• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canimm💕💕insallahh bu son denemen olur..bende mayisa hazirlaniyorum..ilac kullaniyorum suan..4. Denemem olucak..rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahh..canim...🙏🙏🙏💕💕💕senide listemize ekleyebilirmiyim..canim..
Tabi ekleyebilirsiniz teşekkür ederim .

breath12 breath12
Merhabaa, bende dün opu oldum 37 yumurta toplanmıştı, 20 tanesi işleme alıncak demişlerdi. Bugün aradılar hastaneden 13 tane gelişen embriyo varmış, takip edecekler şimdilik.
İlk denemem benim. Dondurulacaklar, bir sonraki aya transferim olacak. Umarım bekleyen herkes için pozitif sonuçlanır.

breath12 breath12
Merhabaa, bende dün opu oldum 37 yumurta toplanmıştı, 20 tanesi işleme alıncak demişlerdi. Bugün aradılar hastaneden 13 tane gelişen embriyo varmış, takip edecekler şimdilik.
İlk denemem benim. Dondurulacaklar, bir sonraki aya transferim olacak. Umarım bekleyen herkes için pozitif sonuçlanır.
hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah

O nasıl birşeymiş canım? normal HSG den farkı ne?
Hsg ile alakası yok canım. Histereskopi dediği rahmin kendini yenilemesini sağlamak adına yapılan rahme çizik atma yöntemi...
Yapıştırmayı bende bilmiyorum henüz.. gidince soracağım ayrıntısını..

O nasıl birşeymiş canım? normal HSG den farkı ne?
Canim hsg rahim filmi. Histereskopi rahmin icine kamerayla goz atma islemi, polip yapisiklik miyom, gebelige engel bir durum varmi incelenir.. Ofis histereskopidede lazerle çizik atma uygulanir, yani rahim yenilenir kan akisi hizlanir,... Embriyo yapistirmada rahme ozel bi solusyon suruluyor, o solusyon tutunmayi sagliyor..

breath12 breath12
Hayırlısı olsun canım benim geçmiş olsun çok güzel baya yumurtan var sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini Allah'ım hepimiz güzel haberlerle geliriz hayırlısıyla inşallah 🙏😘💜

Kızlar yumurta toplama işleminden sonra (ağrılar sızılar şişkinlikler geçtikten sonra tabiii) ilişki yasak mı? Doktorum bişey demedi.
Bu arada taze transfer olmayacak

Kızlar yumurta toplama işleminden sonra (ağrılar sızılar şişkinlikler geçtikten sonra tabiii) ilişki yasak mı? Doktorum bişey demedi.
Çok geçmiş olsun canım 🙏ilk gün ağrı oluyor ertesi gunn daha iyi oluyorsun Yasak çünkü transferin olacak hayret doktorlar hemşireler ilk önce bunu söylüyorlar☺️☺️

Merhaba, ben sormuştum doktoruma bana ilk adete kadar yasak demişti. Benim de taze transfer değildi tabi.

iyiyim canım kasik ağrısı var bugün 2 gündür de bacaklarım çok ağrıyor ve üşüyor hava sıcak olmasına rağmen. Bakalim cuma kan vericem idrarda silik cikti ama emin olamıyor insan 😊
Butun dediklerinin hepsi bendede var ama daha yeni benim ☺️Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün kuzum çok sevindim çok heyecanlı 2 gün sonra az kalmış senin şuan kaçıncı gün peki🙏

Merhaba kızlar😍 mart transfer topiğinden geliyorum. Geçen ay bu zamanlar aynı heyecan korkuları biz yaşıyoduk. O kadar zor ki.. hepinizi anlıyorum. Keşke yanınızda olsam sarılsam allah büyük korkma desem hepinize tek tek... Ben 5. Denememi yaptım evet pozitif gördüm ama biliyorsunuz ki sadece pozitif görmek yetmiyor. Önce embriyo oluşacak mi korkusu, sonra 5. Güne gidecek mi telaşı, transfer olursun tutunacak mı korkusu, tutar beta hcg yükselecek mi diye korkarsın. Kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi hep bir korku olacak... Ama rabbim sonunu güzel eylesin sağlıkla kuçağımıza alalım yavrumalarımızı hepimiz. Biraz uzun oldu ama yazmak istedim. 3 martta adet olmuştum. Ya yine olmazsa korkusu beni yiyip bitirmişti... yalniz değilsiniz. Dualarım sizinle💙

Merhaba hangi hastane de tedavi oldunuz acaba? Bana yasak demişlerdi

Butun dediklerinin hepsi bendede var ama daha yeni benim ☺️Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün kuzum çok sevindim çok heyecanlı 2 gün sonra az kalmış senin şuan kaçıncı gün peki🙏
Amin canım 🙏😊 9. günüm bugün normalde ctesi tahlil günüm ama cuma vericem varsa çıkar zaten. Senin ne zamandı? idrar yapacak mısın?

Merhaba kızlar😍 mart transfer topiğinden geliyorum. Geçen ay bu zamanlar aynı heyecan korkuları biz yaşıyoduk. O kadar zor ki.. hepinizi anlıyorum. Keşke yanınızda olsam sarılsam allah büyük korkma desem hepinize tek tek... Ben 5. Denememi yaptım evet pozitif gördüm ama biliyorsunuz ki sadece pozitif görmek yetmiyor. Önce embriyo oluşacak mi korkusu, sonra 5. Güne gidecek mi telaşı, transfer olursun tutunacak mı korkusu, tutar beta hcg yükselecek mi diye korkarsın. Kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi hep bir korku olacak... Ama rabbim sonunu güzel eylesin sağlıkla kuçağımıza alalım yavrumalarımızı hepimiz. Biraz uzun oldu ama yazmak istedim. 3 martta adet olmuştum. Ya yine olmazsa korkusu beni yiyip bitirmişti... yalniz değilsiniz. Dualarım sizinle💙
Yaa ne güzel yazmışsınız hayırlısı olsun sağ selim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🙏💚 hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz sürekli endişe korku bir arada Allah'ım bizede bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏😘

Back