- 30 Ocak 2021
- 531
- 501
- 53
Annemin de cok selami var sağlıkla sag salim güzel haberler alman için dua ediyor ❤Aşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemin de cok selami var sağlıkla sag salim güzel haberler alman için dua ediyor ❤Aşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Rabbim hayırlısıyla kanda da görmeyi nasip etsinŞimdi eşim evde o sevinsin istemiyorum sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm
Bence bu heyecanı onunda yaşamaya ihtiyacı olabilir. Yine senin kararın tabiki. Ama erkekler genelde erkenden Bizim gibi garanti olmadan sevinemiyorŞimdi eşim evde o sevinsin istemiyorum sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm
Aleyküm selam sende çok selam söyle ellerinden öpüyorum allah razı olsunAnnemin de cok selami var sağlıkla sag salim güzel haberler alman için dua ediyor ❤
Evet o yüzden bir gün daha sabredicemBence bu heyecanı onunda yaşamaya ihtiyacı olabilir. Yine senin kararın tabiki. Ama erkekler genelde erkenden Bizim gibi garanti olmadan sevinemiyor
Amin Amin inşallah yaaRabbim hayırlısıyla kanda da görmeyi nasip etsin
Kuzum seninde aynı gün galiba sen bugün test yapmayı düşünüyor musunAnnemin de cok selami var sağlıkla sag salim güzel haberler alman için dua ediyor ❤
Sana tutunduysa bir daha bırakmayacaktır inşallah, 1. 2 günden birşey olmaz artık seninledirEvet o yüzden bir gün daha sabredicem
Ben yaptım canim negatif çıktı. Doktorum cuma günü kanda baktir dediKuzum seninde aynı gün galiba sen bugün test yapmayı düşünüyor musun
İnşallah yaaSana tutunduysa bir daha bırakmayacaktır inşallah, 1. 2 günden birşey olmaz artık seninledir
Ahhhh canımmm yaaa çok sevindim çook şimdi gidip kan vermelisin yarın bida ver eşine sürpriz yaparken garanti olsun en azından sonuçta yarına kadar kan degeri bida yükselir. Hadi koşÇok korkuyorum ağlıyorum su an eşim duymasın diye sessizce eğer varsa yarın sürpriz yapacağım Nisan günümüz yarın
Ama çiplide ayıklanan spermlerin %90 kara yakını ileri hız olanlar kullanılıyor. Siz ne kadar elde ettinizBen çipli oldum ama sanki ekstra ğaradan başka bir farkı yok gibi geldi
Oruçluyum şimdi çarşıdan geldim uzandım ama yarın kan verince güzel sonuç alırsam söz buraya yazicamAhhhh canımmm yaaa çok sevindim çook şimdi gidip kan vermelisin yarın bida ver eşine sürpriz yaparken garanti olsun en azından sonuçta yarına kadar kan degeri bida yükselir. Hadi koş
Yaaaa canım beniiimmm uğurumuz sen oldun. Maşallah gözün aydın yarın kan ver de bize de haber ver çok mutlu oldum çoook. Emojiyi ilk seninle bırakmaya başlayacağımÇok korkuyorum ağlıyorum su an eşim duymasın diye sessizce eğer varsa yarın sürpriz yapacağım Nisan günümüz yarın
Vallahi dedinBen sana içime doğuyor pozitifi göreceksin demiştim. Aman nolursun fazla heyecan yapma ❤❤❤
Canimsin ya sende göreceksin pozitifi aha buraya yazıyorum ❤Vallahi dedin
Tabiki pozitif De çıksa negatif de çıksa yazicamYaaaa canım beniiimmm uğurumuz sen oldun. Maşallah gözün aydın yarın kan ver de bize de haber ver çok mutlu oldum çoook. Emojiyi ilk seninle bırakmaya başlayacağım
Kız senin ağzından bal damlıyoor baaalCanimsin ya sende göreceksin pozitifi aha buraya yazıyorum ❤
Allahım sen ne büyüksün Bunu söyledikten sonra müjdeli haberi ilk senin vermene ne demeli. Vallahi o kadar çok sevinçliyim ki yanımda olsan seni vura vura severdim sevinçtenŞu topikte biri hamile kalsa bizde heveslensek yaa
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen yaptım canim negatif çıktı. Doktorum cuma günü kanda baktir dedi