Herhangi bir sorun varmi ? Yumurtalarin buyuyot mu yada pko falan? Bana ilac verilmedi sadece catlatma ignesi oldum daMerhaba, ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Gonal f kullanıyorum aşılama tatihi belli değil 26 yaşındayım ilk aşılamam olacak. Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
İnşallah cok güzel geçecek. Hemen çabucak olup bitecek. Nasipse 14. Gün sonra hayirli haberlerle gelirsin buraya. Hayirli olsunSaat 11 de asiamam cok heycanliyim
Amiinn inşallahİnşallah cok güzel geçecek. Hemen çabucak olup bitecek. Nasipse 14. Gün sonra hayirli haberlerle gelirsin buraya. Hayirli olsun
Tüm testlerim yapıldı herşey yolunda tedbir ama şu önlem almalyız dedi benimde kafam karıştı suanCanım döngünün 21.gününde hiç test verdin mi sen progesteron testi. Bana yapıldı değerim iyi çıktı sağlıklı yumurtlama olduğuna işaret dedi ve o yüzden başlamadı hap vb
Adet tarihin canımYaa ne güzel. Bisey sorabilir miyim bat ne demek anlamadım onu yabancı kaldım biraz
Kuş gibi hafif geçsin inşallahSaat 11 de asiamam cok heycanliyim
Ayyy rabbim herşeyi gönlünüzce versin insallahBende 2 saate gidicem asilamaya
Amin hepimizinAyyy rabbim herşeyi gönlünüzce versin insallah
İnşallahKuş gibi hafif geçsin inşallahDerin derin nefes al veer ve kocaman gülümse İnş bebeğin seninle olsun
Amiiiin nBurası bebek haberleriyle dolsun taşsın hep güzel haberler almak ve vermek dilegiyle❤
AminnnnBurası bebek haberleriyle dolsun taşsın hep güzel haberler almak ve vermek dilegiyle❤
Benim 1tane oluşmuştu mesela kuzuBen henüz aşılama olmadım, yumurta takibi devam ediyor, yarın kontrolüm var, aşılama yaptıran arkadaşlar merak ettiğim bir şey var, aşılama yaptırırken kaç yumurtanız gelişmişti?
İnş her şeyin hayırlısıDilerim mucizenin 3.de bulur sizi. Umutlu olun ve bilin ki dünya olanaklarla güzeldir
İnşCanim merhaba inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur bu sefer inşallah güzel haberlerini alırız
Özellikle belirti aramayın lütfen. Bu bizi her iki anlamda da hayal kırıklığına uğratabilir. Sabırla bekleyin. Dilerim güzel haberler verirsiniz bizeMerhaba
33 yaşındayım 3nisanda aşılama yaptırdım. Şuana kdr hiç belirtim yok maaleseftutmayacak diye üzülüyorum. İnşallah hepimiz bebek sahibi oluruz.
Aşılaman oldu mu canım?İnşallah
Eve geldm biraz sizlama seklinde agri var. Kanamam da var. Bu normal mi ?Aşılaman oldu mu canım?
R rcannnn beni de ekler misin bu yazdigimi gormedin sanirim☺Merhaba yarin ilk asilamam yapilacak
26 yasindayim. Bat tarihi 27 nisan
Rabbim bizlere yardim etsin inşallah
10 şubatta laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Tanisaldi ama endometriozis odagi görülmüş rahim arkasinda ve alindi. Sol tupum kapaliymis ameliyat sonrasi ogrendik. Sag tupumde hasar görmüş endometriozisten. Esimde morfoloji yuzde 2 tek normal. Bu asilama tutmaz ise tup bebek baslicaz hemen ardindan beklemek istemiyoruz artik.
2 yil olacak bi ka ay sonra bu bekley9s uzamasin istiyoruz normalden şansımız zor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?