• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhabalar , bugün benimde randevum vardı cumartesi transferim olacağı kesinleşti, sizlere bir şey sormak istiyorum bu Progestan 200MG ilacı ağızdan alınız yazıyor ama doktorum bana sen vajinal fitil olarak alacaksın dedi , bende bunu nasıl yaparım bilemiyorum çok gerildim sabah öğle akşam verdi bunu , elinde ittir dedi ama sizce eldiven kullanayım mı ne olur ne olmaz diye , birde çok elinde tutma erir dedi, o da bi gerdi sabah 6 da kalkıp yapacağım :/
Bir de transfer öncesi E2 ye bakılması gerekiyormuydu bana bugün bakılmadı cumartesi mi bakılacak acaba bu konuda bilgisi olan var mı
Günaydın canım fitil hakkında endişelenme kayıp gidiyor acı falan da vermiyor kullanması çok kolay eminim alışırsın. E2 hakkında bir fikrim yok ama

Merhabalar , bugün benimde randevum vardı cumartesi transferim olacağı kesinleşti, sizlere bir şey sormak istiyorum bu Progestan 200MG ilacı ağızdan alınız yazıyor ama doktorum bana sen vajinal fitil olarak alacaksın dedi , bende bunu nasıl yaparım bilemiyorum çok gerildim sabah öğle akşam verdi bunu , elinde ittir dedi ama sizce eldiven kullanayım mı ne olur ne olmaz diye , birde çok elinde tutma erir dedi, o da bi gerdi sabah 6 da kalkıp yapacağım :/
Bir de transfer öncesi E2 ye bakılması gerekiyormuydu bana bugün bakılmadı cumartesi mi bakılacak acaba bu konuda bilgisi olan var mı
Merhaba, bu ilaç ağızdanda vajinalde kullanılabilen bir hap ama ağızdan alındığında mide bulantısı baş dönmesi sersemlik gibi yan etkileri daha fazla olduğu için ve vajinadan daha iyi emildiği için genelde vajinal olarak kullandiriliyor. Eldivenle hiç denemedim ama zor olacaktır bence gerek yok Ilaci yerleştirmeden önde ellerini güzelce yıkaman yeterli. Ilaci yerleştirmeden hemen öncede ıslatirsan daha rahat girer işaret parmağın yada orta parmağınla mümkün olduğunca derine itmeye çalış ve hemen kalkma en azından bi yarım saat uzanmaya çalış zaten bikac yapmaya alışırsın kolaylaşır 😉

Hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur canım, taze transfer olunca e2 ve progesterona bakıyolar ama dondurulmuş embriyo transferde benimde değerlerime bakmadılar. İçiniz rahat olsun rahim kalınlığına bakıyolar sadece ultrasonda.

Şu anda 41. Gündeyim transferden sonra 18. Günüm bu sabah yine kanamam oldu açık pembe, ama ilk seferki gibi değil, daha az Doktorum Daha önceki kanamamda proluton depot verdi 5 günde bir, gün aşırı progestan 50mg vuruluyorum lutinus kullanıyorum günde 3 defa buna rağmen nasıl oluyo? 🥺
Normal canım bunlar, adet gibi kırmızı olmakdıktan ve uzun süre devam etmedikten sonra sıkıntı olmaz. Yerleşme kanaması da olabilir. Birde yerleştikden sonra yine ufak tefek lekelenmeler olabilir. çok da stres yapma igneni zamanında ol hatta dr il ekonuşup igneyi 2-3 günde bir de yaptırabilirsin. Progesteronun zararı yok faydası var. benim kanamam olduğu zamanlar günlük yapıyordum prolutan depotu kanama keslince 3 günde 1 e düşürdük. şuan 8. haftadayım allaha şükür gebelğim devam ediyor.

Şu anda 41. Gündeyim transferden sonra 18. Günüm bu sabah yine kanamam oldu açık pembe, ama ilk seferki gibi değil, daha az Doktorum Daha önceki kanamamda proluton depot verdi 5 günde bir, gün aşırı progestan 50mg vuruluyorum lutinus kullanıyorum günde 3 defa buna rağmen nasıl oluyo? 🥺
Bu arada muhakkak canım çok fazla hareket etme, ben transferden sonra nerdeyse hiç bir yere gitmedim sadece iğne için çıkıyorum ve yada hastaneye gideceğim zaman onun dışında marketmiş bakkalmış hiç sıfır. Akşama kadar yatıyorum tv karşında. bundan önceki düşüklerimde hep dolaşırdım transferden 3 gün sonragezerdim ederdim ama bu sefer çıkmamaya çalıştım dinlenmek çok iyi geliyor. zaten evde tuvalate gidip gelirken macbur yürüyoruz o yetiyor:) Bol da su içmek laızm

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak 😊🙏
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?
Hayırlısı olsun canım, fitil kullanmadan önce suyun altında 3-5 sn tutun ondan sonra deneyin.

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
:KK200:

Eklentiler

• beta.png
    beta.png
    110 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu😔

Kızlar merhaba, 21 mayısta beta hcg 437 çıktı. 4 gün sonra bugün test yaptırdım, değerim 993 çıktı. Minumum 2 günde bir %60 artış bekleniyor diye biliyorum. Bu oranda baktığımdan benimde değerim ortalama 1120 olaması gerekiyordu. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ben tedirgin oldum, siz ne düşünüyorsunuz ?

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
🧿👏👏👏👏👏Tebrikler ssglikla ilerlesin😉
Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu😔
Dr unu ara iğne yada ilaçlardan olabilir bende lekelenme gördüm ama kahverengiydi bence bebeğin tutunmaya çalışıyor Dr ulaşmak gerek..
Kızlar merhaba, 21 mayısta beta hcg 437 çıktı. 4 gün sonra bugün test yaptırdım, değerim 993 çıktı. Minumum 2 günde bir %60 artış bekleniyor diye biliyorum. Bu oranda baktığımdan benimde değerim ortalama 1120 olaması gerekiyordu. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ben tedirgin oldum, siz ne düşünüyorsunuz ?
Değerin yükseliyor yuzdesine takma kafanı ins haftaya kese görürsün.

🧿👏👏👏👏👏Tebrikler ssglikla ilerlesin😉

Dr unu ara iğne yada ilaçlardan olabilir bende lekelenme gördüm ama kahverengiydi bence bebeğin tutunmaya çalışıyor Dr ulaşmak gerek..

Değerin yükseliyor yuzdesine takma kafanı ins haftaya kese görürsün.
Ulaştım canım kan verdim bhcg sonucuna göre tedavi verecek sanırım aspirini kesmemi istedi

Back