hayırlısı olsun canım hakkında durmak yok yola devam deneyecekmisiniz tekrar aşılamayıKızlar benim testim negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım hakkında durmak yok yola devam deneyecekmisiniz tekrar aşılamayıKızlar benim testim negatif çıktı
inşallah sonucunuz hayırlı olur fakat çipli aşılama diye bir aşılama yöntemi olmadığını söyledi doktorumuz bilginiz olsun sürekli çipli diye piyasada dönüyor dedi sadece kulak doldurmak için bizde çipli varmış onu yaptıralım dediğimizde bunu söyledi çiplideki kasıt bir mekanızma içerisinde ayıklanıyormuş ama zaten aşılama için spermler her şekilde en iyisi ayıklanıyor sadece maddi olarak farkı var ve buna gerek yok demişti zaten aşılamanın oranı %15-%25 aşılamanın iğneli ve haplı olarak yumurta büyütmek için tedavi yöntemi var ilk ayımda çatlatma iğnesi denedik o zaman klomen kullandım sonra otrivile kullandım olmadı sonrasında aşılama denedik bu sefer gonal f kullandım sürecim daha kısa oldu hapa göre hapla 3 haftada sonuca ulaşıldı iğneyle 2. haftamda aşılamam yapıldı ama malesef sonuç hüsran oldu inşallah sizinkisi tutarSağol canım benim bende kendimle beraber herkes icin dua ediyorum benim doktor iki seçenek sundu bize bir ilaçla aşılama bir ganol f ile birde normal aşılama mi çipli mi diye ben çipli yaptırdım bakalım yarın 13. Gün benim imtihan nasil devam edecek
benimde bugün hafiften sancılar başladı. Adetten 3-4 gün önce başlar sancılar bende. Bakalım 2. aşılamaya gitcez gibi duruyor. hakkımızda hayırlısı olsun.Bende az önce test yaptım cıkmadı 28 i aksam çatlatma ignesi 30 nisandada asılama olmustum
Zaten bi belirtim falanda yok adet olcam adet sancılarım basladı zaten
Çipli de dna hasarı az oluyormuş bize öyle söyledi doktor diğer yöntemlere göre bende bi kere yaptırıyorum ne olcak da olsun dedim ganol f ile çipli yaptırdık bakalım inşallah olur olmazsa bende eylül e kadar bekleyip tekrar yaptırmayı düşünüyorum sizin sorun neydiinşallah sonucunuz hayırlı olur fakat çipli aşılama diye bir aşılama yöntemi olmadığını söyledi doktorumuz bilginiz olsun sürekli çipli diye piyasada dönüyor dedi sadece kulak doldurmak için bizde çipli varmış onu yaptıralım dediğimizde bunu söyledi çiplideki kasıt bir mekanızma içerisinde ayıklanıyormuş ama zaten aşılama için spermler her şekilde en iyisi ayıklanıyor sadece maddi olarak farkı var ve buna gerek yok demişti zaten aşılamanın oranı %15-%25 aşılamanın iğneli ve haplı olarak yumurta büyütmek için tedavi yöntemi var ilk ayımda çatlatma iğnesi denedik o zaman klomen kullandım sonra otrivile kullandım olmadı sonrasında aşılama denedik bu sefer gonal f kullandım sürecim daha kısa oldu hapa göre hapla 3 haftada sonuca ulaşıldı iğneyle 2. haftamda aşılamam yapıldı ama malesef sonuç hüsran oldu inşallah sizinkisi tutar
Sizde mi izmir de yaptırdınızinşallah sonucunuz hayırlı olur fakat çipli aşılama diye bir aşılama yöntemi olmadığını söyledi doktorumuz bilginiz olsun sürekli çipli diye piyasada dönüyor dedi sadece kulak doldurmak için bizde çipli varmış onu yaptıralım dediğimizde bunu söyledi çiplideki kasıt bir mekanızma içerisinde ayıklanıyormuş ama zaten aşılama için spermler her şekilde en iyisi ayıklanıyor sadece maddi olarak farkı var ve buna gerek yok demişti zaten aşılamanın oranı %15-%25 aşılamanın iğneli ve haplı olarak yumurta büyütmek için tedavi yöntemi var ilk ayımda çatlatma iğnesi denedik o zaman klomen kullandım sonra otrivile kullandım olmadı sonrasında aşılama denedik bu sefer gonal f kullandım sürecim daha kısa oldu hapa göre hapla 3 haftada sonuca ulaşıldı iğneyle 2. haftamda aşılamam yapıldı ama malesef sonuç hüsran oldu inşallah sizinkisi tutar
