olanlar vardır belki.Mart grubunda idim negatifim var.şimdi haziran başlığına geldim.Yaş 31. Sebepsiz İnf. 14 haziran trans tarihim. çift embriyo olacak bu sefer. Yer İzmir Tavmergen.Embr kabul edebilsin diye Bağışıklık baskılıayıcı prograf ( kronik hastayım ) - intralipid serum kullanacağım ek olarak. Liste var mı. *****Prolüton depot*** tam olarak ne iğnesi kızlar? kan sulandırıcı değil , progestan da içermiyor... Düşük önleyici deniliyor ama içeriğini bilen kullanan var mı. Kalçadan vuruluyormuş. Doktor karından olanı daha her yerde yok getirtmeye çalışırım dedi (transtan sonra evden çıkmak istemediğim için)

Transfer hazırlığında adetin kaçıncı günü estroferm başladıniz ve kontrole ne zaman gittiniz bayanlar transfer günü adetin kaçıncı gününuz denk geldi acaba

Transfer hazırlığında adetin kaçıncı günü estroferm başladıniz ve kontrole ne zaman gittiniz bayanlar transfer günü adetin kaçıncı gününuz denk geldi acaba
Adetin ikinci günü başladım ben. 10 gün sonra kontrle gittim. İşte kan aldılar e2 ve östrojen değerine bakıldı. Bugün 19. Gün tranafer oldum.

Adetin ikinci günü başladım ben. 10 gün sonra kontrle gittim. İşte kan aldılar e2 ve östrojen değerine bakıldı. Bugün 19. Gün tranafer oldum.
Aklıma takıldı benim aynı merkezdeki önceki tedavimde adetin 2.gunu başladım 15.gun kontrol 22.gun transfer olmuştum ama bu kez adetin 3.gunu başladım 18.gun kontrole çağırdılar bı altı gün falan sonrada transfer oluyor geç kalınmış olmuyormu anlamadım aklıma takıldı asistan değişti bı yanlislik olmasın diye korkuyorum😬bugünmu transfer oldunuz

Merhaba canım. 3. Gün basladik. 13 gün sonra kontrol oldu. 22. Gün transfer oldu

Merhaba canım. 3. Gün basladik. 13 gün sonra kontrol oldu. 22. Gün transfer oldu
Merhaba canım Sanki bu kez benim gecikecek gibi 18.gun kontrol olsa 6gun sonrada transfer olsa 24.gun asistan değişti bir yanlışlık yapmış olmasın diye korkuyorum

Aklıma takıldı benim aynı merkezdeki önceki tedavimde adetin 2.gunu başladım 15.gun kontrol 22.gun transfer olmuştum ama bu kez adetin 3.gunu başladım 18.gun kontrole çağırdılar bı altı gün falan sonrada transfer oluyor geç kalınmış olmuyormu anlamadım aklıma takıldı asistan değişti bı yanlislik olmasın diye korkuyorum😬bugünmu transfer oldunuz

Evet saat 10 da transfer oldum :) aklına takılıyorsa sor tabi ama o kadar kişisel ki böyle şeyler herkese göre farklı ama yinede biz rahat edemiyoruz tabi :) benim doktorum da ilk tedaviye başlar ken genelde 21 22. Gün transfer ediyoruz dedi. Ama daha sonra rahim kalınlaşması işte kan değerler filan uygun olunca 19. Günde yapıldı transfer

Evet saat 10 da transfer oldum :) aklına takılıyorsa sor tabi ama o kadar kişisel ki böyle şeyler herkese göre farklı ama yinede biz rahat edemiyoruz tabi :) benim doktorum da ilk tedaviye başlar ken genelde 21 22. Gün transfer ediyoruz dedi. Ama daha sonra rahim kalınlaşması işte kan değerler filan uygun olunca 19. Günde yapıldı transfer
Hayırlı olsun transferiniz insalalh güzel sonuçlar almak nasip olsun🤲önceki ile kıyaslayınca biraz farklı geldi bı sorayım asistana kaçtı rahim kalınlığınız

Hayırlı olsun transferiniz insalalh güzel sonuçlar almak nasip olsun🤲önceki ile kıyaslayınca biraz farklı geldi bı sorayım asistana kaçtı rahim kalınlığınız
Bugün sormadım ama 9 gün önce kontrole gittiğimde 9 mm demişti doktor. Bugünde sadece çok uygun transfer için dedi

Herhangi birşey yaptınız mı ilaçlar dışında kalınlık icin
Yok hiç birşey yapmadım ben yalnızca verilen ilaçları denilen saatte aksatmadan içtim. Açıkcası doktora gitmek ve ilaç kullanmak dışında hiç bir özel çabam olmadı, yoksa insan daha çok bekletiye giriyor. Aktif olarak çalışıyorum zaten ne yemeye içmeye özel olarak dikkat ettim nede başka birşey yaptım. Şimdi transferden sonra eve geldim ve makineye çamaşır attım öyle diyim :))

Back