2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar bişey sorucam size . Transfer sonrası vajınada kuruluk yaşadınızmı ben dün oldum transfer ve kuruyum . Akıntım yok bide kabızda olmadım rahat cıkıyorum tuvalete . Anlamadım yani

Cnim bnde İzmir tavmergende yaptım transferimi 29 Mayıs'ta bna hiç böyle şeyler vermediler hiç bilmiyorum bn

Aslında en güzeli nasıl rahat edebiliyorsan nedense sanki yatakta yatınca pozitif olacakmış gibi hissediyoruz öyle olmadığını bile bile o vakit senin sonucunda merakla bekliyorum kaç embriyo transferi oldu kalite nedir?

Evet gerçekten insanın kendini nasıl hissettiği en önemlisi, hazır iş yerinden izin almışken yarın izmire gideceğim ufak bi tatile :) İlk bir kaç gün denize girmemek dışında doktorum hiç bir sorun olmayacağını söyledi. Benim ilk denemem o yüzden tek embriyo transferi tercih ettik,4aa kaliteymiş bugün öğrendim. Dondurulmuş embriyo transferiydi.Transfer için 1 ay bekledim kan değerlerim normale dönsün diye. Sizin taze transfer mi olacak:)

Prolutoan depot progesteron takviyesi canım. Geçmiş olsun. Bahsettiğin ilaçların hepsini bende kullandım. intralipid serum bende işe yaramadı. Şuan son çare olarak iviq serum önerdi doktorum onu kullandık allaha şükür 10. haftadayım.

Herkesin mücadelesi çok yorucu inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bahçeci zaten gebelik vaad etmeyen embriyoyu dondurmuyoruz diyor önce rabbim bilir daha fazla yormadan mucizelerini bize göndersin inşallah.
İnşallahh hepimiz için tek duamız. Allah birbirimize ettiğimiz duları da kendimiz için ettiklerimizi de kabul etsin inşallah

Kızlar bişey sorucam size . Transfer sonrası vajınada kuruluk yaşadınızmı ben dün oldum transfer ve kuruyum . Akıntım yok bide kabızda olmadım rahat cıkıyorum tuvalete . Anlamadım yani
ilk günler öyle oluyor, sonra birden ıslaklık artıyor canım...Ben de kabızlık yaşamadım.

ilk günler öyle oluyor, sonra birden ıslaklık artıyor canım...Ben de kabızlık yaşamadım.
Sağol canım benim cevap verdiğin için senın sonuc ne cıktı ? Korku kapladı içimi ya olmazsa diye pozitif düşünemiyorum neden böyle oldu bilmiyorumda . Belim cok agrıyo boşluklarım falan bide vajinamda agrı ve batma oluyor ara ara

Ben transfer oldum herşey güzeldi doktorun görüşüne göre, 16 haziranda test yapabilirsin dedi doktor. Umuyorum seninde transferin harika geçsin ve test günü pozitif olsun herşeyy
Canımcım anca şimdi girdim , ikimize de hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alırız bana da 19un da test günü verdii bakalım görücez sağlıkla sonuçlansın inşallah Bol bol dinlenmeler ananas ye dedi herkes aklında olsun

Ananasmi yenilmemesi gerek diye biliyorum ama tecrübeli arkadaşlar aydınlatır

Benim diğer grubumdaki herkes hem yedi hem hamile Onlar önerdi birer dilim yemeye çalışıyorum işte
Tez çürümüş oldu yani Ah keşke bende önceden öyle diye biliyordum sonra rahimdeki kasilmsyi artiriyomus falan yenilmemesi gerek diye biliyorum ay keşke herkes hamile olsun

Ananas kesinlikle yiyin arkadaşlar benim doktorumda tavsiye etmişti ben günlük yarım ananas yedim
Ne bileyim herkes farklı birşey söylüyor 2yil önceki tedavimde bende yemiştim sonra yenilmemesi gerek diye duydum bu kez yemedim neyapmamiz geektigini şaşırdık

Tez çürümüş oldu yani Ah keşke bende önceden öyle diye biliyordum sonra rahimdeki kasilmsyi artiriyomus falan yenilmemesi gerek diye biliyorum ay keşke herkes hamile olsun
Kuzum tez doğru aslında Hamilelikte evet öyle risk oluyomuş ama tutunma aşamasında iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…