Kızlar aşılama olduğunuzda karnınızda şişlik hissettiniz mi gün boyu sürdü benim bu şişlik
Rabbim hayirla sonuclandirsin kızlar. Yarin asilamam var nasil gecti sizin ? Cok heycanliyimHala daha var. Çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum 3. Gün
Evet canim gün boyu şişti benim. Ertesi 2 günde devam etti. Sanırım aşılama yapılırken spekulum takiliyor ya içimize hava giriyor herhalde. Ben ondandır dedim.Kızlar aşılama olduğunuzda karnınızda şişlik hissettiniz mi gün boyu sürdü benim bu şişlik
Ne guzel bir düşünce.. Bu hayirli gunlerde rabbim yuzunuzu guldursun inşallahTanıdığımız bir aile var. Bebegim bi olsun adak adadım ama hayvan kesmeyeceğiz. Onun yerine o aileyi doktoruma götürüp tedavisine başlatacağız insallah. Bu yüzden de cok istiyorum iki aile bebek sahibi olalim diye dualarinizda beni de unutmayın olur mu
O esnada agri oluyor mu ? Yarin asilamam var ilk denemeEvet canim gün boyu şişti benim. Ertesi 2 günde devam etti. Sanırım aşılama yapılırken spekulum takiliyor ya içimize hava giriyor herhalde. Ben ondandır dedim.
Amin Allah razı olsun çok sağolsun. Eger ki Birgün şartlar izin verirse tek yapacağım tedavi olmak isteyen ailele yardım edebilmek. Allah büyük nasip olur belkiNe guzel bir düşünce.. Bu hayirli gunlerde rabbim yuzunuzu guldursun inşallah
İnşallahAmin Allah razı olsun çok sağolsun. Eger ki Birgün şartlar izin verirse tek yapacağım tedavi olmak isteyen ailele yardım edebilmek. Allah büyük nasip olur belki
Hiç korkma canim ben kendimi çok sıktım birde tuvalete sıkışık olun demişti ben dayanamadımO esnada agri oluyor mu ? Yarin asilamam var ilk deneme
Spelulum vajina muayenede korkulu rüyam normaldeve her seferinde jelle uygular hekimim. Ancak aşılama da spermler etkilenmesin diye jel kullanmayacağım dedi. Ama korktuğum gibi değildi hiç acımadı kuş gbi hafiftim. Çabucak bitti işlem anlamadım bile :) biraz dinlendirip eve göndermişti. Maalesef negatif sonuçlandı şuan 2.yi olacağım :) İnş. Sen ilkinde olumlu sonuçlar elde edersinO esnada agri oluyor mu ? Yarin asilamam var ilk deneme
Ya bana sıkışık ol falan denmedi kafam karisik bu yüzdenHiç korkma canim ben kendimi çok sıktım birde tuvalete sıkışık olun demişti ben dayanamadım
Bide dedim Allah muhafaza kaçırırım falantuvalete girdim öncesinde
Ondan acıdı
Insallah sag salim olsun seninde güzel haberlerini alalım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Vardır illaki bir sebebi sadece bende olmaması en azından sevindirdi iyiki burdayızEvet canim gün boyu şişti benim. Ertesi 2 günde devam etti. Sanırım aşılama yapılırken spekulum takiliyor ya içimize hava giriyor herhalde. Ben ondandır dedim.
08 mayıs bat mı?
22 Nisan bat08 mayıs bat mı?
Amin inşallah.Spelulum vajina muayenede korkulu rüyam normaldeve her seferinde jelle uygular hekimim. Ancak aşılama da spermler etkilenmesin diye jel kullanmayacağım dedi. Ama korktuğum gibi değildi hiç acımadı kuş gbi hafiftim. Çabucak bitti işlem anlamadım bile :) biraz dinlendirip eve göndermişti. Maalesef negatif sonuçlandı şuan 2.yi olacağım :) İnş. Sen ilkinde olumlu sonuçlar elde edersin
Bana da sıkışık ol olma gibi birşey demedi hiç bende işlemden önce lavaboya gittim ki aşılamadan sonra 2 saat kadar gitmedim yattım zaten ne olur ne olmaz diye. İşlem esnasında acı ağrı yok sonrasında işte hepimizde şişlik görülmüşYa bana sıkışık ol falan denmedi kafam karisik bu yüzdencok degilde azicik olayim dayanamam bende
Amin inşallah. Sonrasinda karinsa sislik agri vs neler yasadin acaba su an kacinci gundesin ?
Anladm Teşekkür ederm. Bakalm bende durum nasil olacak ☺Bana da sıkışık ol olma gibi birşey demedi hiç bende işlemden önce lavaboya gittim ki aşılamadan sonra 2 saat kadar gitmedim yattım zaten ne olur ne olmaz diye. İşlem esnasında acı ağrı yok sonrasında işte hepimizde şişlik görülmüş
Aşılama sonrası gün aşırı ilişki önermelerinin sebebi zaten arkadan gelen yumurtaları değerlendirmek için demişti bana doktorum. İnşallah güzel sonuç alırız hepimizKlomen kullandım bugun catlatma ignemi oldum , ilk aşılamam olacak inşallah son olur mucizeme vesile olur. Bir tane 21 mm bir tane 13mm yumurtam olmuş 21 depar atmış 3 günde büyüdü bekleseymis iki yumurtam olacaktı kısmet artık çok umutluyum ama Allahım inşallah umudum boşa çıkarmasın
Ayy öyle mi canım ? Yani bu 21 lik çatladığında o kaybolur çatlamaz sandım oda büyür mü yani arkadan ?Aşılama sonrası gün aşırı ilişki önermelerinin sebebi zaten arkadan gelen yumurtaları değerlendirmek için demişti bana doktorum. İnşallah güzel sonuç alırız hepimiz
4günüm bitiyor kramp ve devamlı tuvalete gitme istediğim var benim progestan yüzünden olabilir mi acabaKızlar aşılama olduğunuzda karnınızda şişlik hissettiniz mi gün boyu sürdü benim bu şişlik
Benim de bir tane 22 cm bi tane 18 cm oluştu ve bana doktorum öyle dedi bu aşılamayı normal ilişki gibi düşün devamında ki ilişkiler de arkadan gelen yumurtaları kaçırmamak için dedi.Ayy öyle mi canım ? Yani bu 21 lik çatladığında o kaybolur çatlamaz sandım oda büyür mü yani arkadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?