Ah bi bilsem canim..yarin netlesir..burayada yazarim..kuzum..yarin arayacagim..muayenehaneyi bende..Bu tam kapanma bizleri nasıl etkileyecek acaba kizlar
Goruyorum tabiiiEki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Ayyy çok mutlu oldum 2 gün sonra tahlil günüm inşallah değerimde iyi çıkar,Goruyorum tabiiihayirli olsun canim
Evet canım, yıpranıyoruz ama güç olan elde edilince kıymeti artar derler... Eminim ki bizler çocuklarımıza daha özenli bakacağız. Çünkü zor geldiler.Canim bukadar emek ediyoruz...cabaliyoruz..maddi manevi yipraniyoruz..bir bebek kokusunu duyamiyacagim belki diye..kendimle alakali..yani canimm..
Bak gördün mü herşeyde bir hayır vardır, tam gaz devam :)))Arkadaslar..doktorum aciklama yapmis..inanailmaz mutluyummm..sukurler olsun...yazi ile izin saglaniyomus..tedaviler..devam edicekmis..iciniz rahat olsun...sizlerinde..resmen rahatladimm...aksam aciklamadan beridir..icim icime sigmamistii..sukurler olsun...
Evet canım görüyoruz, hayırlı olsun, hamilesin büyük ihtimalle :))) İnş değerin de güzel cıkar :)Eki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Masallahh canim..Eki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Masallahh hayırlı olsun darısı bizlereEki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMasallahh canim..darisi tum isteyenlere olsun insallah..tabikide gorunuyor..
6. Gün embriyosu tek konmuştu canım. Bugün 8. Günüm dünde idrarda bakmıştım hiçbir şey yoktu bugün böyle çıktı inşallah doğrudurMasallahh hayırlı olsun darısı bizlerekacinvci gün embriyosu ve kaç tane birde belirtilerin varmiydi
Silik olur mu çok güzel capcanlıEki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Yaa inşallah çok teşekkür ederim darısı herkese olsun inşallahSilik olur mu çok güzel capcanlıhadi
Gözün aydın
Hayirli olsun sağlıkla devamı gelsin inşallahEki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
yaaa keşke yaptırsaydın kuzum. Benim de mesela filimde rahim alt ksımda ufak yapışıklıklar göründü filimde 3 dr gittim üçüde gerek yok gebeliğe engel değil dediler. sonra tüp bebek için artık karar verip 4. dr gittiğimizde bunu tedavi etmemiz gerekiyor histereskopi şart dedi. Ki operasyonumu da yaptı. İçeri girdiğinde baya bir yapışıklık olduğunu görmüş iki taraflı rahim duvarını kazıdı açtı. Şimdi iyileşme sürecim var spiral takıldı onu olacak. Hormon tedavisi verdi 1,5 2 ay bu şekilde gidecek. Sonra ilerleyeceğiz allah izin verirse.Kızlar ya size bişey sorucam ben bugun eski aşılama yaptırdıgım doktoru aradım . Konustum 2 tüp bebek tedavimin de olumsuz oldugunu soyledim o bana şeyi hatırlattı . Benım rahim filmimde rahim şeklim kalp gibi çıkmıştı doktor da bana onu tedavi ettirmeden o perde kalkmadan çocuk tutmaz dedi . Histeroskopi yaptırman lazım tedavi gördüğün devlet hastanesinde yaptır dedi . Embriyo tutunmaz çünkü dedi siz ne diyosunuz ? Histeroskopi ve çizik attırma işlemine ?
canım çok sevindim gözünaydın huzur içinde başlarsın tedavineArkadaslar..doktorum aciklama yapmis..inanailmaz mutluyummm..sukurler olsun...yazi ile izin saglaniyomus..tedaviler..devam edicekmis..iciniz rahat olsun...sizlerinde..resmen rahatladimm...aksam aciklamadan beridir..icim icime sigmamistii..sukurler olsun...
Hayırlısı olsun canım benim rabbim.devamini getirsin inşallahEki Görüntüle 2835255 kızlar silik bir çizgi görüyorum yada uyduruyor muyum acabagörüyor musunuz var mı sizce
Aminnnn teşekkür ederimHayirli olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallahHayırlısı olsun canım benim rabbim.devamini getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?