• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umarım sizin için en hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim. Bende ikinci asilamami yaparken çok zorlandım ruhen. Eşinin de değerleri iyi ise dinlen derim. İlaçlar şişiyor insanı. Psikolojik boyutta öyle. Hastaneye gel git derken hele ki devlette yaptırıyor san birde uzaksa iyice yıpranıyorsun.ustune birde Sonuç negatif 😳 sonrası kısa süreli depresyon. 😂😳🤯 Ben 4 yıllık evliyim. İki yıl hiç düşünmedim çocuk. Sonra olsun istedim. Öteki gün olacak sandım 😌ama olmadı üç ay taktım kafama anında doktora gittim sonra bıraktım amannn olmuyo zaten dedim kafamı dağıtacak işimde vardı. Bi baktım o ay hamileyim. 10 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise 1.5 yıl olacak bekliyorum. Doktora git dur. Aslında üstünde durmamak gerekir ama yare olmuyor. Artık bıraktım. Biz kendimizi de parçalasak bu dünya da Nasibi yoksa olmayacak. Vakti zamanı ne zamansa o zaman olacak. Hem ruhen hem bedenen artık Durmak istiyorum.
ne kadarda haklısınız duygularıma tercüman oldunuz vallahi evet eşimde de bende de hiç sorun yok şükür bende çok yoruldum 1,5 yıllık evliyiz evlendikten 3-4 ay sonra başladık denemelere ama olmadı ilk çatlatma denedik olmadı sonra aşılama oldum ilk defa tutmadı özele gidiyoruz tüp bebek merkezine ama artık durucam doktor 6 ay süre verin kendinize kafanızı dağıtın dedi bu sürede isterseniz ikinci aşılamayı yapabileceğini söyledi tüp önermiyorum daha yaşınız genç ve sorununuz yok dedi çok şükür Allahım ' a inşallah bizlere de sizlere de nasip etsin 🥰😘

Allahim isteyen herkese nasip etsin ins arkadaslar avakado hergun tuketin derim birde esinize de vitamin mutlaka
Hayırlı olsun canım benim de bu ay son iğne deneyişim olacak yine olmazsa aşılama dedi doktorum. Eşin için ne kullandınız acaba

ne kadarda haklısınız duygularıma tercüman oldunuz vallahi evet eşimde de bende de hiç sorun yok şükür bende çok yoruldum 1,5 yıllık evliyiz evlendikten 3-4 ay sonra başladık denemelere ama olmadı ilk çatlatma denedik olmadı sonra aşılama oldum ilk defa tutmadı özele gidiyoruz tüp bebek merkezine ama artık durucam doktor 6 ay süre verin kendinize kafanızı dağıtın dedi bu sürede isterseniz ikinci aşılamayı yapabileceğini söyledi tüp önermiyorum daha yaşınız genç ve sorununuz yok dedi çok şükür Allahım ' a inşallah bizlere de sizlere de nasip etsin 🥰😘
Amin inşallah isteyen herkese en hayırlı zamanda inşallah. Ben 2.asilamam negatif çıktığında bu kk geziniyordum bir safyaya denk geldim. Birisi hatta bir çoğu 6.tup bebek 9. Tüp bebek denemesi yapmış olumsuz olmuş. Ben 2.asilama da pes dedim. Ve halime gerçekten şükür ettim. 9. Tüp bebek denemesi maddi ve manevi olarak çok ama çok yıpratıcı bir süreç. Bence bazen beklemek ve sabretmek gerek dua dua dua çok çok dua gerek. Sonra nasip kısmet. Başka diyecek kelimem kalmadı. Şükürler olsun ki hayattayız ve yaşıyorsak hala umut var demek bence.

Malesef bu sabah hastalandım. Olmadığı belliydi zaten kendimi avuttum sadece 😔😔 bu ay doktora gitmicem. Yoruldum artik c life alicam kullananlar memnun bide onu deniyeyim. Kısmet artık düşünmekten çok yoruldum. 😔😔😔
Ne kadar dir istiyorsun uğraşıyorsun bilmiyorum ama bence alma birşey sağlıklı beslen ve dinlen aklına geldikçe de başka birşey bul. Çünkü bu zihin beyin hormonlar çok garip . Herşeye yükselip iniyorlar. Bir iki ay alma birşey bence. Yemen'e icmeme ve en önemlisi psikolojine dikkat et. Ve düşünmemeye çalış. Ben eminim bosverince olacak. Üstünde durdukça hen biz yipraniyoruz hemde hormonlar

