Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen ay çatlama ignesi olup kendimiz denedik 10-11 güne kadar silik cıktı 12. Gün kan verdim idrarda cıkmayınca negatif cıkmıstıÇatlatma iğnesinin 11. Günü bugün negatifi yeni gösterdi daha okuyan herkesin bilgisi olsun burdan sonra pozitif döner mi artık bilmiyorum. Asla bir belirti yok zaten
Aşılamanın 9. Günü bugün aslında bu saatten sonra pozitif döner mi ki sizceBen geçen ay çatlama ignesi olup kendimiz denedik 10-11 güne kadar silik cıktı 12. Gün kan verdim idrarda cıkmayınca negatif çıkmıştı.
Benim sonuç negatif canım olmadı inşallah senin olur
İnşallH bir sonraki aya yüzün gülsün ben kan verdim geldim sonuç çıkınca doktor bakıp arıcakmış adet olmaya çok yakınım hiç umudum yok akşam pespembe akıntım oldu
Allahim insallah pozitif cikar insallah olmasa da öbür ay yine denerizİnşallH bir sonraki aya yüzün gülsün ben kan verdim geldim sonuç çıkınca doktor bakıp arıcakmış adet olmaya çok yakınım hiç umudum yok akşam pespembe akıntım oldu
Daha cok erken amaÇatlatma iğnesinin 11. Günü bugün negatifi yeni gösterdi daha okuyan herkesin bilgisi olsun burdan sonra pozitif döner mi artık bilmiyorum. Asla bir belirti yok zaten
Allah hayra çıkartsın inşallah ben de 29 Nisanda aşılama oldum.ilk altı gün sağlı sollu çok sancım oldu bıcak batar gibi yanmalar vs.Bende çok sevindim tabi bir şeyler oluyor diye altıncı yedinci günler kaset test yaptım üçünde de silikte olsa çizgi çıktı sekizinci gün daha adetime sekiz gün kala sağlık ocağına koştum .Gebelik için kan testi istedim adetimdem kaç gün geçtiğini sordu .Daha bir haftam olduğunu ama üç testte de çizgi çıktığını gösterdim.%1000 hamilesin o zaman dedi ama aşılama olduğumu bunun ilaçlardan olabilecek olduğunu demek ya aklıma gelemedi ya işime gelmedi neyse geceyi zor bekledim sonuç için her işte yanımda o silik çizgili test günün üç dört saati ona bakıp sevinmekle eşime nasıl söylerim düşünmekle...ilk ne zaman göreceğimi hayal etmekle geçti sonuç geldi beta hcg1.44 çok üzüldüm .Ayrıca verilen progestan yan etkilerine baktığımda hücumda olan biten her şey ondan dolayıymış gibi geldi bir gün onu kullanamadım ve ne ağrım ne yanmam oldu.Kandil günü çok dualar ettim ol de yeter dedim Rabbim yeter ki sen ol de...şuan ayın 15 inde reglim var ve bekliyorum..inşallah Rabbim bu bayrama üçer dörder kişi girmeyi bizlere nasip eder. İnşallah bizlerinde ayakları altına cenneti serer.Bende az önce test yaptım cıkmadı 28 i aksam çatlatma ignesi 30 nisandada asılama olmustum
Zaten bi belirtim falanda yok adet olcam adet sancılarım basladı zaten
Sakın canını sıkma Rabbimin vardır bir bildiği. Sağlıkla kavuşacağın, doğru zamanda hayırlı haliyle gelsin inşallah . Biliyorum söylemesi kolay yaşaması zor. 2 gün sonrası muhtemelen bende aynı ruh halinde olacağım. Ama ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar iyi. Devir kendimize üzülüp acıma devri değil. Biz anne adayıyız güçlü olalım ki gelecek yavrularımıza güç katalım onlar da sıkı sıkı tutunsun hayata. Biz burda gördük senin ne kadar istediğini. Rabbim ta içindekileri de görür ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Güzel canını sakın sıkma.Kızlar benim testim negatif çıktı
Canım benim çok teşekkür ederim ama dedğin gibi yani ister istemez çok üzüldüm Ne düşüneceğimi şaşırdım inşallah sizlerden güzek haber bekliyorum sizlerle sevinirim inşallahSakın canını sıkma Rabbimin vardır bir bildiği. Sağlıkla kavuşacağın, doğru zamanda hayırlı haliyle gelsin inşallah . Biliyorum söylemesi kolay yaşaması zor. 2 gün sonrası muhtemelen bende aynı ruh halinde olacağım. Ama ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar iyi. Devir kendimize üzülüp acıma devri değil. Biz anne adayıyız güçlü olalım ki gelecek yavrularımıza güç katalım onlar da sıkı sıkı tutunsun hayata. Biz burda gördük senin ne kadar istediğini. Rabbim ta içindekileri de görür ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Güzel canını sakın sıkma.
