• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Amin insalallah canım rabbim bu yoldaki herkese kolaylık versin 🤲doktorların vardır bı bildiği biz çok hassas oluyoruz asistanlarla muhatap olunca genelde olurda gözden kaçırdıkları birşey olurmu diye düşünmeden edemiyor insan.nerde tedavidesiniz e öne çekerse 5gun kullanılması gereken prednol tetradox falan nasıl olacakki
O ilaçları hiç bilmiyorum ki ben 15 inde vericek heralde... du bakalım... ben kayserideyim. Acıbadem hastanesinde emanet kuzucuklarım şimdilik...

Bilemedim olabilir bakalım cmtsi kontrol var bida sorarım olmadı zaten eğer beş günde bir gün fazladan kullanmis olacağım gece yatarken içiyorum yedi günde çağırdı beni kontrole eğer aksilik çıkmazsa 19 u da transfer dedi sizin geç oluyo yoksa benimki mi çok erken bilemedim sat 3 hazırlandı 5 Haziran öğleden sonra başladım ilaclara
Bı sor bakalım rahim kalınlığına göre değişiyor transfer kiminin erken kslinlasiuor kiminin geç 18 22 arası yapılıyor genelde transferler bildigim kadarıyla.olculdumu rahim kalinligin kaç çıktı

Olabilir çünkü ilaçlara başladığım gün buna eş değer aynı özellikte tek iğne vurundum yine
Her Dr farklı çalışıyor ama genelde transfer ilaçları aynı oluyor o iğne ne içinmiş vücut embriyoyu atmasın diyemi?

O ilaçları hiç bilmiyorum ki ben 15 inde vericek heralde... du bakalım... ben kayserideyim. Acıbadem hastanesinde emanet kuzucuklarım şimdilik...
Bunlar transfere yakın veriliyor şuan daha rahim kalınlaştırma asamadindaysan ondan bilmiyorsun dur Mustafa taş mı Dr? Şuan ne asamadasin

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım daha dogrusu transferin 1. Gununden beri yapıyırum çatlatma iğnesinin etkisi falan da kalmadı onuda garantiledim . 5.gun embriyosu 2 adet transfer edilmişti bugün 4. Günüm erken gebelik testinde silik ikinci çizgi çıktı hayalet sizede atıyorum yorumlarmısınız ? Gerçi görebilcekmisiniz bilmiyorum 😂

Eklentiler

• CA722560-37A3-4B86-8DF6-6A33FE4EB2F6.jpeg
    CA722560-37A3-4B86-8DF6-6A33FE4EB2F6.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım daha dogrusu transferin 1. Gununden beri yapıyırum çatlatma iğnesinin etkisi falan da kalmadı onuda garantiledim . 5.gun embriyosu 2 adet transfer edilmişti bugün 4. Günüm erken gebelik testinde silik ikinci çizgi çıktı hayalet sizede atıyorum yorumlarmısınız ? Gerçi görebilcekmisiniz bilmiyorum 😂
Ne sabırsız hatunların ya 2.gundenmi 3.gjn yapanı duydumda 1.gun ilk oldu🤭rabbim emeklerimizin karşılığını versin bende hayalet bir çizgi gördüm sanki🤲

Ne sabırsız hatunların ya 2.gundenmi 3.gjn yapanı duydumda 1.gun ilk oldu🤭rabbim emeklerimizin karşılığını versin bende hayalet bir çizgi gördüm sanki🤲
Kuzum napıyım 2 çatlatma iğnesi 1 aşılama 3 tüp bebek . Hacamat vs artık delirdim yani çatlafma iğnesinin etkisi geçmişmi diye bakıyorum ilk gunler sonra üzülmiyim çift gorunce 😂😂 ay gördün dimi yarabbım inşallah dogrudur 🙏🏻♥️🤲🏻

Kuzum napıyım 2 çatlatma iğnesi 1 aşılama 3 tüp bebek . Hacamat vs artık delirdim yani çatlafma iğnesinin etkisi geçmişmi diye bakıyorum ilk gunler sonra üzülmiyim çift gorunce 😂😂 ay gördün dimi yarabbım inşallah dogrudur 🙏🏻♥️🤲🏻
Çok haklısın canım haksizda değiliz delirmekte🤭bu 4.tup bebeginmi? Çok bı tecrübem yok aslında ama gördüm hayalette olsa o zaman yarın falan yapta netleşecek mi bakalım hacamati hangi bölgeye yaptılar faydali olduğunu düşünuyormusun?

Çok haklısın canım haksizda değiliz delirmekte🤭bu 4.tup bebeginmi? Çok bı tecrübem yok aslında ama gördüm hayalette olsa o zaman yarın falan yapta netleşecek mi bakalım hacamati hangi bölgeye yaptılar faydali olduğunu düşünuyormusun?
Yok kuzum hıç düşünüyorum kasık bölgeme ve belime yaptılar . Yarın kesn yapıcam. İnş dogru goruyoruzdur 😍

Yok kuzum hıç düşünüyorum kasık bölgeme ve belime yaptılar . Yarın kesn yapıcam. İnş dogru goruyoruzdur 😍
Belki kan dolaşımına falan fayda eder diye düşünülmüştür. Bencede yap çok umutlandırmak istemem ama ben gördüm iki üç güne cikar

Merhabalar , benim salı günü transferm oldu bugün 3. Gün. İki gündür sol kasıkta iğne batması gibi batmalarımda vardı bugün daha az. Göğüslermde dün filan ağrı daha çoktu bugün daha az gibi geliyor. Transferi olup benzer birşey yaşayan var mı , yada başka belirtisi olan ?

Canımcım anca şimdi girdim , ikimize de hayırlı uğurlu olsun 🤲 inşallah pozitif sonuç alırız 🧿 bana da 19un da test günü verdii bakalım görücez sağlıkla sonuçlansın inşallah ☺️ Bol bol dinlenmeler ananas ye dedi herkes aklında olsun 😘
Nasıl gidiyorr, var mı hiç belirti diye düşündüğün birşey filan:))

Merhabalar , benim salı günü transferm oldu bugün 3. Gün. İki gündür sol kasıkta iğne batması gibi batmalarımda vardı bugün daha az. Göğüslermde dün filan ağrı daha çoktu bugün daha az gibi geliyor. Transferi olup benzer birşey yaşayan var mı , yada başka belirtisi olan ?
Aynısı bende var canım bugün 4.günüm düne göre agrılarım azaldı . Acaba diyorum yerleşene kadar mı agrı yapıyor sonra yapmıyor herhalde

Aynısı bende var canım bugün 4.günüm düne göre agrılarım azaldı . Acaba diyorum yerleşene kadar mı agrı yapıyor sonra yapmıyor herhalde
Bende aynısını düşündüm. Tek tarafta ince bi iğne batması gibiydi . Bugün azaldı. Umuyorum öyle olsun ikimizinde inşallah :))) test günün ne zaman canım :))

Nasıl gidiyorr, var mı hiç belirti diye düşündüğün birşey filan:))
Merhaba canim, iyi gidiyo su anlik bir agrim yok arada kasik agrim oluyo ama dayanilmicak gibi diil baska bir belirtimde yok zaten bugun banyo yaptim artik dolaniyorum ev de yavas yavas ☺️ Hakkimizda hayirlisi olsun bekliyoruz iste 🤗 sen de durumlar nedir ??

Back