Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kistinizin boyutu ne kadar acaba benkmde var çikolata kistim sağ taraımda önce bir taneeydi ve 3.5 cm falandı 2 defa aşılama oldum kllmen kullandım maalesef kistim büyüdü 8.5 cm oldu ve yanımda 2.5 cmlik yeni bir kist oluştu.Doktor bana da ameliyat dedi ama bende tüp bebek tedavisi yapan bir doktorla görüşmek istiyorum hemen ameliyat olmak istemiyorjm.Ama benim sağ böbreğime doģru ağrılarım çok oluyor korkuyorum.Bu arada lekenme kistten dolayı da olabiliyormus inşaAllah sizinki gebeliktir.Benimde sizin gibi batmalarım ağrım vardı meğer kist büyüyürmuş
3 nisanda aşılama yaptırdım canim dün negatif sonuç aldim. Tutmadı yani. Ama sen moralini yüksek tut ilk aşılamada anne olanlar var
Kizlar ne olur yardım edin aşılamadan sonraki ilişkilerimde kasıklarımda özellikle de solda ağrı hissediyorum nedeni ne olabilir kist mi oldu acaba tam gelişmeyen yumurtalarım ben de polikistik over var. Bu ağrı aşılama tutmadı anlamına gelir mi ???Topiğimizin neşesi enerji kaynağı. Çok teşekkür ediyorum inşallah Senin için de yeni ay yeni umut diliyorum. Sabırla devam edeceğiz pes etmek yok ya olacsk ya olacak tamam mı
Merhaba bende 3 nisanda yaptırdım sizinle aynıydık. Ben bugun kahverengi lekelenme yaşıyorum biliyorum devamı adet gelicek ama yinede o testi yaptırıp negatifi görmeye cesaretim yok. Sizde başladımı adet veya akıntı onu sormak istedim3 nisanda aşılama yaptırdım canim dün negatif sonuç aldim. Tutmadı yani. Ama sen moralini yüksek tut ilk aşılamada anne olanlar var
Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba bende sizden 2 gün sonra yaptırdım. Pazartesi kan testi vereceğimMerhaba bende 3 nisanda yaptırdım sizinle aynıydık. Ben bugun kahverengi lekelenme yaşıyorum biliyorum devamı adet gelicek ama yinede o testi yaptırıp negatifi görmeye cesaretim yok. Sizde başladımı adet veya akıntı onu sormak istedim
Canım katateri içeri sokuyor ve yumurtaları çekiyorlarmış galiba bu yüzden acıyormus öyle söylemişti birisi bana benim de aşılamadan üç gün sonra ilk ilişki olmuştu ve çok fazla canım acımıştıKizlar ne olur yardım edin aşılamadan sonraki ilişkilerimde kasıklarımda özellikle de solda ağrı hissediyorum nedeni ne olabilir kist mi oldu acaba tam gelişmeyen yumurtalarım ben de polikistik over var. Bu ağrı aşılama tutmadı anlamına gelir mi ???
Bekleyip adet görürseniz yaşayacağınız üzüntüve hissedeceğiniz hayal kırıklığımı. Yoksa test yapıp olumsuz bile olsa evet insan üzülüyor ama vücudun döngüsün devam ettiğini bildiği için stres gerginlik olmadan adeti bekliyor. Şuan mevcut sonuç değişmeyecek olsa da olmasa da. Niçin söylüyorum çünkü ben de adetimi bekleyeceğim dediğimde adet olduğumda daha çok ağlıyorum. Aam test yaptığım da olumsuz çıkardı. Üzülürdüm birkaç saat. Sonra adet olacam yeni ay yeni umut diye devam ediyorum. Hakkınızda hayırlı olsun. Allah size hayırlı bir evlat nasip etsin Dilerim pozitifi görürsünüzMerhaba bende 3 nisanda yaptırdım sizinle aynıydık. Ben bugun kahverengi lekelenme yaşıyorum biliyorum devamı adet gelicek ama yinede o testi yaptırıp negatifi görmeye cesaretim yok. Sizde başladımı adet veya akıntı onu sormak istedim
Tutup tutmadığı hakkında bilgi vermez. 3 gün içinde olursa işlemden kaynaklı olabilirKizlar ne olur yardım edin aşılamadan sonraki ilişkilerimde kasıklarımda özellikle de solda ağrı hissediyorum nedeni ne olabilir kist mi oldu acaba tam gelişmeyen yumurtalarım ben de polikistik over var. Bu ağrı aşılama tutmadı anlamına gelir mi ???
