Canim merhabaKızlar bişey sorucam doktorum bana glifor verdi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum doktorum bana Bi akşam Bi sabah iç dedi iftarda ve sahurda içiyorum ama hap yutma sorunum var yani boğazımda kalır korkusu bu yüzden ortadan bölüp içiyorum bazen ilk böldüğümü yutuyorum diğerini yutamayıp geri atıyorum Bi sorun olurmu sizce doktoruma kaç defa dedim. Ama ısrarla kullanmamı isiyor soramıyorumda kızar diyeBu şekilde içiyorym bazen acaba sorun olurmu ya of akşamda aynısı oldu yutamadım elim ayağım dolaştı kalbim hıpızlı atıyor panik oluyorum
Canim merhaba öncelikle geçmiş olsun bu hic kafana takip üzüleceğin bir durum olmasın çoğunlukla kadınlarda oluyor.pco hastası olup normal yolla da asilama ile de hamile kalan cok.Merhaba bende gün pokikistikover olduğumu öğrendim 25 yaşındayım bu zamana kadar ne kan testinde çıktı nede karından bakıldığında 8 aylık evliyim adetlerim düzensizdi doktor hormon testi yaptı sonuçların iyi deyip göndermişti sonra başka doktora gittim alttan ultrasonla baktı ve küçük küçük çatlamadan yumurtalarımı gördü ve sen pko sun dedi şok oldum ve beni aşılama yada tüp bebeğe yönlendirdi ve ben bu konulara çok uzağım napcam bilmiyorum aşılama nasıl oluyor bana yardım edermisiniz aşamaları ne tam olarak
Canım soğuk Zincir önemli ya etkisini kaybetmis olabilir ama kendini üzme öyle bile olduysa olan olmuş aldığın eczane ile görüş istersen ya da doktorunlaArkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Bozulmuştur o sakın kullanmaArkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Merhaba bana kesinlikle soğuk zincirde olması gerekiyor demişti ama hatta buz küpü vermişti. Acaba sizinki farklı mı benim kalem hatta şöyle tarif edeyim insilün iğnesi gibiydiArkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Reçeteyi okuduğumda 25 derece altında oda sıcaklığında 3 ay saklanır yazıyor ama benim aldığım eczane kutunun arkasına buz koymuştu eve gidene kadar bozulmasın diye, doktorum da buzdolabının kapağında sakla demişti, hangisi doğru bilmiyorum, kesin bilgi için doktorunla veya eczaneyle görüş istersenArkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Yok kalem değil. Hatta kutunun üzerinde oda sıcaklığında saklanır yazıyor. Ovitrelle yi buzla verdi o dolapta duruyor. Gonal f 450 yi Ben yorumlarda dolapta saklayanları duyunca tedirgin oldum aslında.Merhaba bana kesinlikle soğuk zincirde olması gerekiyor demişti ama hatta buz küpü vermişti. Acaba sizinki farklı mı benim kalem hatta şöyle tarif edeyim insilün iğnesi gibiydi
O zaman toz şeklinde olan var o sanırım sizin. Fotoğraf atmayı beceremedim yapabilsem size fotoğraf atardımYok kalem değil. Hatta kutunun üzerinde oda sıcaklığında saklanır yazıyor. Ovitrelle yi buzla verdi o dolapta duruyor. Gonal f 450 yi Ben yorumlarda dolapta saklayanları duyunca tedirgin oldum aslında.
Evet toz şeklinde. 4.5 yıldır olmadı. İlk kez aşılama yapılacak rapor çıkarıldı. İlacı bir kere alabiliyoruz. İlaç bozuldu mu diye dünden beri ağlıyorum. Rapor olmadan ilacı alamam. Doktora yazdım cevap gelmedi henüz.O zaman toz şeklinde olan var o sanırım sizin. Fotoğraf atmayı beceremedim yapabilsem size fotoğraf atardım
Şimdi internetten gonal f pen saklama koşullarına baktım, buzdolabı yazıyor. Benim gonal f toz. İçeriğinde hiç buzdolabı yazmıyor. Sadece, 25 derece altı oda sıcaklığı yazıyor. Ben zaten evde en serin odaya koymuştum. Bozulmadı galiba.O zaman toz şeklinde olan var o sanırım sizin. Fotoğraf atmayı beceremedim yapabilsem size fotoğraf atardım
Evet evet senin o zaman toz olan hiç moralini bozma yine de içim rahat etmiyorsa aldığın eczaneye danışabilirsinŞimdi internetten gonal f pen saklama koşullarına baktım, buzdolabı yazıyor. Benim gonal f toz. İçeriğinde hiç buzdolabı yazmıyor. Sadece, 25 derece altı oda sıcaklığı yazıyor. Ben zaten evde en serin odaya koymuştum. Bozulmadı galiba.
Yarın yine eskisi gibi devam edersin o ilacın reçetesi de öyle yazıyorKizlar ben hergun sabah 4gibi progestan fitili kullanıyordum bugün unutmuşum sabah 8 de kullandım. Hergun saati saatine mi kullanmak gerekiyor bunu
Teşekkür ederimYarın yine eskisi gibi devam edersin o ilacın reçetesi de öyle yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?