Ben cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsinşallah sonucunuz hayırlı olur fakat çipli aşılama diye bir aşılama yöntemi olmadığını söyledi doktorumuz bilginiz olsun sürekli çipli diye piyasada dönüyor dedi sadece kulak doldurmak için bizde çipli varmış onu yaptıralım dediğimizde bunu söyledi çiplideki kasıt bir mekanızma içerisinde ayıklanıyormuş ama zaten aşılama için spermler her şekilde en iyisi ayıklanıyor sadece maddi olarak farkı var ve buna gerek yok demişti zaten aşılamanın oranı %15-%25 aşılamanın iğneli ve haplı olarak yumurta büyütmek için tedavi yöntemi var ilk ayımda çatlatma iğnesi denedik o zaman klomen kullandım sonra otrivile kullandım olmadı sonrasında aşılama denedik bu sefer gonal f kullandım sürecim daha kısa oldu hapa göre hapla 3 haftada sonuca ulaşıldı iğneyle 2. haftamda aşılamam yapıldı ama malesef sonuç hüsran oldu inşallah sizinkisi tutar
Cok sevimdim hamile olmaniza rabbim tamamına erdirsin Inşallah ama benim adet ağrısı gibi agrım var sağ tarafımda belimdede üzdü bu beni biraz olmadi gibi geliyorBen cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Cok sevindim Allah saglikla kucağiniza almayi nasip etsinAşilamanin kaçinci günü kan tahlili yaptirdiniz kaç cikmisti hatirlayabiliyor musunuzBen cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Bende çok ayrıntılı düşünürüm malesef aklımdan atamıyorum bende yazını okudum sonucuna çok üzüldüm canım hayırlısı olsun bir ay ara bencede iyi gelir ilaç etkisinden insan daha çok duygusal oluyor birazcık rahatlarsın en azından kendine iyi bak yine yaz arada inşallah en kısa sürede güzel haberlerini duyarımAslında ben hayatımın her alanında böyleyim çok stresli ve pimpirik bir yapım var malesef hatta belkide bu yüzden olmuyor tam kapanma bittiğinde işime dönünce rahatlarım inşallah kafam dağılır bende sizi seviyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
Ben cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsinşallah sonucunuz hayırlı olur fakat çipli aşılama diye bir aşılama yöntemi olmadığını söyledi doktorumuz bilginiz olsun sürekli çipli diye piyasada dönüyor dedi sadece kulak doldurmak için bizde çipli varmış onu yaptıralım dediğimizde bunu söyledi çiplideki kasıt bir mekanızma içerisinde ayıklanıyormuş ama zaten aşılama için spermler her şekilde en iyisi ayıklanıyor sadece maddi olarak farkı var ve buna gerek yok demişti zaten aşılamanın oranı %15-%25 aşılamanın iğneli ve haplı olarak yumurta büyütmek için tedavi yöntemi var ilk ayımda çatlatma iğnesi denedik o zaman klomen kullandım sonra otrivile kullandım olmadı sonrasında aşılama denedik bu sefer gonal f kullandım sürecim daha kısa oldu hapa göre hapla 3 haftada sonuca ulaşıldı iğneyle 2. haftamda aşılamam yapıldı ama malesef sonuç hüsran oldu inşallah sizinkisi tutar
Adet gunumde yaptım 1600 falandı ama benım ıkız olabılır dedı dr allahım herkese hayırlısını nasıp etsın ınsCok sevindim Allah saglikla kucağiniza almayi nasip etsinAşilamanin kaçinci günü kan tahlili yaptirdiniz kaç cikmisti hatirlayabiliyor musunuz
Hevesini kırmak kesinlikle istemem inşallah hamilesindir . Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah bana ve isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah. Bu kaset testler beni de bu kararsızlığı sokuyor. Yapsan bir türlü yapmasan ayrı dert. Ben de geçtiğimiz aylarda adet günün de yaptım aynısı oldu.basta yoktu. Bir süre sonra baktım silik aynı böyle. Hatta heveslendim baya ama maalesef olumsuzdu. Ben şuan ikinci asilamami yaptırdım. Ve adete iki gün kala gene test yaptım. Üç damla damlatmama rağmen gene silik oldu bir süre sonra. Testin markası surelab ise malesef bozuk hep. Bugün de test yaptım gene negatif. İnşallah sadece bana olmuştur ve sen hamilesindirKızlarr çok umutlanmak istemiyorum ama başımdan geçeni anlatayım. 21 Nisan'da aşılama oldum. 13 ve 14. Günü inanilmaz kramplarim saplamalar oldu kasıklarımda ve beyaz akıntı. 14. Gunu kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Doktor adet olmazsan tekrarlariz belki geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama bnm için sonuc belliydi. Bugun 21. Gün sabah test yaptim tek cizgiydi koydum kenara testi şimdi baktığımda bir cizgi daha gördüm. Ne zamn belirdi bilmiyorum ve hala göğüslerim inanılmaz agriyo be beyaz akıntı hala var. Sizce böyle bisey olabilir mi. Burda bi devlet hastanesi var orda da doktor yok şuan testte Yapamıyorum. Heveslenmekte istemiyorummm. Offf acabaaa var mıdır????
