Canım sana msj atamadım bana bi msj atar misin acaba?Konuşmadik, benim hafizam iyidir girdigim bikac konuda oldugun icin aklimda kaldin senninss bu defa bebegine kavusursunn
Canım sana msj atamadım bana bi msj atar misin acaba?
Sebepsiz infertilite oldugu icin belki aşilamayla başlatmis olabilir. Birde evliligin yeni filansa ondan bence. Ben ignenin ismini unuttumm iyimiİnşallahh, gerçekten cok yorucu, hulusi hoca en basından beri tüp bebek yapmaya yanasmadı, asılama ile gebe kalınca normal olur gozuyle baktı hep, Bosuna hormon yuklemek ıstemıyorum dedı, onu cok cok ıyı anladım, cıdden dengem alt ust oldu..
Çarsamba 3.gun evet.ne iğnesi bu demıstın?
OkNevermindjustsmile msjlarim geliyor mu bana bir msj at canım anlamadım ben gitmiyor msj
Tesekkur ederimm msjiniz icin bdnde pes etmicem ramazan dan sonra bakalimm herseyin sirasi gelcek elbettÜmidinizi kaybetmeyin sakın, arkadaşımın durumu aynı sizin gibiydi sebepsiz infertilite, 6. Denemesinde oldu ve şuan 8 aylık bir evladı var :)
Bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesi ve mobilitesinde, doktorumuz olumlu konuşmuştu çünkü yumurta durumum gayet iyi olduğundan çok şükür, bu yüzden 1 embriyo transferine karar kıldık. Eğer tutmazsa inşallah iki tane dondurulursa 1 ay dinlenmeden sonra 2 embryo transferi isteyeceğiz
Oyle olmasi lazim yumurta onemli tabii zatenİlk iki kontrolde yavas buyuyorlar, sonradan hızlandı, kacırmamak ıcın de son gunlerde 2 3 gun üst üste cagırmıs oldu
Merhaba canimmMerhaba bende 01 Nisan'da 5.gün emb 2 embriyo transfer oldu. 2. Denemem 13.de tahlil olucak
Canim..hic boyle bisey duymadim..inan..bence mide bulantisi olmasi icin cok erken...mide bulantısı kaçıncı günde başlıyor acaba
Canim benimde 4. Denemem. Bende mayista transfer olucagim. Dr unuz kim?Merhaba canimminsallahh bu son denemen olur..bende mayisa hazirlaniyorum..ilac kullaniyorum suan..4. Denemem olucak..rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahh..canim... senide listemize ekleyebilirmiyim..canim..
Merhaba canim..Canim benimde 4. Denemem. Bende mayista transfer olucagim. Dr unuz kim?
Merhaba canim,ekleyebilirsin tabiki. Benim 3 tedavimde taze transfer oldu. Bu defa dondurulmuş embriyo deneyecegim, rahim dinlendirme surecindeyim su an. Benim dr umda Ankara bahçecide Berfu demir. İns bu son tedavimiz olurMerhaba canim..seninle ayni zmanlara denk gelicez o zman... ben adanada ikamet ediyorum..doktorum bulent hoca..inanilmaz zeki ve super bir profesor...bende yumurta rezerv azligi var..o yuzden..takviyeler kullaniyorum..canim..senin dondurulmusmu olcak mayista..yoksa taze transfermi olcak..senide listemize ekleyebilirmiyim...
Berfu hocayi duymustum..canim..Merhaba canim,ekleyebilirsin tabiki. Benim 3 tedavimde taze transfer oldu. Bu defa dondurulmuş embriyo deneyecegim, rahim dinlendirme surecindeyim su an. Benim dr umda Ankara bahçecide Berfu demir. İns bu son tedavimiz olur
Su an d vitamini damla ve folik asit kullaniyorum, bol su içiyorum ayrica. Benim 6.gun embriyosu 4bc kalitede.. Peki senin opu oldumu? Taze transfermi olacak?Berfu hocayi duymustum..canim..insalah tatlim benim bebislerin seni bekliyo..guzel annis..insasallah son olur..saglicakla kucaginada al insallah..cok isterim..... benim hic dondurulmusum olmadi..yumurta embriyo sayim az oldugu icin hep..kacinci gun embeiyosu..olcak peki..ilac kullaniyomusun canim..dvitaminini ihmal etme olurmu...cok onemli diyebiliyorum..tutunma icin..
