Yok Dr demişti bizim belirti diye dinlediklerimiz ilaçların etkisi diye ondan yana aramiyom da işte erken vereyim kan negatifse ilaçları keseyim diye boşuna vücuda girmesin diye yoksa benimde hiç belirtim yoktu ikizlerdeCanim belirti olmasini cok bekleme...hic olmayadabilir..dusunsene normal gebelik yasayanlar..cok sonradan anliyolar cogu..o yuzden..takilma cok.olurmu..kendini cok dinleme..
Naptın gittin mi gectimiTeşekkürler
Azaldı geçmezse gidecez alerjikde olabilir mevsimler alerjim varNaptın gittin mi gectimi
Hayirli olsun inşallah gönlünüze göre olurSelam kızlar benim transferim oldu bugün ege üniversitesi de Allah'ın izniyle çok mutlu çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuclarimizi da burda birlikte paylaşırız
Sizinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler önce s en sonra ben veririz canımHayirli olsun inşallah gönlünüze göre olurilk günler heyecandan daha çabuk geçiyor ama bekledikçe zaman geçmiyor sanki :) benim 7. Günüm bugün zaman yavaşladı sanki geçmiyor
teşekkür ederim canım inşallahSizinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler önce s en sonra ben veririz canımEvet ilk tüp bebekte böyle olmamıştım en azından bu kadar değildi seninde ilk gün ağrınıl oldumu acaba
Ayy ne güzel 2 tane hayirlsii olsun annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar onlar bizim en güzel duamızteşekkür ederim canım inşallahilk gün biraz agrim oldu ama onun sebebi sonda takıldığı içindi ilk birkaç gün bir şey hissetmedim sonradan rahimde batmalar sancılar oldu. Suan hiçbir şey hissetmiyorum transfer olmamış gibiyim hiç. inşallah tutulmuşlardir 2 tane transfer edildi. Senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi canım?
Ayyyyy..Yok Dr demişti bizim belirti diye dinlediklerimiz ilaçların etkisi diye ondan yana aramiyom da işte erken vereyim kan negatifse ilaçları keseyim diye boşuna vücuda girmesin diye yoksa benimde hiç belirtim yoktu ikizlerde
Hadi Rabbim hayırlısını nasip etsinSelam kızlar benim transferim oldu bugün ege üniversitesi de Allah'ın izniyle çok mutlu çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuclarimizi da burda birlikte paylaşırız
AminnnAyyyyy...sen ikiz annesimisin...masallah tatlimmm benim..darisi basimiza insallahh... boyle en minnoslarindan..en tatlislarindan
Amin canım inşallah tutunmuslardirAyy ne güzel 2 tane hayirlsii olsun annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar onlar bizim en güzel duamızbana sonda takılmadi canım 45 dk yattım sonra tuvalete gittim çünkü dayanamadım artık benim 1 tane kuzum 12 tane toplandı 6. Gün 3 tane kaldı genetige gitti 2 si engelli 1 saglikliydi o transfer oldu 6. Gün embiryosu artık bebiş
Amin canım benim haklısın zman geçmez herşeyin iyisini dusunucez olumlu pozitif olucaz Allah büyükHadi Rabbim hayırlısını nasip etsingelişmelerden bizleri de haberdar et beraber paylaşarak ancak geçiyor zaman
Bende kromozom gen bozukluğu var canım mecburi hayirlsii olsun hakkımızda inşallah hep pozitif ol asla kötü düşünme meleklerimiz bizimle annişAmin canım inşallah tutunmuslardirseninki daha sağlam daha garanti olmuş canım genetiğe göndermeyi doktorunuz mu istedi? bizde sadece eşimle bana genetik test yapıldı bir sorun çıkmadı, histeroskopi oldum çizik atıldı rahme ve hamilelik serumu kullandım transferden önce. 6 embriyom vardı 2sini transfer ettiler ama genetigine bakilmadi.
Allah bagislasin canim...AminnnEvet cnm üç yasindalar şuan
Merhaba canim ..Mrb kızlar sürece başladım.ilaçları iğneleri kullanıyorum.yarın kontrol var. Bakalım yumurtalar ne durumda.. doktor yapıştırma tekniği ve histereskopi yapacağını söyledi ama bakalım yarın netleşir... hepimizin Allah dualarımıza sevinmemizi nasip etsin
İlk iki kontrolde yavas buyuyorlar, sonradan hızlandı, kacırmamak ıcın de son gunlerde 2 3 gun üst üste cagırmıs olduteşekkürler canımm 12 günde 3 gündebir fln baya kontrollü oluyo demekkii:)
ama benramazandan sonra yaptırmaya karar verdim bu aydaha son bi orucumu tutayim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?