Merhaba siz hangi hastane için soruyorsunuz bilmiyorum ama aşılama için 3 yıllık evli olma şartı var diye biliyorum. Bende başvurduğum da 3.5 yıllık evliydim. Direk aşılama için dosya oluşturdum. Sizden bazı tahliller vs isteniyor eşiniz den de. Onları hazırlayıp götürdüğünüz zaman dosyanız açılıyor. Ona göre belki size direk tüp Bebek de diyebilirler. Sorunu doktor söyler.Merhabalar hanımlar bu konuyu yeni araştırıyorum. 26 yaşındayım 4 senelik evliyim. Devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama illa eşimin spermlerinde ya da benim yumurta sayım da düşüklük mü olması lazım bende pko var o yüzden olmuyor. Çatlatma iğnesi femara ikinci aydayim. Teşekkür ederim şimdiden cevabınız için
Ben devlet hastanesi veya üniversite hastanesi için soruyorum. Evlilik şartı tamam ama tek problem benim pko olmam. Çoğu yerde amh düşüklüğü ya da eşinin problemi olması diyor. Ama sonuç aynı gebelik olmuyorMerhaba siz hangi hastane için soruyorsunuz bilmiyorum ama aşılama için 3 yıllık evli olma şartı var diye biliyorum. Bende başvurduğum da 3.5 yıllık evliydim. Direk aşılama için dosya oluşturdum. Sizden bazı tahliller vs isteniyor eşiniz den de. Onları hazırlayıp götürdüğünüz zaman dosyanız açılıyor. Ona göre belki size direk tüp Bebek de diyebilirler. Sorunu doktor söyler.
Canım olmasa kesinlikle bu ikinci çizgi cikmaz bence var ama tabi en garanti kan yarin kan verin sonucu da yazin bizede umut olsunKızlarr çok umutlanmak istemiyorum ama başımdan geçeni anlatayım. 21 Nisan'da aşılama oldum. 13 ve 14. Günü inanilmaz kramplarim saplamalar oldu kasıklarımda ve beyaz akıntı. 14. Gunu kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Doktor adet olmazsan tekrarlariz belki geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama bnm için sonuc belliydi. Bugun 21. Gün sabah test yaptim tek cizgiydi koydum kenara testi şimdi baktığımda bir cizgi daha gördüm. Ne zamn belirdi bilmiyorum ve hala göğüslerim inanılmaz agriyo be beyaz akıntı hala var. Sizce böyle bisey olabilir mi. Burda bi devlet hastanesi var orda da doktor yok şuan testte Yapamıyorum. Heveslenmekte istemiyorummm. Offf acabaaa var mıdır????
Allah bağışlasın ne kadara yaptırdınızBen cıplı asılama yaptım suan hamıleyım dns a sı daha ıyı spermler ayıklanıyo sanırım cıplıde bırde spremlerı daha hızlı hareket ettırıyor allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Ben üniversite hastanesinde ilk aşılamamı oldum. Bildiğim kadarıyla hastalık şartı yok. ben de sadece pcos luyum. amh değerim de gayet iyi. Eşimde problem yok. Rahim filmi kan tahlilleri spermiyogram sonucu ile bir değerlendirme yapıp aşılama olarak sürece başladık. Yaş faktörü, daha önce gebelik oluşmaması gibi durumlar ile iki taraflı infertilite olduğunda direkt tüp bebeğe geçiliyor. Ama eğer tek taraflı ve değerler uygunsa aşılamayla başlatıp 2 kez aşılama sonunda tüp bebek deneniyor. Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde süreç uzuyor gibi geliyor çünkü randevu bulmak zulüm oluyor. Kasım ayından beri testler sonuçları muayene derken 30 Nisan'da anca aşılama oldum. Ama bu işin maddi boyutu var mecbur o uzun sürece katlanıyorsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallahBen devlet hastanesi veya üniversite hastanesi için soruyorum. Evlilik şartı tamam ama tek problem benim pko olmam. Çoğu yerde amh düşüklüğü ya da eşinin problemi olması diyor. Ama sonuç aynı gebelik olmuyor
Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimm. Kaderde kısmette vardırda inşallah nasip olur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben üniversite hastanesinde ilk aşılamamı oldum. Bildiğim kadarıyla hastalık şartı yok. ben de sadece pcos luyum. amh değerim de gayet iyi. Eşimde problem yok. Rahim filmi kan tahlilleri spermiyogram sonucu ile bir değerlendirme yapıp aşılama olarak sürece başladık. Yaş faktörü, daha önce gebelik oluşmaması gibi durumlar ile iki taraflı infertilite olduğunda direkt tüp bebeğe geçiliyor. Ama eğer tek taraflı ve değerler uygunsa aşılamayla başlatıp 2 kez aşılama sonunda tüp bebek deneniyor. Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde süreç uzuyor gibi geliyor çünkü randevu bulmak zulüm oluyor. Kasım ayından beri testler sonuçları muayene derken 30 Nisan'da anca aşılama oldum. Ama bu işin maddi boyutu var mecbur o uzun sürece katlanıyorsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah