• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çipli de dna hasarı az oluyormuş bize öyle söyledi doktor diğer yöntemlere göre bende bi kere yaptırıyorum ne olcak da olsun dedim ganol f ile çipli yaptırdık bakalım inşallah olur olmazsa bende eylül e kadar bekleyip tekrar yaptırmayı düşünüyorum sizin sorun neydi
hayırlısı olsun inşallah canım bizde hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite eşiminde değerleri çok iyi 1,5 yıllık evliyiz evledikten sonra 3-4 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı ama nasip olmadı henüz doktor kendinize süre tanıyın 6 ay kadar dedi eğer bu süreçte isterseniz 2. aşılamayı yaparız dedi bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hemen 2. yi yapmak istemiyorum çok yoruldum çok bunaldım artık

Ben cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns🤲
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlersin gebeliğiniz Allah kucağınazabda almayı nasip etsin 💕

Kızlar malesef az önce adet oldum
(28 nisan aksam çatlama ignesi
30nisan asılamaydı)
Asılama oncesi bir hafta asılama sonrası 6gğn hergün avakado da yedim aşılamada ayrıstırılan spermlerde cok iyiydi %80 hareketli cıkmıstı
🥺

30nisan asılamaydı)
Asılama oncesi bir hafta asılama sonrası 6gğn hergün avakado da yedim aşılamada ayrıstırılan spermlerde cok iyiydi %80 hareketli cıkmıstı
🥺
hayırlısı olsun canım üzülme inşallah olacak yola devam🥰

Merhabalar hanımlar bu konuyu yeni araştırıyorum. 26 yaşındayım 4 senelik evliyim. Devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama illa eşimin spermlerinde ya da benim yumurta sayım da düşüklük mü olması lazım bende pko var o yüzden olmuyor. Çatlatma iğnesi femara ikinci aydayim. Teşekkür ederim şimdiden cevabınız için
devlete gittiğinde yönlendiriyorlar zaten seni. illa sebep olmasına gerek yok. biz de hiç bir sorun olmadığı halde 3 yıldır olmadığını söyledik, kendisi de baktı hiçbir sorun yok. rahim filmim de vardı elimde zaten. hemen rapor çıkardı aşılama yapıldı. sonucu bekliyorum ama bu ay olmadı gibi. adet sancılarım başladı çünkü. ikinci aşılamaya gideceğiz artık. yine olmazsa tüp bebek dedi bize. aşılamalar tamamen ücretsiz. tüp bebek de tahmini 4 bin küsürü buluyor

30nisan asılamaydı)
🥺
Sakın pes etmeyin benım 3. Asılamada tuttu hayırlısı zamanı vardır sabrın sonu selamet 🤲🤲

Iki tane 20 mm yumurta vardi catlatma ignesi oldum o gece aşilama da iyi gecti demisti doktor sperm de iyiydi ama bu sabah adet oldum 🥺🥺🥺🥺
Canım benim umutsuzluğa kapılma. Vardır bunda da bir hayır öyle düşün. Vakti değilmiş demek ki. Sağlıkla sıhhatle kavuşacağın gün için sabret güçlü ol pes etme sakın tamam mı. Kızına sarıl kocaman Rabbim onun gibi bir mucize daha nasip eder inşallah 🥰

30nisan asılamaydı)
🥺
Pes etme balım hayırlısı böyleymiş vakti gelmemiş henüz ama umutsuzluğa kapılma sen güçlü sabırlı ve istekli oldukça Rabbim verir inşallah. Dua et bol bol. Bu bebek işi bir mucize biliyorsun. Bizlere de bir mucize nasip eder inşallah.

Canım benim umutsuzluğa kapılma. Vardır bunda da bir hayır öyle düşün. Vakti değilmiş demek ki. Sağlıkla sıhhatle kavuşacağın gün için sabret güçlü ol pes etme sakın tamam mı. Kızına sarıl kocaman Rabbim onun gibi bir mucize daha nasip eder inşallah 🥰
Allah razi olsun canim 🙏benim hic kardeşim yok Annemi 5 senelik kanser savasindan sonra gecen sene kaybettim.İsterim ki Allah nasip ederse kızımin bir can yoldasi olsun hayatta yalniz kalmasin..Herkesi göruyorum kardesleri var gidiyolar birbirlerine geliyolar cok imreniyorum

Allah razi olsun canim 🙏benim hic kardeşim yok Annemi 5 senelik kanser savasindan sonra gecen sene kaybettim.İsterim ki Allah nasip ederse kızımin bir can yoldasi olsun hayatta yalniz kalmasin..Herkesi göruyorum kardesleri var gidiyolar birbirlerine geliyolar cok imreniyorum
Bende seninle aynı durumdayım 11 yasında kızım var kızım kaç senedir kardes deyip duruyo 2017 den beri ugrasıyorum
Herkez kardes tokmu ne üşengeçsiniz yapın deyip duruyo en yakınlarımız bile tedavi oldugumuzu biliyo
Yine bile sorup duruyo yada aman büyütmüssün salak mısın tekrar ne yapıyosun benimki büyüsün diye bekliyorum diyo
Sanki bi cocugumuz var diye 2. Hakkımız degilmis gibi davranıyo
Ben 17 yasında evlendim 18 yasında anne oldum hersey içimde kaldı hiçbiseyi yasayamadım
Tekrar o duyguları yasamak istiyorum kızım tek kalmasın istiyorum ama sanki hakkımız degil gibi davranıyorlar veya bile isteye yapmıyoruz sanıyorlar
Ama bise oldumu para ihtiyacları oldumu tedavideyiz falan deyin eee yasınız küçük erken acele etmeyin diyoşar herkez isine geldigi gibi laf söylüyor
29 yasındayız 5 senedir ugrasıyoruz zaten daha nekadar ara verelim iyice çökmüs durumdayım dediginiz gibi kimsem yok var ama yok öyle olması gerçekten daha kötü 🥺
Kimse anlamıyo içimi dokemiyorum rabbim gonlümdekini razı etsin hakkımda