Ayy teşekkür ederim yaa çok korktum aşılama tuttuysa da düşer böyle diye düşündüm tekrar çok sağolunCanım katateri içeri sokuyor ve yumurtaları çekiyorlarmış galiba bu yüzden acıyormus öyle söylemişti birisi bana benim de aşılamadan üç gün sonra ilk ilişki olmuştu ve çok fazla canım acımıştı
Canim hicc telas yapma asilamanin ertesi günü iliski önermişlerdi baya agri oldu bende de 1 gun ara verdik diger gun ilişkisi daha iyi geçti ben olumsuz bisey olduğunu düşünmüyorum özellikle bazı pozisyonlarda agri oluyor evet.Kizlar ne olur yardım edin aşılamadan sonraki ilişkilerimde kasıklarımda özellikle de solda ağrı hissediyorum nedeni ne olabilir kist mi oldu acaba tam gelişmeyen yumurtalarım ben de polikistik over var. Bu ağrı aşılama tutmadı anlamına gelir mi ???
Tutup tutmadığı hakkında bilgi vermez. 3 gün içinde olursa işlemden kaynaklı olabilir
Çok Sağolun gerçekten ilk aşılamam ve yanlizca ben yaşadım sandım ondan biraz korktum. Normalmiş yani zaten tutup tutmamayla da ilişkisi yokmuş anladımCanim hicc telas yapma asilamanin ertesi günü iliski önermişlerdi baya agri oldu bende de 1 gun ara verdik diger gun ilişkisi daha iyi geçti ben olumsuz bisey olduğunu düşünmüyorum özellikle bazı pozisyonlarda agri oluyor evet.
Eveet benimde ilk asilamam insallah tutmuştur hepimizin cok korkuyorum, cok heyecanlıyım ne hissedeceğimi bile bilmiyorumÇok Sağolun gerçekten ilk aşılamam ve yanlizca ben yaşadım sandım ondan biraz korktum. Normalmiş yani zaten tutup tutmamayla da ilişkisi yokmuş anladım
Beni bir hafta sonra kontrole çağırmıştı doktor pazartesi ona gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah inşallah gönlümüzdeki olur hepimizin mutlu mesut çocuklar yetiştiririz hayırlısıylaEveet benimde ilk asilamam insallah tutmuştur hepimizin cok korkuyorum, cok heyecanlıyım ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Canim büyük ihtimalle gonlumden geçeni söylüyorum bence yerleşme kanaması bi an önce testini yap inşallah bize hayirli haberi verbende akinti dahi olmamıştıMerhaba bende 3 nisanda yaptırdım sizinle aynıydık. Ben bugun kahverengi lekelenme yaşıyorum biliyorum devamı adet gelicek ama yinede o testi yaptırıp negatifi görmeye cesaretim yok. Sizde başladımı adet veya akıntı onu sormak istedim
Canimsin ya cok cok tesekkur edelim sen güzelce yat dinlen.Allahim sana ve eşine sevdiklerine bu müjdeli haberi nasip edecek inşallah cifte bayram yapacaksın ben inanıyorum içime doğuyor.bende devam Allah izin verirse sevgiler kocamannnnn❤❤Topiğimizin neşesi enerji kaynağı. Çok teşekkür ediyorum inşallah Senin için de yeni ay yeni umut diliyorum. Sabırla devam edeceğiz pes etmek yok ya olacsk ya olacak tamam mı
İnşallah hep koyu kalır kanda da çıkarKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Ayyyy çook sevindim şimdiden kandada görmek nasip olsunKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Atsana Bi Ay çok sevindimm İnş vardır İnş inşKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Senin bugün 13.gün bi de. Bence 2.çizgiyi görmen pozitif olduğunu gösteriyor. Ay hadi inş vardır da bana da uumt olursun 2.aşılama olarakKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Çok sevindim, hayırlı olsun şimdiden, kanda da çıkacak inşallahKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok