- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel belli oluyor bence hemen kan testi verinAşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Hayirli olsun canımmmm benimmmmmmmmm bana var gibi geldi nolur kan ver ❤❤❤Aşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Korkuyorum yarın gidicemAy çok güzel belli oluyor bence hemen kan testi verin
Kan sunucunuzu bize de bildirir mısınız lutfenAşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Çok korkuyorum ağlıyorum su an eşim duymasın diye sessizce eğer varsa yarın sürpriz yapacağım Nisan günümüz yarınHayirli olsun canımmmm benimmmmmmmmm bana var gibi geldi nolur kan ver ❤❤❤
İns güzel sonuç alırsam elbetteKan sunucunuzu bize de bildirir mısınız lutfen
Sevinç gozyaslariniz olsun bunlar sadece rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerde pozitifi gorelimÇok korkuyorum ağlıyorum su an eşim duymasın diye sessizce eğer varsa yarın sürpriz yapacağım Nisan günümüz yarın
Var canımın içi.hem bizim 11.gün bugün. Asilama sonrası 1 gün olarak sayarsak. Erken gebelik testi değil sanırım. Ama var var var. Sakin ol.heyecan yapma cok cok güzel bi anne olacaksın Allahin izniyle ❤❤❤❤❤❤❤Çok korkuyorum ağlıyorum su an eşim duymasın diye sessizce eğer varsa yarın sürpriz yapacağım Nisan günümüz yarın
İns pozitiftir inanamıyorumSevinç gozyaslariniz olsun bunlar sadece rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim
Çok güzel belli oluyor, hayırlı olsun canım çok sevindimmm, keşke bugün kan versen, çok heyecanlıAşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor varmıdır sizce
Amin kuzum aminİns pozitiftir inanamıyorum
Off yarın kan vermeye gitsem cıkar mı doktora gitsemVar canımın içi.hem bizim 11.gün bugün. Asilama sonrası 1 gün olarak sayarsak. Erken gebelik testi değil sanırım. Ama var var var. Sakin ol.heyecan yapma cok cok güzel bi anne olacaksın Allahin izniyle ❤❤❤❤❤❤❤
Yarın gidicem hem doktoruma giderim erkendenÇok güzel belli oluyor, hayırlı olsun canım çok sevindimmm, keşke bugün kan versen, çok heyecanlı
Normal testte bile çift cizgi canim. Gayet belli. Yarına kadar bekleme istersen. Eşinede söyle bi an önce sevinsin.bence hemen gidin bize de haber verYarın gidicem hem doktoruma giderim erkenden
Aşılamanın 12. Günü elim ayağım titriyor var mıdır
Önce en yakın sağlık merkezinde kan ver, sağlık ocağı olur veya en yakın hastanenin acil servisine gidebilirsin. Acilde hemen 2 saatte çıkıyor kan sonucu. Kan sonucuna göre de hareket edersinYarın gidicem hem doktoruma giderim erkenden
Evet doğru söylüyor zaten bu heycanla yarına kadar bekleyemezsiniz benceNormal testte bile çift cizgi canim. Gayet belli. Yarına kadar bekleme istersen. Eşinede söyle bi an önce sevinsin.bence hemen gidin bize de haber ver
Ben sana içime doğuyor pozitifi göreceksin demiştim. Aman nolursun fazla heyecan yapma ❤❤❤Önce en yakın sağlık merkezinde kan ver, sağlık ocağı olur veya en yakın hastanenin acil servisine gidebilirsin. Acilde hemen 2 saatte çıkıyor kan sonucu. Kan sonucuna göre de hareket edersin
Heyecan yaptım pardon yanlış etiket oldu :)Ben sana içime doğuyor pozitifi göreceksin demiştim. Aman nolursun fazla heyecan yapma ❤❤❤
Şimdi eşim evde o sevinsin istemiyorum sonra negatif çıkarsa çok üzülürümÖnce en yakın sağlık merkezinde kan ver, sağlık ocağı olur veya en yakın hastanenin acil servisine gidebilirsin. Acilde hemen 2 saatte çıkıyor kan sonucu. Kan sonucuna göre de hareket edersin