- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Hayirli uğurlu olsunBende bugün tedaviye başladım herşey yolunda giderse 13 Mayıs’ta transferim var. 2 başarısız tüp bebek denemesi (1i dondurulmuş embriyo)yanlış doktorr ve zaman kaybından sonra umarım güzel şeyler olurr rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucağımızı boş koymasıın
Teşekkür ediyorum bu süreçte ki herkesin umarımHayirli uğurlu olsunbu sefer gönlünüze göre olur insallah.
Canım benim ramazanın 3. Günü kahverengi akıntım başladı ve bitmedi sonrası da adetim başladı yarın tahminim bitecek dr a da o yüzden danışmadım henüz oruç tutup tutamayacağımı ama ilaçlar sanırım dokunuyor bana sende durım ne bu konudaAmin canımBu arada ilaçları içerken oruç tutabiliyomusunuz doktornz bu konuda birşey dedimi size
Hayırlı olsun tedavinizBende bugün tedaviye başladım herşey yolunda giderse 13 Mayıs’ta transferim var. 2 başarısız tüp bebek denemesi (1i dondurulmuş embriyo)yanlış doktorr ve zaman kaybından sonra umarım güzel şeyler olurr rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucağımızı boş koymasin
Merhaba canimBeni de ekleyebilirsiniz kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün iğnenin 4. Günü pergoveris diye bir iğne kullanıyorum . Sabah kontrolüm var. 2.5 senedir olmuyor eşimde ileri hareket sayı ve morfoloji sorunu var bende de polikistik over sendromu var 2 femara 2 klomen 1 kimyasal var başka bir işlem ve ya gebelik oluşmadı aşılama düşünmedik direk tüp bebeğe karar verdik ve başladık rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın hayırlı sonuçlar alalım inşllah
Merhaba canim..Bende bugün tedaviye başladım herşey yolunda giderse 13 Mayıs’ta transferim var. 2 başarısız tüp bebek denemesi (1i dondurulmuş embriyo)yanlış doktorr ve zaman kaybından sonra umarım güzel şeyler olurr rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucağımızı boş koymasıın
Canim merhabaHayirli uğurlu olsunbu sefer gönlünüze göre olur insallah.
Canım bende mersinliyim ve mersinde yaşıyorum Adana’da Bülent haydardedeoğlu var ona gidiyorum ve bu sefer inanıyorum bütün kalbimle nedense içimde öyle bir his varMerhaba canim..cok cok gecmis olsun..ama yeni tedavinde hayirlii olsun...insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin... amin cumlemiz icin senide listemize ekleyebilirmiyim canim..canim cok onemli bahsettigin seyler..umarim..dogru doktor hepimizi bulur..cok onemli cunki bu bahsettigin..seyler..
Canım çok erken yapmışsın testi 5. 6. Günde varsa silik çıkabiliyor kaçıncın gün embriyosu?Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinHayırlı olsun tedaviniz
5. Gün canım embriyomCanım çok erken yapmışsın testi 5. 6. Günde varsa silik çıkabiliyor kaçıncın gün embriyosu?
Strese ve üzüntüye kapılma hiç bekle bir kaç gün daha test için baya erken olmuş5. Gün canım embriyom
Yok stres değil her gün takip edecem hayırlısıStrese ve üzüntüye kapılma hiç bekle bir kaç gün daha test için baya erken olmuş
Bi gölge varKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
İnşallah güzel haberlerle gelirsiinYok stres değil her gün takip edecem hayırlısı
İnşallh tatlım 5. Gün embriyosu transferim yapıldıBi gölge varıkı gun sonra tekrarlayın, cok erken yapmıssınız.. İnsallah güzelce koyulasır
Amin inşallah canımİnşallah güzel haberlerle gelirsiin
5.gun 2 3 gun ıcınde yerlesıyormus, hcg salınımı daha yenı yenı baslamıstır.2 gune bellı olur ınsallahİnşallh tatlım 5. Gün embriyosu transferim yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?