• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

İyiyim canım bende de belirti falan yok ama bekliyorum bakalım umutluyum inşallah😊
İnsallah pozitifini görücez canım 💛 benim ilk 2 gün ağrım oldu. Onun dışında baska belirti yoktu valla. İşte 5.gün kanamam geldi sonra ağrım başladı, kızlar tutunmadır dedi 6.gün öyle test yaptım meraktan. Belirtisiz oluyor kesinlikle kanama ve ağrı olmasa hiç yapmazdm hala test çıkmaz diye

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
:KK200:
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın

Kızlar çook sağolun 🙏🏻 Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın 🤲🏻
Hiç moralini bozma canım değerin çok güzel çıkmış. Bebeğin dinlenmek istiyor demekki annesi istirahat et kalkma gereksiz yere. Tadını çıkar allahın izniyle bişey olmaz. Arkadaşımın lekelenmesi aylarca devam etti şimdi turp gibi oğlu var. Güzel haberin tadını çıkar. Gözünüzaydın

Arkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu konuda onlari uyarmistik dikkat edelim sureye bize haber verin demistik bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve dün 5. Günümdü bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Kesinlikle çok haklısın canım yanlış uygulamalar olmuş. Maalesef bazı merkezler biraz özensiz oluyorlar. Ben opu dan önce yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 kez yumurta takibine gitmiştim. Ayrıca insanlar o kadar emek veriyorlar.maddi manevi yıpranıyorlar. Bi sürgü vermek bu kadar zor değil. Her neyse.. bence gittiğin merkezi değiştir. Allah yardımcın olsun

Kızlar çook sağolun 🙏🏻 Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın 🤲🏻
Hayırlısıyla geçer hepsi canım sen aynen bol bol dinlen uzan ve en önemlisi stres yapma hayirlisiyla güzel sonuçlar alacaksın ins 🥰😊

Hiç moralini bozma canım değerin çok güzel çıkmış. Bebeğin dinlenmek istiyor demekki annesi istirahat et kalkma gereksiz yere. Tadını çıkar allahın izniyle bişey olmaz. Arkadaşımın lekelenmesi aylarca devam etti şimdi turp gibi oğlu var. Güzel haberin tadını çıkar. Gözünüzaydın
Oy sağolasın canım benim içim ferahlıyor böyle şeyler duyunca Allah razı olsun hep yatıyorum wc den wc ye hep. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn insallah 🤲🏻

Canım seninle daha önce femara kullanalar sayfasında görüşüştük tebrik ederim hamileymişsin
Evet kuzum 2 kez klomen 2 kez femara kullandım tüpüm tıkalıydı hsg de açtırdım yine de olmadı nasip tüp bebekteymiş insallah sağlıkla devam eder 😊 sen de durumlar nasıl peki 😍

Evet kuzum 2 kez klomen 2 kez femara kullandım tüpüm tıkalıydı hsg de açtırdım yine de olmadı nasip tüp bebekteymiş insallah sağlıkla devam eder 😊 sen de durumlar nasıl peki 😍
Canım bizde femara işe yaramadı sonra eşim test verdi artık morfolojı %1 İleri Hızlı hareketli 0 İleri Hareketli 21 Yani değerlerle zor dedi dr devlette aşılama olucam şimdi 3 aydır eşim takviye alıyor bat 10 haziran inşallah temmuza benimde gebelik haberim düşer bu sayfalara (:

Test yaptım canım pozitif çıktı idrarda ama kanamam var şuan moralm çok bozuk 😔
AA gözün aydın maşallah Dr gittinmi ne dedi olabiliyor bazı kişilerde benim hiç kanamam falan yoktu düşük oldu benle yransfer olan arkadaşım sürekli lekelenmesi vardı o şimdi 22haftalik düşün. ozamanda kanamam var diyordun birşey olmamış masallah

Günaydın canım fitil hakkında endişelenme kayıp gidiyor acı falan da vermiyor kullanması çok kolay eminim alışırsın. E2 hakkında bir fikrim yok ama
Teşekkür ederim canım
Merhaba, bu ilaç ağızdanda vajinalde kullanılabilen bir hap ama ağızdan alındığında mide bulantısı baş dönmesi sersemlik gibi yan etkileri daha fazla olduğu için ve vajinadan daha iyi emildiği için genelde vajinal olarak kullandiriliyor. Eldivenle hiç denemedim ama zor olacaktır bence gerek yok Ilaci yerleştirmeden önde ellerini güzelce yıkaman yeterli. Ilaci yerleştirmeden hemen öncede ıslatirsan daha rahat girer işaret parmağın yada orta parmağınla mümkün olduğunca derine itmeye çalış ve hemen kalkma en azından bi yarım saat uzanmaya çalış zaten bikac yapmaya alışırsın kolaylaşır 😉
bugün iyice alıştım eldiven kullanmadım iyice dezenfekte ettim , teşekkür ederim canım

Canım benimm, şükürler olsun ki pozitif çıkmış... çok sevindim, Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın; bebişlerimizi beraber büyütebilirz artık :)))) :emir_bebek::anneadayı::anneadayı:

Canım benimm, şükürler olsun ki pozitif çıkmış... çok sevindim, Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın; bebişlerimizi beraber büyütebilirz artık :)))) :emir_bebek::anneadayı::anneadayı:
İnsallah canım benım beraber olduk gerçekten 😍 çok az fark var aramızda 🤗 artık belirtilerimizi paylasırız beraberce 😍

Back