- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Doktor tavsiyesi ilemi alınıyor bende pko var çok zor veriyorumBen de bugün başladım , eczacı tavsiye etti.inşallah işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor tavsiyesi ilemi alınıyor bende pko var çok zor veriyorumBen de bugün başladım , eczacı tavsiye etti.inşallah işe yarar
Kaç adet ne boylarda yumurtanız oluşmuştu gonalf ile acaba :) sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziNadir bırakmayanlardanız ikimiz yok bırakmam canım gonalf başladım bugün hayırlısı bakalım
Eczacı tavsiye etti banaDoktor tavsiyesi ilemi alınıyor bende pko var çok zor veriyorum
Bende gonalf çok etkili olmuyor ya femara destekli büyüyor 1 tane oldu 22 de çatlamadı aşılama esnasın da bi çatlatma daha vurdular çok şükür tuttu. O kadar umutsuzdum ki son aşılamaya hazırlıyordum kendimi psikoljik olarak. Aminn inşaallah Rabbim en kısa zaman da burda emek emek uğraşan bütün arkadaşlarıma nasip etsin sağlıklaKaç adet ne boylarda yumurtanız oluşmuştu gonalf ile acaba :) sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
İzmir'de nerede yaptırdiniz acaba?Benimde prolaktinim yüksek cıktı dostinex kullanıyorum birde tiroidim yavaş çalışıyormuş onun icin bir ilaç kullanıyorum aşılamadan sonra folik asitle progestan verdi sürekli ilaç içiyorum inşallah rabbim herkesin gonlundekini verir bende izmir de yaptırdım
Merhaba rajim agzi darligi tup nenege engel mi sizceMerhaba sonucunuz nedir acaba bende Erzurumdayım hümeyra hocaya gidiyorum aşılama önerdi rahim ağzı darlığım ve pco var memnun kaldınız mı peki toplam ilaçlarla beraber ne kadar ücret ödediniz?
Merhabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız? Evet kimseden ses çıkmadı çok zaman olduKızlar nasılsınız bayadır kimse yazmamış son durumlar nedir
İnşallah canım bir gün hepsi güzel haberlerle gelirler belki buralara sen nasılsın, nasıl gidiyor, herşey yolunda mı?Sanırım herkes bi yerlere dağıldı inşaallah herkes mutludur ve sağlıklıdır
İyi diyelim iyi olalım. Dün o kadar güzel bir haber almıştım ki inanamadım. Bugün biraz gölge düştü üstüne hepinizden benim ve bebeğim adına dua etmenizi rica ediyorum kızlar Cicekciteyze N NeessMerhabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız? Evet kimseden ses çıkmadı çok zaman oldu
Yaaa dualarım sizinle, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorumİyi diyelim iyi olalım. Dün o kadar güzel bir haber almıştım ki inanamadım. Bugün biraz gölge düştü üstüne hepinizden benim ve bebeğim adına dua etmenizi rica ediyorum kızlar Cicekciteyze N Neess
Aminnnn inşallahhhhYaaa dualarım sizinle, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorum
Hayırdır canım kötü birşey değil inşaallah Rabbim güzel hayırlı sağlıklı haberler nasip etsin inşallah sanaİyi diyelim iyi olalım. Dün o kadar güzel bir haber almıştım ki inanamadım. Bugün biraz gölge düştü üstüne hepinizden benim ve bebeğim adına dua etmenizi rica ediyorum kızlar Cicekciteyze N Neess
Nedenini bilmiyorum kanamam oldu. Doktorda bebeğin yanının kan pıhtısı olduğunu bebeğe zarar verip vermediğine kontrol edecek sanırım beynim uyuştu tam dinleyemedim. 4-5 gün önemli iğne ilaç vsHayırdır canım kötü birşey değil inşaallah Rabbim güzel hayırlı sağlıklı haberler nasip etsin inşallah sana
Hayır kalp atışı vs bişi bahsetmedi doktor. Etrafı kan pıhtısı ile doluymuş. Bunu duydum beynim dondu resmen daha da bişi anlamadım. Cuma kontrolüm var. Bazı forumlarda şuan aynı durumla karşılaşanlar geçirenler varmış içime biraz su serpildi gibi. Tabi görmeden rahatlamak çok zor.Aynı gruptan arkadaşlarımda kanama yaşadılar iğne ve ilaçlarla lekeye döndü bazılarında tamamen kesildi çok şükür 13.haftaya kadar geldiler canım. Zor ama içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle normale dönecektir kalp atışını duydunuz mu?
Tabiiki de ama streste bebeğe hiç iyi gelmiyor güzel düşünelim güzel olsun cuma günü güzel haberlerle gel inşallahHayır kalp atışı vs bişi bahsetmedi doktor. Etrafı kan pıhtısı ile doluymuş. Bunu duydum beynim dondu resmen daha da bişi anlamadım. Cuma kontrolüm var. Bazı forumlarda şuan aynı durumla karşılaşanlar geçirenler varmış içime biraz su serpildi gibi. Tabi görmeden rahatlamak çok zor.
Canım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tutHayır kalp atışı vs bişi bahsetmedi doktor. Etrafı kan pıhtısı ile doluymuş. Bunu duydum beynim dondu resmen daha da bişi anlamadım. Cuma kontrolüm var. Bazı forumlarda şuan aynı durumla karşılaşanlar geçirenler varmış içime biraz su serpildi gibi. Tabi görmeden rahatlamak çok zor.