- 1 Ekim 2020
- 249
- 226
- 53
- 32
Herkeze nasip etsin rabbim çok güzel tabi kiOlsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeze nasip etsin rabbim çok güzel tabi kiOlsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleri
Maşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmişSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
Sende yolu çoktan yarısını bitirip sonlarına yaklaşmışsın o yüzden bir maşallah daha Tabi bir de sormak lazım nasıl geçti o kadar zaman diyeMaşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmiş
Çok teşekkür ederiz darısı en kısa sürede sizlere olsun inşallah tedavin sürecin de hayırlı uğurlu olsun inşallah sevindim yeniden başlamanaMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zaman Cicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
Canım benim çok sağol amin inşallah Yeniden başlamana çok sevindim dualarım hep sizinle rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah Umut hep varMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zaman Cicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
Çok teşekkürler Her zaman pozitif olmaya ihtiyaç var Allah ummadığı yerden sevindirsin herkesi Dualarımız herkesleMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zaman Cicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
Yaa çok sevindim sağmsalim kucağımıza alalım inşHaftaya canım benim doğum da
Çok teşekkür ederim canımcımAyy çok heyecanlıı Yavrularınıza sağlıkla kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına inlşMaşallah çok az kalmış Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
İnş .sağ salim bebişine kavuş canım benimMaşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah Benim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğum
Hayırlısı böyleymiş canım az kalmış senin de sağ salim gelsin bebişincinsiyeti ne erkek hissettim nedenseMaşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmiş
Tekrar niyetlenmene çok çok sevindim benim üçüncü ve en umutsuz olduğum aşılamamda oldu çünkü yumurtq çatlamamıştı biz tüp bebeğe hazırlanalım artık psikolojikman diyorduk eşimle bi test yaptım hamileyim ilk 3 ay kesinliklr hamilrleğime inanamadım sormalarına bile tahammül edmeiyorudm ne zaman ki ben burdayım demeye başladı o zaman inandım çünkü çok zorlu yollardan geçiyoruz neler yaşıyoruz neler ama hepsi geçiyor sizinde geçecek hayırlısı ile ve o güzel haberlerinizi burdan alıcaz hep beraber mutlu olucaz güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zaman Cicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
Evet canım erkek seninHayırlısı böyleymiş canım az kalmış senin de sağ salim gelsin bebişincinsiyeti ne erkek hissettim nedense
Bu sene erkek senesi sanırımEvet canım erkek senin
Amin kuzum sende sağlıkla kavuş minik yavruşunaİnş .sağ salim bebişine kavuş canım benim
Ben doğurdum grupta kimse kalmadı diye düşünüyordumEvet canım erkek senin