Selamlar öncelikle 4,5 yıllık evliyim yaşım 32, çok belirli bir bat yok ama uygulamaya göre 19 nisan gösteriyor ve sanırım en çok işlemle şimdilik 1. benim 3 nisanda 3. Aşılamamı oldum. İnş Allah’ın hakkı 3 deyip bu ay olumlu sonuç alırım, alırız
Benimde aşılamaya kadar ki sürecim seninkiyle aynı sayılır. Sadece pcos var. 1-1,5 sene bizde düşünmedik evliliğe alışmak için. Sonrasında bir ön kontrole gidilmesi ve folik asit vs başlanılması gerektiğini bildiğimden kontrol amaçlı gittik. Bir sıkıntı olmadığı değerlerimin iyi olduğu söylendi. 1 sene gebelik olmayınca bu sefer başka bir doktora gittik ve pcos varlığını öğrendim. Ama gebe kalmaya engel değil 6 ay deneyin dendi. Sonra bulunduğum yerde doktora gittim. Pcos dendi. Eşimden de spermiyogram istendi. Eşimin sonuçlarında bişi çıkmadı. Klomen tedavisine başlanıcaktı. Devletteki düzen hiç hoşuma gitmedi. Pandemiden önce gidenler bilir. 3erli hasta alınıyor doktorun yanına doğal olarak ilgi bölünüyor ve tüm özelinize dahil ediliyor. Bunun üzerine özel bir hastanede bayadır takip ettiğim içime sinen bir doktora gidip tüm başımdan geçenleri anlattım. Hormon testleri hsg vs işlemler yapıldı. Aşılamaya karar verildi. Femara çatlatma iğnesi ve ilk aşılama, 5 ay sonra 2. Aşılama da aynı ve hemen ardından 3. Aşılamam ise gonal f ve çatlatma iğnesi.. Baya bir uzun oldu ama anlatmak istedim çünkü aynı şeyleri yaşadığımız insanları görmek bilmek umudun her zaman var olduğunu hissettiriyor