Ah canım benim başın sağolsun. Rabbim nasip eder inşallah gönlünü ferah tut. Aile, kardeşlik çok başka bir kıymet gerçekten. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bende seninle aynı durumdayım 11 yasında kızım var kızım kaç senedir kardes deyip duruyo 2017 den beri ugrasıyorum
Herkez kardes tokmu ne üşengeçsiniz yapın deyip duruyo en yakınlarımız bile tedavi oldugumuzu biliyo
Yine bile sorup duruyo yada aman büyütmüssün salak mısın tekrar ne yapıyosun benimki büyüsün diye bekliyorum diyo
Sanki bi cocugumuz var diye 2. Hakkımız degilmis gibi davranıyo
Ben 17 yasında evlendim 18 yasında anne oldum hersey içimde kaldı hiçbiseyi yasayamadım
Tekrar o duyguları yasamak istiyorum kızım tek kalmasın istiyorum ama sanki hakkımız degil gibi davranıyorlar veya bile isteye yapmıyoruz sanıyorlar
Ama bise oldumu para ihtiyacları oldumu tedavideyiz falan deyin eee yasınız küçük erken acele etmeyin diyoşar herkez isine geldigi gibi laf söylüyor
29 yasındayız 5 senedir ugrasıyoruz zaten daha nekadar ara verelim iyice çökmüs durumdayım dediginiz gibi kimsem yok var ama yok öyle olması gerçekten daha kötü 🥺
Kimse anlamıyo içimi dokemiyorum rabbim gonlümdekini razı etsin hakkımda
Bizler buradayız birbirimize destek için elimizden ne geliyorsa yaparız canım benim yüreğini karartma. Başkalarının sözünü umursama neticede ilk çocuğunu sen yaptın sen büyüttün. Yaşıtlarına göre daha ağır süreçlerden geçtin ve bunu sen başardın. Kimsenin sözüyle değil kendi aklınla kendi gücünle başardın. Yine olur merak etme. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ah canım benim başın sağolsun. Rabbim nasip eder inşallah gönlünü ferah tut. Aile, kardeşlik çok başka bir kıymet gerçekten. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻

Bizler buradayız birbirimize destek için elimizden ne geliyorsa yaparız canım benim yüreğini karartma. Başkalarının sözünü umursama neticede ilk çocuğunu sen yaptın sen büyüttün. Yaşıtlarına göre daha ağır süreçlerden geçtin ve bunu sen başardın. Kimsenin sözüyle değil kendi aklınla kendi gücünle başardın. Yine olur merak etme. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin insallah allah razı olsun

Kızlarr çok umutlanmak istemiyorum ama başımdan geçeni anlatayım. 21 Nisan'da aşılama oldum. 13 ve 14. Günü inanilmaz kramplarim saplamalar oldu kasıklarımda ve beyaz akıntı. 14. Gunu kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Doktor adet olmazsan tekrarlariz belki geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama bnm için sonuc belliydi. Bugun 21. Gün sabah test yaptim tek cizgiydi koydum kenara testi şimdi baktığımda bir cizgi daha gördüm. Ne zamn belirdi bilmiyorum ve hala göğüslerim inanılmaz agriyo be beyaz akıntı hala var. Sizce böyle bisey olabilir mi. Burda bi devlet hastanesi var orda da doktor yok şuan testte Yapamıyorum. Heveslenmekte istemiyorummm. Offf acabaaa var mıdır????😕😕😕😕
Sonuç ne oldu merak ettim aynı durumda sayılırız 🤲🤲🤲 inşallah hamilesindir 🤰

hayırlısı olsun inşallah canım bizde hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite eşiminde değerleri çok iyi 1,5 yıllık evliyiz evledikten sonra 3-4 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı ama nasip olmadı henüz doktor kendinize süre tanıyın 6 ay kadar dedi eğer bu süreçte isterseniz 2. aşılamayı yaparız dedi bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hemen 2. yi yapmak istemiyorum çok yoruldum çok bunaldım artık
Umarım sizin için en hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim. Bende ikinci asilamami yaparken çok zorlandım ruhen. Eşinin de değerleri iyi ise dinlen derim. İlaçlar şişiyor insanı. Psikolojik boyutta öyle. Hastaneye gel git derken hele ki devlette yaptırıyor san birde uzaksa iyice yıpranıyorsun.ustune birde Sonuç negatif 😳 sonrası kısa süreli depresyon. 😂😳🤯 Ben 4 yıllık evliyim. İki yıl hiç düşünmedim çocuk. Sonra olsun istedim. Öteki gün olacak sandım 😌ama olmadı üç ay taktım kafama anında doktora gittim sonra bıraktım amannn olmuyo zaten dedim kafamı dağıtacak işimde vardı. Bi baktım o ay hamileyim. 10 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise 1.5 yıl olacak bekliyorum. Doktora git dur. Aslında üstünde durmamak gerekir ama yare olmuyor. Artık bıraktım. Biz kendimizi de parçalasak bu dünya da Nasibi yoksa olmayacak. Vakti zamanı ne zamansa o zaman olacak. Hem ruhen hem bedenen artık Durmak istiyorum.

Back