- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
inşallah canım ya yarın regl günüm ama bir iki gün erken yada geç olabiliyorum şuanda da regl olacakmışım gibi bir ağrı ve his var inşallah olmamBende kromozom gen bozukluğu var canım mecburi hayirlsii olsun hakkımızda inşallah hep pozitif ol asla kötü düşünme meleklerimiz bizimle anniş
Düşünme bunları canım rahat ol inşallah kötü hiç bişey olmayacak içini ferah tutinşallah canım ya yarın regl günüm ama bir iki gün erken yada geç olabiliyorum şuanda da regl olacakmışım gibi bir ağrı ve his var inşallah olmam
benimde 3.gün 2 emriyo hayırlısı olsun inşallah sabah 7de verecem kan tah ayın 13 de bendeMerhaba bende 01 Nisan'da 5.gün emb 2 embriyo transfer oldu. 2. Denemem 13.de tahlil olucak
Hayırlı olsun canım..Selamlar
Dün yazmıstım buraya, 5 yumurta toplandı dıye bugun aradılar hepsı dollenmıs cok sukur, gelısımlerı takıp edilecek,inşallah 5.gune saglıkla ılerlercuma gunu saat 2 de transferımde olcak
Bu arada agrım da geçti çok şükür, hafıf bız sızlanma var ama dünkünun yanında devede kulak
Cnm bünyeye göre degisir ama ilk adet gününden sonra başlar teste kadar olan tüm olaylar ilaçların yan etkisi dedi Dr bana yani 4 5 haftalık en erkenmide bulantısı kaçıncı günde başlıyor acaba
Hayırlı olsun cnm benimde 1nisan 2 embriyoMerhaba bende 01 Nisan'da 5.gün emb 2 embriyo transfer oldu. 2. Denemem 13.de tahlil olucak
Hakkımızda hayırlı olsun inşaallahbenimde 3.gün 2 emriyo hayırlısı olsun inşallah sabah 7de verecem kan tah ayın 13 de bende
Allah'ım hayırlı etsin inşaallah hepimizi . Nasıl gidiyor süreç sizde acaba inşaallah her şey yolundadır. Benim biraz zorluyorHayırlı olsun cnm benimde 1nisan 2 embriyobirlikte alicaz sonuçları
üniversite hastanesinde yaptırdım hemşirede burda giriş yapılacak tahlil vakit kaybı olur dedi işe gitmeden özele yaptıracam 8.30 hemşirelere sonuç çıkınca arıcam duruma göre gelin dicekler sabah saatleri hastane cok kalabalık ne kadar az vakit geçirirsem o kadar iyiHakkımızda hayırlı olsun inşaallah
Merakımı maruz görün ama neden sabah 7 de tahlil
Yaaa nerden bildiniz, konusmus muyduk daha once hatırlayamadımHayırlı olsun canım..inş tedavin pozitifle sonuçlanir. toplamani aytaç hocami yaptı? O biraz yipratiyo toplarkenn,hulusi hocanin eli çok hafiftir normalde.bu dönemde bol su iç,enfeksiyona riskine karsi.(hoca zaten monodox,prednol,tetradox tarzi ilac vermistr) İnş embriyolar saglikli ilerler ve sona iyi sayida kalirr
Haklısınız inşaallah güzel haberlere uyanalımüniversite hastanesinde yaptırdım hemşirede burda giriş yapılacak tahlil vakit kaybı olur dedi işe gitmeden özele yaptıracam 8.30 hemşirelere sonuç çıkınca arıcam duruma göre gelin dicekler sabah saatleri hastane cok kalabalık ne kadar az vakit geçirirsem o kadar iyi
Ne zorluyor şuan cnm neyin var bende belirti felan yok öyle ilk iki gün ilaçların etkisinden basım ağrıdı tamm şuan gayet iyim iğneler olmasa daha iy olcakdaAllah'ım hayırlı etsin inşaallah hepimizi . Nasıl gidiyor süreç sizde acaba inşaallah her şey yolundadır. Benim biraz zorluyor
Konuşmadik, benim hafizam iyidir girdigim bikac konuda oldugun icin aklimda kaldin sennYaaa nerden bildiniz, konusmus muyduk daha once hatırlayamadımevet hulusı hocanın hastasıyım ama uyanınca geldı yanıma, aytac hoca topladı evet.. Azıtro estrofem progestan fıtıl ve ıgne, leucostım adında Bı ıgne kullanıyorum soyledıklerınızden vermedı
inşallahhhKonuşmadik, benim hafizam iyidir girdigim bikac konuda oldugun icin aklimda kaldin senninss bu defa bebegine kavusursunn
Hulusi hoca transfer oncesi rahme bir igne uyguluyordu, Sana yapacakmi o iğneden??inşallahhh
Henüz bişey demediler, carsmaba tekrar arıcaklarmıs, belkı o zaman derlerHulusi hoca transfer oncesi rahme bir igne uyguluyordu, Sana yapacakmi o iğneden??
Carsamba 3.gunmu? İns fazla eksilme olmadan kalanlar olur.. Ben olsam igneyi sorardim, deniz hanima yada whats aptan hulusi hocaya.. Hayirlisi olsun canim hakkindaaHenüz bişey demediler, carsmaba tekrar arıcaklarmıs, belkı o zaman derler
İnşallahh, gerçekten cok yorucu, hulusi hoca en basından beri tüp bebek yapmaya yanasmadı, asılama ile gebe kalınca normal olur gozuyle baktı hep, Bosuna hormon yuklemek ıstemıyorum dedı, onu cok cok ıyı anladım, cıdden dengem alt ust oldu..Carsamba 3.gunmu? İns fazla eksilme olmadan kalanlar olur.. Ben olsam igneyi sorardim, deniz hanima yada whats aptan hulusi hocaya.. Hayirlisi olsun canim hakkindaainş tekrardan ugrasmazsin, Allah kimseyi uğraştirmasinn, bu yolda kimse üzülmesinn çok yipratici ve yorucu, Allahim herkese sabir, güc kuvvet versin
Evet ilk gün baş ağrısı oldu mütakipen Seğrek halde ishal başladı . Muz patates yiyorum ama daha bitmedi. İğneler konusunda bende müzdatipimNe zorluyor şuan cnm neyin var bende belirti felan yok öyle ilk iki gün ilaçların etkisinden basım ağrıdı tamm şuan gayet iyim iğneler olmasa daha iy olcakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?