• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aynen benim de 14 gün sonra geldi ilk adetim. Benim rahimde hafif bi basıklık var dedi doktorum onu düzeltmeye çalışacak çizik de atacak sanırım şansımızı arttıralım dedi 1 tane embriyom var sadece.
Artık son denemelerimiz olur da gelir bebişler bu sefer inşallah
Benim de 5.gunum de geldi ikincisi nasıl olur bilmiyorum. 16 taneden 2 tane 5 gün çıktı sadece. İnşallah 🌹

Kizlaar benim yarın hayırlısıyla transferim olacak ne olur bana dua edin 🙏❣️
Dualarımız seninle canım, inşallah herşey yolunda gider... kaç yumurta toplandı, kaç tane transfer edilecek?
Selam kızlar ! Benim transferim dün gerçekleşti, 3.gun embriyo ve ilk tüp bebek denememiz, umarım hepimiz minik mucizelerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ❤
İnşallah güzel haberler alırsın canım, kaç yumurta toplandı, kaçı transfer edildi?

Dualarımız seninle canım, inşallah herşey yolunda gider... kaç yumurta toplandı, kaç tane transfer edilecek?

İnşallah güzel haberler alırsın canım, kaç yumurta toplandı, kaçı transfer edildi?
Toplam 16 yumurta toplandı, 7si embryo haline getirmişler ama gidişatına bakacaklar dondurabilinir olması için, sonuç salı günü belli olucak.

İsteğimiz doğrultusunda 1 tane transfer edildi.
29 yaşındayım eşim 32, henüz çocuğumuz yok :)

Toplam 16 yumurta toplandı, 7si embryo haline getirmişler ama gidişatına bakacaklar dondurabilinir olması için, sonuç salı günü belli olucak.

Allahh hayırlısıyla nasip etsin benimde yok :KK68: tüm tedavilere rağmen maalesef olmadıı:KK61:

hiç bişeyimiz yokkenn sanırımm açıklanamayan infertilite oluyo..:110:

bende 27 yaşındayım oyüzden önümüzde allahın izniyle daha yolumuz varrHoppa

Allahh hayırlısıyla nasip etsin benimde yok :KK68: tüm tedavilere rağmen maalesef olmadıı:KK61:

hiç bişeyimiz yokkenn sanırımm açıklanamayan infertilite oluyo..:110:

bende 27 yaşındayım oyüzden önümüzde allahın izniyle daha yolumuz varrHoppa
Ümidinizi kaybetmeyin sakın, arkadaşımın durumu aynı sizin gibiydi sebepsiz infertilite, 6. Denemesinde oldu ve şuan 8 aylık bir evladı var :)
Bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesi ve mobilitesinde, doktorumuz olumlu konuşmuştu çünkü yumurta durumum gayet iyi olduğundan çok şükür, bu yüzden 1 embriyo transferine karar kıldık. Eğer tutmazsa inşallah iki tane dondurulursa 1 ay dinlenmeden sonra 2 embryo transferi isteyeceğiz 🤲🤲

Sağlıkla tutunur inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız :)

Merhabalar 1 nisan 3.gün emriyosu 2 tane transfer oldu 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum sizde böyle bir durum oldumu

Merhabalar 1 nisan 3.gün emriyosu 2 tane transfer oldu 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum sizde böyle bir durum oldumu
O tarz birşeyde mutlaka arayın demişti hemşire bende sıkıntı yok sen ara cnm bakarsın. Bir ilaca alerjin felan gelişiyordur ihmal etme bizide haberdar et

O tarz birşeyde mutlaka arayın demişti hemşire bende sıkıntı yok sen ara cnm bakarsın. Bir ilaca alerjin felan gelişiyordur ihmal etme bizide haberdar et
görüştüm bizimle ilgisi yok onun acil servisimize gelin gecmezse hamile olma ihtimalinizi söyleyin dediler biraz daha beklim geçmezse acile

görüştüm bizimle ilgisi yok onun acil servisimize gelin gecmezse hamile olma ihtimalinizi söyleyin dediler biraz daha beklim geçmezse acile
Bence gider gitmez de tedavi olduğunu kullandigin ilaçlarını muhtmelen oksijen versinler diye demiştir kendini rahatsız hissediyorsan imkaninda varsa git acile için rahat etsin gitmişken kan değerine bakarlar zaten

Acele etmem diyorum biryandan da merak ediyorum tabi 🤣yarın 5gunde bir vurulan iğnenin günü işte ne bileyim ama eczaneden alıp yapmam o kesin o genelde yanlış çıkıyor kan tek doğru o yüzden kızlar la çıkıp gitmem sağlık ocağına ama pazar acile gidersem ozmn veririm gitmişken sağlık kabininde vurdurursam oda karışık geçsin bakalım hiç bir belirti kalmadı baş ağrısı bitti sıcak basması bitti sanki hiç transfer yapılmamış gibiyim
Canim belirti olmasini cok bekleme...hic olmayadabilir..dusunsene normal gebelik yasayanlar..cok sonradan anliyolar cogu..o yuzden..takilma cok.olurmu..kendini cok dinleme..

Back