- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Ay inşallahhhCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallahhhCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut
Dinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür tabi dikkat etmeye devam dedi doktorCanım çok gezinme dinlen progestan verdiyse onları kullan sağlıklı bir bebekse zaten tutunur gönlünü ferah tut
Yaaa çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür tabi dikkat etmeye devam dedi doktor
Kanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diyeDinlenmeye dikkat ettim. Kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür tabi dikkat etmeye devam dedi doktor
Amin inşallah bende çok sevindimYaaa çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok kıymetliler hepimiz çok bekledik onları Allahım nasip etti çok şükür sağlıkla doğumlarını da nasip eğlesinKanama alanın tamamen geçene kadar hep dinlen canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk 3 ay kanamam olmadı ama bende hep yattım aşılamayla olunca insan korkuyor bişey olacak diye
Amin canım inşallahÇok kıymetliler hepimiz çok bekledik onları Allahım nasip etti çok şükür sağlıkla doğumlarını da nasip eğlesin
Haftaya canım benim doğum daSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
Selammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
Ayy çok heyecanlıı Yavrularınıza sağlıkla kavuşun inşallahHaftaya canım benim doğum da
Amin çok teşekkür ederimAyy çok heyecanlıı Yavrularınıza sağlıkla kavuşun inşallah
Ayy maşallah ya bitmiş artık hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallahHaftaya canım benim doğum da
Amin darısı başına canım inşallahAyy maşallah ya bitmiş artık hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah çok az kalmış Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
Sana da bir maşallah çoğu gitmiş, Allah sağlıcakla kavuştursunHaftaya canım benim doğum da
Amin çok sağolunMaşallah çok az kalmış Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah Benim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğumSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesiniz Nisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
Oooh bitmiş ne güzel kavuşmaya az kala Sağlıkla kavuşun inşallah canımAmin çok teşekkür ederim
Olsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleriMaşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah Benim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğum