• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 🙏 tabi dikkat etmeye devam dedi doktor ☺️
Kanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diye 😄

Kanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diye 😄
Çok kıymetliler hepimiz çok bekledik onları Allahım nasip etti çok şükür 🙏 sağlıkla doğumlarını da nasip eğlesin 🍀🙏

Selammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz 🥰 Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl 🤗🤗
Maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah 😍☺️Benim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğum 🤗

Back