2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende kromozom gen bozukluğu var canım mecburi hayirlsii olsun hakkımızda inşallah hep pozitif ol asla kötü düşünme meleklerimiz bizimle anniş
inşallah canım ya yarın regl günüm ama bir iki gün erken yada geç olabiliyorum şuanda da regl olacakmışım gibi bir ağrı ve his var inşallah olmam

Hayırlı olsun canım.. inş tedavin pozitifle sonuçlanir. toplamani aytaç hocami yaptı? O biraz yipratiyo toplarkenn,hulusi hocanin eli çok hafiftir normalde.bu dönemde bol su iç,enfeksiyona riskine karsi.(hoca zaten monodox,prednol,tetradox tarzi ilac vermistr) İnş embriyolar saglikli ilerler ve sona iyi sayida kalirr

Hakkımızda hayırlı olsun inşaallah
Merakımı maruz görün ama neden sabah 7 de tahlil
üniversite hastanesinde yaptırdım hemşirede burda giriş yapılacak tahlil vakit kaybı olur dedi işe gitmeden özele yaptıracam 8.30 hemşirelere sonuç çıkınca arıcam duruma göre gelin dicekler sabah saatleri hastane cok kalabalık ne kadar az vakit geçirirsem o kadar iyi

Yaaa nerden bildiniz, konusmus muyduk daha once hatırlayamadım evet hulusı hocanın hastasıyım ama uyanınca geldı yanıma, aytac hoca topladı evet.. Azıtro estrofem progestan fıtıl ve ıgne, leucostım adında Bı ıgne kullanıyorum soyledıklerınızden vermedı

Haklısınız inşaallah güzel haberlere uyanalım

Allah'ım hayırlı etsin inşaallah hepimizi . Nasıl gidiyor süreç sizde acaba inşaallah her şey yolundadır. Benim biraz zorluyor
Ne zorluyor şuan cnm neyin var bende belirti felan yok öyle ilk iki gün ilaçların etkisinden basım ağrıdı tamm şuan gayet iyim iğneler olmasa daha iy olcakda

Konuşmadik, benim hafizam iyidir girdigim bikac konuda oldugun icin aklimda kaldin senn inss bu defa bebegine kavusursunn

Henüz bişey demediler, carsmaba tekrar arıcaklarmıs, belkı o zaman derler
Carsamba 3.gunmu? İns fazla eksilme olmadan kalanlar olur.. Ben olsam igneyi sorardim, deniz hanima yada whats aptan hulusi hocaya.. Hayirlisi olsun canim hakkindaa inş tekrardan ugrasmazsin, Allah kimseyi uğraştirmasinn, bu yolda kimse üzülmesinn çok yipratici ve yorucu, Allahim herkese sabir, güc kuvvet versin

İnşallahh, gerçekten cok yorucu, hulusi hoca en basından beri tüp bebek yapmaya yanasmadı, asılama ile gebe kalınca normal olur gozuyle baktı hep, Bosuna hormon yuklemek ıstemıyorum dedı, onu cok cok ıyı anladım, cıdden dengem alt ust oldu..
Çarsamba 3.gun evet.ne iğnesi bu demıstın?

Ne zorluyor şuan cnm neyin var bende belirti felan yok öyle ilk iki gün ilaçların etkisinden basım ağrıdı tamm şuan gayet iyim iğneler olmasa daha iy olcakda
Evet ilk gün baş ağrısı oldu mütakipen Seğrek halde ishal başladı . Muz patates yiyorum ama daha bitmedi. İğneler konusunda bende müzdatipim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…