2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Sebepsiz infertilite oldugu icin belki aşilamayla başlatmis olabilir. Birde evliligin yeni filansa ondan bence. Ben ignenin ismini unuttumm iyimi bulunca yazarim buraya✍

Tesekkur ederimm msjiniz icin bdnde pes etmicem ramazan dan sonra bakalimm herseyin sirasi gelcek elbett arkadasininda allah anali babali buyutsunn sanada nasip etsin biran once insaallahhh neden 1 tane keske 2 embriyo yaptirsaydin garanti olurdu

Merhaba bende 01 Nisan'da 5.gün emb 2 embriyo transfer oldu. 2. Denemem 13.de tahlil olucak
Merhaba canimminsallahh bu son denemen olur..bende mayisa hazirlaniyorum..ilac kullaniyorum suan..4. Denemem olucak..rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahh..canim...senide listemize ekleyebilirmiyim..canim..

Kizlarr..bi pozitif olma zamani....insallah hepimiz saglicakla kucagimizada aliriz....minnoslarimizii..oluncada..bi totosuna vuralim lutfen..bize cok cektiriyolar..sipalarsuan benim meleklerin toplamasi bile olmadi..ama..arisutleriyle besliyorum onlarikullandigim vitamin hormon ilaclarida cabasi..rabbim hepimizin cabalarini bosa cikarmasinnn...birdahada tup bebegi yasatmasin..insallah..sevgiler selamlar..hepinize

Canim benimde 4. Denemem. Bende mayista transfer olucagim. Dr unuz kim?
Merhaba canim..seninle ayni zmanlara denk gelicez o zman...ben adanada ikamet ediyorum..doktorum bulent hoca..inanilmaz zeki ve super bir profesor...bende yumurta rezerv azligi var..o yuzden..takviyeler kullaniyorum..canim..senin dondurulmusmu olcak mayista..yoksa taze transfermi olcak..senide listemize ekleyebilirmiyim...

Merhaba canim,ekleyebilirsin tabiki. Benim 3 tedavimde taze transfer oldu. Bu defa dondurulmuş embriyo deneyecegim, rahim dinlendirme surecindeyim su an. Benim dr umda Ankara bahçecide Berfu demir. İns bu son tedavimiz olur

Merhaba canim,ekleyebilirsin tabiki. Benim 3 tedavimde taze transfer oldu. Bu defa dondurulmuş embriyo deneyecegim, rahim dinlendirme surecindeyim su an. Benim dr umda Ankara bahçecide Berfu demir. İns bu son tedavimiz olur
Berfu hocayi duymustum..canim..insalah tatlim benimbebislerin seni bekliyo..guzel annis..insasallah son olur..saglicakla kucaginada al insallah..cok isterim.....benim hic dondurulmusum olmadi..yumurta embriyo sayim az oldugu icin hep..kacinci gun embeiyosu..olcak peki..ilac kullaniyomusun canim..dvitaminini ihmal etme olurmu...cok onemli diyebiliyorum..tutunma icin..

Su an d vitamini damla ve folik asit kullaniyorum, bol su içiyorum ayrica. Benim 6.gun embriyosu 4bc kalitede.. Peki senin opu oldumu? Taze transfermi olacak?

Su an d vitamini damla ve folik asit kullaniyorum, bol su içiyorum ayrica. Benim 6.gun embriyosu 4bc kalitede.. Peki senin opu oldumu? Taze transfermi olacak?
D vitaminini doktormu soyledi canim..bende 2.3 gune bir devit damla kullaniyorum..folik asit inofolik combi toz olanindan kullaniyorum..bunlari doktorum vermedi bana ama ben yinede kullaniyorum..birde egricayirin saf ari sutu..1 kutu bitti..bugun 2. Kutiyuda siparis ettim..embriyo kalitesi icin..bunun disinda dokrorumun bana veridgi kuenzimq10 balikyagi ve dhea idi..onlari yaklasik 1.5 ayi askindir kullaniyorum..mayis a kadar kullanicam bunlari...benim malesef embriyo sayim hep 1 tane oldu..suana kadar..rabbim nasip ederse taze olcak..doktorum 3. Gun transferi yapmiyor..5. Gune gelebilirse transferim olucak..nasip olursa..3. Denemede 5. Gun transferi olmustum bende 4ba idi..kimyasalla sonuclandi..malesef..

Canim inş etkili olur. Maca tozu da sayiyi arttiriyo diye duymustum,(yogurtla tuketiliyor) ben takviye olarak, gonamax,solgar omega3, omepavm kullandim. ins blast asamasina gelirler, seninkiler. Kaybin icin uzuldum, Allah bir daha yasatmasin inss.

Sebepsiz infertilite oldugu icin belki aşilamayla başlatmis olabilir. Birde evliligin yeni filansa ondan bence. Ben ignenin ismini unuttumm iyimi bulunca yazarim buraya✍
Yok canım cok da yenı sayılmaz 5 yıldır evliyiz, 3 yıldır da bebek istiyoruz.. Tmm beklıyorum

Merhabalar, benimde aynı şey başıma geldi 6.gün transfer yapılmamasının sebebini şöyle açıkladılar, rahim ve yumurtanın senkron olması gerekiyormuş 6. Günde 5.gün embriyosunu koyarlarsa rahim gelişmişliği bir gün önden gideceği için tutunma durumunu etkiliyormuş, ve gelişimin geriden gelmiş olması ilerleyen süreçte olumsuzluk yaratmıyormuş zaten istenilen kaliteye ulaştığı için dondurulabilmiş aksi halde tedavi iptal edilirmiş, bana aktarılanlar bu kadar canım inş olumlu sonuçlar alırız

O nasıl birşeymiş canım? normal HSG den farkı ne?

Sen de mi adana tedavi görüyorsun.. Bülent hoca çok başarılı. Tr de olsaydım mutlaka ona giderdim. Diğer formumda Larissa ve Edaeco Bülent hocanın yardımıyla hamilelik haberini aldılar, larisa ikiz bekliyor, eda ise tek :))) İnşallah size de hayırlı gelir :)
Amh düşük sanırım sizde, kullandığınız takviyelerin adlarını verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…