Tezi çürütüyorum ikiz kız benimkiler bende doğum yaptım bu aradaBu sene erkek senesi sanırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR
- Konu Sahibi rcannnn
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben doğurdum grupta kimse kalmadı diye düşünüyordum
Ah gözünüzaydın kızlar hayırlı evlat olsunlar, anneli, babalı, sağlıkla büyüsünler inşallahTezi çürütüyorum ikiz kız benimkiler bende doğum yaptım bu arada
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Baya önce seni sormuştum gözün Aydın nasıl geçiyor bebekli hayatBen doğurdum grupta kimse kalmadı diye düşünüyordum
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Yaaaa ne güzel ikiz anneliği daha zor Allah kolaylık versin canım gözün AydınTezi çürütüyorum ikiz kız benimkiler bende doğum yaptım bu arada
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Sen de yarıyı geçmişsin ne güzel bende bir geçseydim yarıyıAh gözünüzaydın kızlar hayırlı evlat olsunlar, anneli, babalı, sağlıkla büyüsünler inşallah
Seninde az kalmış canım hiç anlamadan geçiyor valla 3 gün sonra geri saymalarda 99lara düşeceğiz hala bazen inanamıyorumSen de yarıyı geçmişsin ne güzel bende bir geçseydim yarıyı
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Ayyyy inşallahhh Allahım sağlıcakla hepimize kavuşmayı nasip etsin Buralara da yazın kızlar hepbirlikte sayalımSeninde az kalmış canım hiç anlamadan geçiyor valla 3 gün sonra geri saymalarda 99lara düşeceğiz hala bazen inanamıyorum
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Amin çok teşekkürler sende sağlıkla kucağına alirsın insAllahAh gözünüzaydın kızlar hayırlı evlat olsunlar, anneli, babalı, sağlıkla büyüsünler inşallah
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Yaa göremedim aslında sürkeli giriyorum buraya ama valla hamileliğin keyfini çıkart diyorum çok güzel ama bazen çıldırıyorum gece uykusu yok gaz problemimiz var biraz titiz olacak galiba bezine çiş yapsa bagriyor değiştirelim diye hamileligimi özlüyorum bazenBaya önce seni sormuştum gözün Aydın nasıl geçiyor bebekli hayat
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Ayyy inşallahAmin çok teşekkürler sende sağlıkla kucağına alirsın insAllah
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Bazen gözden kaçabiliyor Doğsun sağlıcakla mümkün olduğunca şikayet etmicem İştahım vs hiç yok midem küçüldü sanırımYaa göremedim aslında sürkeli giriyorum buraya ama valla hamileliğin keyfini çıkart diyorum çok güzel ama bazen çıldırıyorum gece uykusu yok gaz problemimiz var biraz titiz olacak galiba bezine çiş yapsa bagriyor değiştirelim diye hamileligimi özlüyorum bazen
Merhaba arkadaşlar, doğumu olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bu grubu ilk açtığımda I LoVe You ilk yazmıştı ve ilk onun gebelik haberini almıştık :) çok mutlu oldum haberlerinize. Doğumu yaklaşan arkadaşlarıma da sağlık, sıhhat diliyorum. Ben de bu ay tüp bebeğe geçiyorum İnş rabbim bizlere de nasip eder bu duyguyu sevgiler selamlar
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Çok teşekkürler amin inşallah umarım bu kez zamanı gelmiştir ve sizde pozitif sonuç alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar, doğumu olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bu grubu ilk açtığımda I LoVe You ilk yazmıştı ve ilk onun gebelik haberini almıştık :) çok mutlu oldum haberlerinize. Doğumu yaklaşan arkadaşlarıma da sağlık, sıhhat diliyorum. Ben de bu ay tüp bebeğe geçiyorum İnş rabbim bizlere de nasip eder bu duyguyu sevgiler selamlar
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Mide bulantın varmiBazen gözden kaçabiliyor Doğsun sağlıcakla mümkün olduğunca şikayet etmicem İştahım vs hiç yok midem küçüldü sanırım
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Amin inşallah çok sevindim senin adına inanıyorum olacak inşallah çok savaş veriyoruz maddi manevi bitiyoruz ama sonu güzel sende çoook çabaladın biliyorum çok yoruldun ama olucak insAllahMerhaba arkadaşlar, doğumu olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bu grubu ilk açtığımda I LoVe You ilk yazmıştı ve ilk onun gebelik haberini almıştık :) çok mutlu oldum haberlerinize. Doğumu yaklaşan arkadaşlarıma da sağlık, sıhhat diliyorum. Ben de bu ay tüp bebeğe geçiyorum İnş rabbim bizlere de nasip eder bu duyguyu sevgiler selamlar
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Bulantı gibi değil de çok tiksinti yaşadım çok bir şey yiyemiyorum. Mide de küçüldü sanırım bundan dolayı..Mide bulantın varmi
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Evet olabilir aslında belki bir iki aya toparlarsin aslında ikinci trimestere girmişsin balayı derler ona benim hamileliğim son aya kadar çok güzel geçmişti o yüzden pek anlayamıyorum hamilelikte sıkıntı çekenlerin nasıl olduklarını yiyebildigin şeylerden yemeye çalışsan az az ve sık sık belki düzene girebilir böyleBulantı gibi değil de çok tiksinti yaşadım çok bir şey yiyemiyorum. Mide de küçüldü sanırım bundan dolayı..
- 1 Aralık 2021
- 74
- 52
- 3
- 29
Ben 7 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksiniyorum hic bir şey yiyemiyorum. Nasıl geçer bu tiksinti, agzinin tadının kacmasi durumuBulantı gibi değil de çok tiksinti yaşadım çok bir şey yiyemiyorum. Mide de küçüldü sanırım bundan dolayı..
- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Bir tuhaf ya kimisi çok güzel geçiriyor kimisi sıkıntılı.. çok yemeği sevdiğim şeylerden soğudum hayırlısı ya inşallah yemekten kendimi durdurmaya çalıştığım zamanlarda olurEvet olabilir aslında belki bir iki aya toparlarsin aslında ikinci trimestere girmişsin balayı derler ona benim hamileliğim son aya kadar çok güzel geçmişti o yüzden pek anlayamıyorum hamilelikte sıkıntı çekenlerin nasıl olduklarını yiyebildigin şeylerden yemeye çalışsan az az ve sık sık belki düzene girebilir böyle