D vitaminini doktormu soyledi canim..bende 2.3 gune bir devit damla kullaniyorum..folik asit inofolik combi toz olanindan kullaniyorum..bunlari doktorum vermedi bana ama ben yinede kullaniyorum..birde egricayirin saf ari sutu..1 kutu bitti..bugun 2. Kutiyuda siparis ettim..embriyo kalitesi icin..bunun disinda dokrorumun bana veridgi kuenzimq10 balikyagi ve dhea idi..onlari yaklasik 1.5 ayi askindir kullaniyorum..mayis a kadar kullanicam bunlari...benim malesef embriyo sayim hep 1 tane oldu..suana kadar..rabbim nasip ederse taze olcak..doktorum 3. Gun transferi yapmiyor..5. Gune gelebilirse transferim olucak..nasip olursa..3. Denemede 5. Gun transferi olmustum bende 4ba idi..kimyasalla sonuclandi..malesef..Su an d vitamini damla ve folik asit kullaniyorum, bol su içiyorum ayrica. Benim 6.gun embriyosu 4bc kalitede.. Peki senin opu oldumu? Taze transfermi olacak?
Canim inş etkili olur. Maca tozu da sayiyi arttiriyo diye duymustum,(yogurtla tuketiliyor) ben takviye olarak, gonamax,solgar omega3, omepavm kullandim. ins blast asamasina gelirler, seninkiler. Kaybin icin uzuldum, Allah bir daha yasatmasin inss.D vitaminini doktormu soyledi canim..bende 2.3 gune bir devit damla kullaniyorum..folik asit inofolik combi toz olanindan kullaniyorum..bunlari doktorum vermedi bana ama ben yinede kullaniyorum..birde egricayirin saf ari sutu..1 kutu bitti..bugun 2. Kutiyuda siparis ettim..embriyo kalitesi icin..bunun disinda dokrorumun bana veridgi kuenzimq10 balikyagi ve dhea idi..onlari yaklasik 1.5 ayi askindir kullaniyorum..mayis a kadar kullanicam bunlari...benim malesef embriyo sayim hep 1 tane oldu..suana kadar..rabbim nasip ederse taze olcak..doktorum 3. Gun transferi yapmiyor..5. Gune gelebilirse transferim olucak..nasip olursa..3. Denemede 5. Gun transferi olmustum bende 4ba idi..kimyasalla sonuclandi..malesef..
Yok canım cok da yenı sayılmaz 5 yıldır evliyiz, 3 yıldır da bebek istiyoruz.. Tmm beklıyorumSebepsiz infertilite oldugu icin belki aşilamayla başlatmis olabilir. Birde evliligin yeni filansa ondan bence. Ben ignenin ismini unuttumm iyimibulunca yazarim buraya✍
Merhabalar, benimde aynı şey başıma geldi 6.gün transfer yapılmamasının sebebini şöyle açıkladılar, rahim ve yumurtanın senkron olması gerekiyormuş 6. Günde 5.gün embriyosunu koyarlarsa rahim gelişmişliği bir gün önden gideceği için tutunma durumunu etkiliyormuş, ve gelişimin geriden gelmiş olması ilerleyen süreçte olumsuzluk yaratmıyormuş zaten istenilen kaliteye ulaştığı için dondurulabilmiş aksi halde tedavi iptal edilirmiş, bana aktarılanlar bu kadar canım inş olumlu sonuçlar alırızMerhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için
O nasıl birşeymiş canım? normal HSG den farkı ne?Mrb kızlar sürece başladım.ilaçları iğneleri kullanıyorum.yarın kontrol var. Bakalım yumurtalar ne durumda.. doktor yapıştırma tekniği ve histereskopi yapacağını söyledi ama bakalım yarın netleşir... hepimizin Allah dualarımıza sevinmemizi nasip etsin
Sen de mi adana tedavi görüyorsun.. Bülent hoca çok başarılı. Tr de olsaydım mutlaka ona giderdim. Diğer formumda Larissa ve Edaeco Bülent hocanın yardımıyla hamilelik haberini aldılar, larisa ikiz bekliyor, eda ise tek :))) İnşallah size de hayırlı gelir :)Merhaba canim..seninle ayni zmanlara denk gelicez o zman... ben adanada ikamet ediyorum..doktorum bulent hoca..inanilmaz zeki ve super bir profesor...bende yumurta rezerv azligi var..o yuzden..takviyeler kullaniyorum..canim..senin dondurulmusmu olcak mayista..yoksa taze transfermi olcak..senide listemize ekleyebilirmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?