1 Nisan transfer yapıldı 10 Nisan'da test verdim cnmKaçıncı gün pozitif oldu canım testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Nisan transfer yapıldı 10 Nisan'da test verdim cnmKaçıncı gün pozitif oldu canım testte
Canimmm..cok dogru yerdesin...adanada..bende haftaya nasip olursa..tedaviye basliyacagim..hemseriymisizzrica ederim..insallahh.guzel sonuclar..alicaz.. ama doktoe secimin cok iyi..cunki bulent hocaa..benim gozlemim..hastasi icin elinden geleni yapiyo..Canım bende mersinliyim ve mersinde yaşıyorum Adana’da Bülent haydardedeoğlu var ona gidiyorum ve bu sefer inanıyorum bütün kalbimle nedense içimde öyle bir his var teşekkür ederim bu aradaa
Cok sukur canim..bende iyiyimm.cok sevindimm tatlim benimmm..rabbim nazarlardan korusun sizi.. amin cunkemizeee insallah kuzuusnmannislerin duasi kabul olurmus .allah razi olsun canim..ben aderimi bekliyorum suanda canim..bakalim..nasip..insallah bol bol kaliteli yumurtam cikar benimde.caniminici❤❤❤iyiyim canım sen nasılsın? Takip ediyorum sizi de az kaldı inşallah sizin de dün bebeği gördük kalp atışını duyduk çok şükür, darısı bekleyen bütün arkadaşlara olsun inşallah
Anladım canımBen oyle okudum google da araştırma yaparken
İns etkisi değildir 2 çizgi var çünküiyi cesaret etmişsin 7 günüm hala cesaretim yokKızlar transferin 5. Günü Buda testim
Çatlatma iğnesi 13.günü aynı zamanda iğne etkisi değildir artık herhalde
Yap benceİns etkisi değildir 2 çizgi var çünküiyi cesaret etmişsin 7 günüm hala cesaretim yok
3 negatif ten sonra bu dördüncü olunca insan korkuyor gene negatifi görürüm diye günümü beklemeye calisacagimYap bence
Nasıl istersen canım üzülme senin sorunun neydi3 negatif ten sonra bu dördüncü olunca insan korkuyor gene negatifi görürüm diye günümü beklemeye calisacagim
Bizde sorun eşim azosperm hastası artık tek tek sperm çıkıyor bende sorun yoktu şimdi tabii yıllar geçti benimde amh. 0.13 bende o sorun oldu bu 4 denemem ins bunda pozitif görürüm herkeslerde tabiki ikiNasıl istersen canım üzülme senin sorunun neydi
Ben pek anlamam ama olsun bir dahaki ay bebeklerin sana sıkı sıkı tutundum ins cnm bütün yumurtaların kaliteli olsun hepsi dollensin...Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
Bende pek anlamıyrm. İnşallah canım inşallah hayırlısıyla güzelce döllensinler sonrada sıkı sıkı tutunsunlar inşallahBen pek anlamam ama olsun bir dahaki ay bebeklerin sana sıkı sıkı tutundum ins cnm bütün yumurtaların kaliteli olsun hepsi dollensin...
benim de 5.denemem idrar testi yapmadan durabilmene tebrik ediyorum walla canım ben duramıyorumBizde sorun eşim azosperm hastası artık tek tek sperm çıkıyor bende sorun yoktu şimdi tabii yıllar geçti benimde amh. 0.13 bende o sorun oldu bu 4 denemem ins bunda pozitif görürüm herkeslerde tabiki iki
Ben inanılmaz istiyorum ama almadım eve yoksa yapicam negatif modumu dusurucek senin idrarda çıktı mı peki kaçınci gundesinbenim de 5.denemem idrar testi yapmadan durabilmene tebrik ediyorum walla canım ben duramıyorum
Hayırlı olsun ins sağlıkla gelir tutunurlarKızlar merhaba yeni gördüm topiği katılmak istedim uğur şans getirir inşallah ben transfer hazırlıklarına başladım şükür estrofem kullanıyorum 6 Mayıs'ta kontrole gideceğim rahim kalınlığı için dondurulmuş 4 tane embriyom var durum böyle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
benim 8.günüm bugün canım yarın test günüm idrarda 5.gün silik gördüm ama güvenemiyorum idrara kanı bekliyorum önceki kimyasal olduğu için çok korkuyorumBen inanılmaz istiyorum ama almadım eve yoksa yapicam negatif modumu dusurucek senin idrarda çıktı mı peki kaçınci gundesin
Hayırlı olsun ins sağlıkla gelir tutunurlar
Masaallah ins kanda güzel bir değer görürsün ..kimyası yaşamakta zordur ..bu sefer yüzün gülsün.benim 8.günüm bugün canım yarın test günüm idrarda 5.gün silik gördüm ama güvenemiyorum idrara kanı bekliyorum önceki kimyasal olduğu için çok korkuyorum
inşallah canım hepimizin yüzü gülsünkimyasal çok zor önce sevinip sonra hayal kırıklığı kimse yaşamasınMasaallah ins kanda güzel bir değer görürsün ..kimyası yaşamakta zordur ..bu sefer yüzün gülsün.
Aminnnn aminnninşallah canım hepimizin yüzü gülsünkimyasal çok zor önce sevinip sonra hayal kırıklığı kimse yaşamasın