2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim belirti olmasini cok bekleme...hic olmayadabilir..dusunsene normal gebelik yasayanlar..cok sonradan anliyolar cogu..o yuzden..takilma cok.olurmu..kendini cok dinleme..
Yok Dr demişti bizim belirti diye dinlediklerimiz ilaçların etkisi diye ondan yana aramiyom da işte erken vereyim kan negatifse ilaçları keseyim diye boşuna vücuda girmesin diye yoksa benimde hiç belirtim yoktu ikizlerde

Selam kızlar benim transferim oldu bugün ege üniversitesi de Allah'ın izniyle çok mutlu çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuclarimizi da burda birlikte paylaşırız
Hayirli olsun inşallah gönlünüze göre olur ilk günler heyecandan daha çabuk geçiyor ama bekledikçe zaman geçmiyor sanki :) benim 7. Günüm bugün zaman yavaşladı sanki geçmiyor

Hayirli olsun inşallah gönlünüze göre olur ilk günler heyecandan daha çabuk geçiyor ama bekledikçe zaman geçmiyor sanki :) benim 7. Günüm bugün zaman yavaşladı sanki geçmiyor
Sizinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler önce s en sonra ben veririz canım Evet ilk tüp bebekte böyle olmamıştım en azından bu kadar değildi seninde ilk gün ağrınıl oldumu acaba

Mrb kızlar sürece başladım.ilaçları iğneleri kullanıyorum.yarın kontrol var. Bakalım yumurtalar ne durumda.. doktor yapıştırma tekniği ve histereskopi yapacağını söyledi ama bakalım yarın netleşir... hepimizin Allah dualarımıza sevinmemizi nasip etsin

Sizinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler önce s en sonra ben veririz canım Evet ilk tüp bebekte böyle olmamıştım en azından bu kadar değildi seninde ilk gün ağrınıl oldumu acaba
teşekkür ederim canım inşallah ilk gün biraz agrim oldu ama onun sebebi sonda takıldığı içindi ilk birkaç gün bir şey hissetmedim sonradan rahimde batmalar sancılar oldu. Suan hiçbir şey hissetmiyorum transfer olmamış gibiyim hiç. inşallah tutulmuşlardir 2 tane transfer edildi. Senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi canım?

Merhabalar nisan grubundan mayıs grubuna geçtim bugün itibariyle doktorum 1 ay erteledi Ben henüz iğne opu vs olmadım, bu ay yumurtalarım tek boy olmadığı için başlamayalım dedi yasmin verdi bu hepsini tek boya indircekmiş o yüzden mayıs adetiyle başlicam... eşim azospermi onunda ameliyat olcağı için en iyi şekilde hazırlayalım seni de dedi. Geç olsun güç olmasın diyorum bakalım Herkesin kucağının sağlıklı bebişlerle dolmasını diliyorum

Ayy ne güzel 2 tane hayirlsii olsun annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar onlar bizim en güzel duamız bana sonda takılmadi canım 45 dk yattım sonra tuvalete gittim çünkü dayanamadım artık benim 1 tane kuzum 12 tane toplandı 6. Gün 3 tane kaldı genetige gitti 2 si engelli 1 saglikliydi o transfer oldu 6. Gün embiryosu artık bebiş

Yok Dr demişti bizim belirti diye dinlediklerimiz ilaçların etkisi diye ondan yana aramiyom da işte erken vereyim kan negatifse ilaçları keseyim diye boşuna vücuda girmesin diye yoksa benimde hiç belirtim yoktu ikizlerde
Ayyyyy...sen ikiz annesimisin...masallah tatlimmm benim..darisi basimiza insallahh...boyle en minnoslarindan..en tatlislarindan

Selam kızlar benim transferim oldu bugün ege üniversitesi de Allah'ın izniyle çok mutlu çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuclarimizi da burda birlikte paylaşırız
Hadi Rabbim hayırlısını nasip etsin gelişmelerden bizleri de haberdar et beraber paylaşarak ancak geçiyor zaman

Amin canım inşallah tutunmuslardir seninki daha sağlam daha garanti olmuş canım genetiğe göndermeyi doktorunuz mu istedi? bizde sadece eşimle bana genetik test yapıldı bir sorun çıkmadı, histeroskopi oldum çizik atıldı rahme ve hamilelik serumu kullandım transferden önce. 6 embriyom vardı 2sini transfer ettiler ama genetigine bakilmadi.

Bende kromozom gen bozukluğu var canım mecburi hayirlsii olsun hakkımızda inşallah hep pozitif ol asla kötü düşünme meleklerimiz bizimle anniş

Merhaba canim ..tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..amin insallah canim...transferin ne zamn olucak bellimi..senide listemize ekleyebilirmiyim...

teşekkürler canımm 12 günde 3 gündebir fln baya kontrollü oluyo demekkii:)

ama benramazandan sonra yaptırmaya karar verdim bu aydaha son bi orucumu tutayim dedim:)
İlk iki kontrolde yavas buyuyorlar, sonradan hızlandı, kacırmamak ıcın de son gunlerde 2 3 gun üst üste cagırmıs oldu

Reactions: Jou
Selamlar
Dün yazmıstım buraya, 5 yumurta toplandı dıye bugun aradılar hepsı dollenmıs cok sukur, gelısımlerı takıp edilecek,inşallah 5.gune saglıkla ılerler cuma gunu saat 2 de transferımde olcak
Bu arada agrım da geçti çok şükür, hafıf bız sızlanma var ama dünkünun yanında devede kulak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…