Ne kadar dir istiyorsun uğraşıyorsun bilmiyorum ama bence alma birşey sağlıklı beslen ve dinlen aklına geldikçe de başka birşey bul. Çünkü bu zihin beyin hormonlar çok garip . Herşeye yükselip iniyorlar. Bir iki ay alma birşey bence. Yemen'e icmeme ve en önemlisi psikolojine dikkat et. Ve düşünmemeye çalış. Ben eminim bosverince olacak. Üstünde durdukça hen biz yipraniyoruz hemde hormonlar
2 yıldır istiyoruz 2. Aşılamamdi. Kisnet değilmiş. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Haklısın birakicam akışına canım sağol. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🏼

Aşılama sonrası kasıklarında gerginlik şişlik hissediyor mu acaba herkes. Normal bi durum mu ben mi kendimi fazla dinliyorum acaba. Ve gerginlik şişlik kaç güne kadar sürüyor?

Aşılama sonrası kasıklarında gerginlik şişlik hissediyor mu acaba herkes. Normal bi durum mu ben mi kendimi fazla dinliyorum acaba. Ve gerginlik şişlik kaç güne kadar sürüyor?
Aşımamın 7. Günü hala gaz ve şişkinlik var çoğu kişide oluyormuş

Kasıklarım çok gergin benim progestan vermişti doktorum ondan mı aşılamadan mı bilemedim. Oturup kalkınca eğilince kasıklarımdaki gerginlik rahatsız ediyor.
Bende kullanıyorum fitil olarak bence ondandır aşılamadan hala bu kadar olmaz bence

Bende kullanıyorum fitil olarak bence ondandır aşılamadan hala bu kadar olmaz bence
10 Mayısta yaptırdım aşılamamı yumurtlama dönemimde gerilirdi böyle aynenn öyle oldu. Acaba diyorum iğnelerle yumurtalar uyarıldı da çatlayan yumurtalar dışında kalanlar mı rahatsız ediyor böyle? Çok da bilgim yok açıkçası tüm yumurtalar çatlayıp atılıyor mu uyarılıp kalan oluyor mu ondan mı bu gerginlik

Batma falan oluyor derler aşılamadan sonra bende hiç olmadı göğüs hassasiyeti de her ovulasyon ile regl arası olur

Ya çatlatma iğnesinden kasıklarım ağrıyor ya da yumurtalar uyarıldığı için oldu çünkü yımurtlama günlerimde de olurdu bazen

10 Mayısta yaptırdım aşılamamı yumurtlama dönemimde gerilirdi böyle aynenn öyle oldu. Acaba diyorum iğnelerle yumurtalar uyarıldı da çatlayan yumurtalar dışında kalanlar mı rahatsız ediyor böyle? Çok da bilgim yok açıkçası tüm yumurtalar çatlayıp atılıyor mu uyarılıp kalan oluyor mu ondan mı bu gerginlik
Kaç yumurtanız vardı ki ayılması adetle oluyor zaten bendede şişlik var bide buradada çok okudum genelde oluyormuş daha öncede çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm böyle olmuyordy bence progestandan dolayı oluyor

Bu başlığa ilk yazan olumsuz sonuç alan arkadaşlar nerdesiniz ne yapmaya düşünüyorsunuz merak ettim sizi

Kaç yumurtanız vardı ki ayılması adetle oluyor zaten bendede şişlik var bide buradada çok okudum genelde oluyormuş daha öncede çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm böyle olmuyordy bence progestandan dolayı oluyor
2 yumurtam büyümüştü ama küçük küçük diğer yumurtalar da çoktu tabi onlar adetle atılacak büyük ihtimalle

30 Nisan'da ilk aşılamamı olmuştum bugün test günüydü malesef 2den küçük olarak çıktı. Henüz kanama da başlamadı. Nasip bı sonraki aşamaya 2 ay sonra devam ederiz demişlerdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

30 Nisan'da ilk aşılamamı olmuştum bugün test günüydü malesef 2den küçük olarak çıktı. Henüz kanama da başlamadı. Nasip bı sonraki aşamaya 2 ay sonra devam ederiz demişlerdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun aşılama sebebiniz neydi ne kadar süredir deniyordunuz?

Back