• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Dediğiniz gibi ilaçları kullanırken adet olmazsınız. Renk ve miktar da tutunma kanamasının tarifine birebir uyuyor.inşallah pozitifi görürsünüz 🙏
Sağol canım insallah🙏 bende ayni düşündüm çünkü ilk transferimde negatif olmasına rağmen ilaçları bırakana kadar adet olmamistim.
Lekelenme bazen yaşanıyor ama dr.larin dediği açık renk taze kan olmadığı müddetçe korkmayın diyorlar ins yerleşme lekesidir .. Uzan bol su iç bendede lekelenme.oldu hala oluyor korkma adet kanı tarzı olursa sıkıntı ins seninle bebeğim güzel haberleri alırız burdan benimde 7 gün lekelenme olmuştu hadi ins 👏🤲
Sağol canım teşekkür ederim iyi dileklerin icin🙏Doktoruma sordum ama haklı olarak çok umut vermek istemedi yerleşme kanamasi olabilirde olmayabilirde dedi yarın tekrar konuşacağız bakalim inşallah bukadarla kalır daha artmaz. Birde sen 7. gün lekelenmen olunca test falan yaptirdinmi sonucu öğrenmek için yoksa test gününü mu bekledin

arkadaşlar merhaba adetimin ikinci gününde transfer için hazırlık yapıyorduk doktorumla ancak sağ yumurtalığımda 2,5 cm ilk hemorajik kist göründüğü için ertelendi ve cyclo prohynova başlamamı istedi daha önce benim gibi transfer öncesi bu ilacı kullanan var mı araştırdım ama örneğini bulamadım çok teşekkürler
Evet ben kullandim kist icin degil ama histereskopi sonrasi kullandim ben

Sağol canım insallah🙏 bende ayni düşündüm çünkü ilk transferimde negatif olmasına rağmen ilaçları bırakana kadar adet olmamistim.

Sağol canım teşekkür ederim iyi dileklerin icin🙏Doktoruma sordum ama haklı olarak çok umut vermek istemedi yerleşme kanamasi olabilirde olmayabilirde dedi yarın tekrar konuşacağız bakalim inşallah bukadarla kalır daha artmaz. Birde sen 7. gün lekelenmen olunca test falan yaptirdinmi sonucu öğrenmek için yoksa test gününü mu bekledin
İns lekelenmen tutunma belirtisi olsun .evet 8 günü kan verdim cunki daha önce 3 negatifi lekelenmeyle almıştım buda negatiftir dedim nasip oldu tutunmuş bebegim darısı sana ins cnm

İns lekelenmen tutunma belirtisi olsun .evet 8 günü kan verdim cunki daha önce 3 negatifi lekelenmeyle almıştım buda negatiftir dedim nasip oldu tutunmuş bebegim darısı sana ins cnm
Inşallah canım 2 ay önceki transferimde sadece adet belirtisi vardı negatif oldu bunda adet belirtisiyle birlikte lekelenme de olunca hem ümitlendim hem korktum hayırlara çıkar insallah🙏

arkadaşlar merhaba adetimin ikinci gününde transfer için hazırlık yapıyorduk doktorumla ancak sağ yumurtalığımda 2,5 cm ilk hemorajik kist göründüğü için ertelendi ve cyclo prohynova başlamamı istedi daha önce benim gibi transfer öncesi bu ilacı kullanan var mı araştırdım ama örneğini bulamadım çok teşekkürler
Benim de aynı şekilde transfer için gittiğimde kist görünmüştü, cyclo verdi bana da, ertesi ay gittiğimde kist yok olmuştu ve transfer hazırlığına başladık.

Benim de aynı şekilde transfer için gittiğimde kist görünmüştü, cyclo verdi bana da, ertesi ay gittiğimde kist yok olmuştu ve transfer hazırlığına başladık.
merhabalar bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ne kadar sonra tekrar regl oldunuz

Kızlar benim transferimin bugün 6.günü sabah lavaboda kendimi sildigimde çok açık kahverengi leke vardı pecetede doktorumu aradım miktarını rengini sordu ve coraspini bırak progestan estrofem ve prolutex iğneye devam et yarın tekrar konuşalım dedi. Akşam az önce lavaboya gittiğimde camasirima bulaşmamış ama peceteye sildiğimde renk pembeye dönmüştü çok endişelendim şimdi tutunma belirtisimi yoksa adetmi oluyorum ama bu ilaçları kullanırken de adet olurmuyuz ki bilgisi olan bu durumu yaşayanlar lütfen bilgi verirmisiniz😔
Selam canım bunları sakın kafana takma, bende transferden sonra ilk haftada sonra 22. gün 26. günde hafiflekelenmelerle birlikte kanamalar oldu. hatta en son geçen hafta kalp atışını duyama gittik. Kalp atışını duydum hastaneden çıktım kanama başladı kırmızı peçeteye silince geliyor korktum bende tabiki ama ertesi gün durdu sonraki hafta tekrar bir kanamam daha oldu. şuan 8 hafta 2 günlük ve dün yine korktum öğleden sonra biraz kanama oldu kırmızıya yakın akşam üstü doktoruma gittim ultrasondan baktı kese ve etrafında herhangi bir kanama yada leke yok tertemiz dedi kalp atışını da dinletti tekrar. Okadar çok ilaçlar kullanıyoruzki bu tarz kanamalar olabiliyormuş sonuçta biz normal hastalar değiliz bu kadar ilacı bir insanın kaldırması bile çok zor. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin

Canjm benim rahim t şeklindeydi. Embriyo tuttu ama sonra dusuk oldu kalan embriyida tek yumurta ikizi oldu onlarin da kalbi durdu. Baska doktora gittigimde zaten rahim sekli bozuk bu sekilde embriyo tutsa bile dusuk ya da kurtaj olur dediler. Operasyon oldum rahimden.
Isterseniz bir doktorla gorusun gerekirse histeroskopi operasyonu yaparlar
Merhaba geçmiş olsun nasıl bir operasyondu ben henuz doktorla goruşmedim ama kendım goruntuye baktıgımda t gibi duruyo

Selam canım bunları sakın kafana takma, bende transferden sonra ilk haftada sonra 22. gün 26. günde hafiflekelenmelerle birlikte kanamalar oldu. hatta en son geçen hafta kalp atışını duyama gittik. Kalp atışını duydum hastaneden çıktım kanama başladı kırmızı peçeteye silince geliyor korktum bende tabiki ama ertesi gün durdu sonraki hafta tekrar bir kanamam daha oldu. şuan 8 hafta 2 günlük ve dün yine korktum öğleden sonra biraz kanama oldu kırmızıya yakın akşam üstü doktoruma gittim ultrasondan baktı kese ve etrafında herhangi bir kanama yada leke yok tertemiz dedi kalp atışını da dinletti tekrar. Okadar çok ilaçlar kullanıyoruzki bu tarz kanamalar olabiliyormuş sonuçta biz normal hastalar değiliz bu kadar ilacı bir insanın kaldırması bile çok zor. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin
Öyle canım ilaç iğne mahvolduk zaten inşallah hayırlısıyla karşılığını aliriz🙏 benimde kızımdaki hamileliğim senin gibi hep kanamayla geçti takı 16. haftaya kadar sonrasında kesildi ama erken doğum oldu çok şükür kızıma bisey olmadi şimdi 7 yaşında. Ikinci hamilelikte de kendimi az çok bu kanamaların olabileceğine alıştırdım ama şuan pozitif mi negatifmi onu öğrenemeden böyle olması tedirgin ediyor beni😖 vardır bundada bir hayır ne diyeyim sonu güzel olur insallah🙏

Eklentiler

• BD2BBEBE-82E1-4A60-B05F-3437CC77D4EE.jpeg
    BD2BBEBE-82E1-4A60-B05F-3437CC77D4EE.jpeg
    261 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar yarın sabah transferim var çok heycanlıyım ve korkuyorum, hepinizin duasına ihtiyacım var , Allah inş bu yolda çabalayan herkese bebişlerini verir 💕
Bende aynı durumdayım biraz heyecan biraz korku bi garip haller. Hepimiz için hayırla sonuçlansın inşallah 🙏🏼 Sağlıklı bebişler gelsin

Kızlar acil yardım!!!
Ben 19 mayisda 3.gün embriyosu çift transfer oldum akşam meraktan erken gebelik testi yaptım ilk başta bişey çıkmayınca kenara bırakıp eşimle beraber uyuduk biraz önce lavabo ihtiyacı için kalktım teste bı bakayım dedim çıplak gözle zor görünecek şekilde ikinci çizgi belirmiş sizce geçersiz mi olmustur test yoksa umut var mı?Ben baya bı heyecan yaptım fikri olanlar lütfen cevap versin🙏🥰🙏🥰

Kızlar acil yardım!!!
Ben 19 mayisda 3.gün embriyosu çift transfer oldum akşam meraktan erken gebelik testi yaptım ilk başta bişey çıkmayınca kenara bırakıp eşimle beraber uyuduk biraz önce lavabo ihtiyacı için kalktım teste bı bakayım dedim çıplak gözle zor görünecek şekilde ikinci çizgi belirmiş sizce geçersiz mi olmustur test yoksa umut var mı?Ben baya bı heyecan yaptım fikri olanlar lütfen cevap versin🙏🥰🙏🥰
Ben de erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama benim silik çizgim ilk 5 dk içerisinde çıkmıştı. Eğer uzun bir zaman geçtiyse üstünden çok güvenilir olmayabilir bence yarın ilk idrarla tekrar yapın ve 5 dk içindeki sonuca bakın.

Back