Yakında kendin için göbek atacaksın inşallah gönlünü ferah tut lütfen. Çok stres yapıyorsun sakin kalmaya çalış canım benim. O gelir öyle ya da böyle Rabbim nasip eder sen istemeye devam et. Umutsuzluğa kapılma tamam mı seviyoruz seni canım benimCanım benim çok teşekkür ederim ama dedğin gibi yani ister istemez çok üzüldüm Ne düşüneceğimi şaşırdım inşallah sizlerden güzek haber bekliyorum sizlerle sevinirim inşallah
inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun hakkında kuzumİnşallH bir sonraki aya yüzün gülsün ben kan verdim geldim sonuç çıkınca doktor bakıp arıcakmış adet olmaya çok yakınım hiç umudum yok akşam pespembe akıntım oldu
Hayırlısı böyleymiş demekki canım zor süreçlerden geçiyoruz üzülüp hemen toparlanıyoruz her ay ama allahtan inancımız var da tevekkül edebiliyoruz.Bende korkuyorum yarın gitcem test yapmaya sen devam edecek mısın tedaviye birde morfoloji sorunu olanlara çipli aşılama yapıyorlar seninki normal mi olduKızlar benim testim negatif çıktı
İnsanın elinden tedavi olmaktan başka birşey gelmiyor hayırlısı ne zaman olacaksa hakkımızda o zaman olsun inşallah. Bana hiç çipli falan diye seçenek sunmadı ki doktor aşılama dedi tamam dedim bir sonrakine konuşurum bir kaç güne adet olurmuşum diğer adetine gel dedi doktor ara verdik bu ay daha iyi oldu arka arkaya 4kutu gonalf kullanmış oldum 2ay öncede yumurta takibi yapmıştık biraz şu üstümdeki ilaç etkilerini atmak istiyorum iyice hantallaşıp şiştim çok kilo aldım bu süreçte sizlerden güzel haberleri bekliyorum arkadaslarım her zaman dualarımda olacaksınızHayırlısı böyleymiş demekki canım zor süreçlerden geçiyoruz üzülüp hemen toparlanıyoruz her ay ama allahtan inancımız var da tevekkül edebiliyoruz.Bende korkuyorum yarın gitcem test yapmaya sen devam edecek mısın tedaviye birde morfoloji sorunu olanlara çipli aşılama yapıyorlar seninki normal mi oldu
Aslında ben hayatımın her alanında böyleyim çok stresli ve pimpirik bir yapım var malesef hatta belkide bu yüzden olmuyor tam kapanma bittiğinde işime dönünce rahatlarım inşallah kafam dağılır bende sizi seviyorum güzel haberlerinizi bekliyorumYakında kendin için göbek atacaksın inşallah gönlünü ferah tut lütfen. Çok stres yapıyorsun sakin kalmaya çalış canım benim. O gelir öyle ya da böyle Rabbim nasip eder sen istemeye devam et. Umutsuzluğa kapılma tamam mı seviyoruz seni canım benim
Sağol canım benim bende kendimle beraber herkes icin dua ediyorum benim doktor iki seçenek sundu bize bir ilaçla aşılama bir ganol f ile birde normal aşılama mi çipli mi diye ben çipli yaptırdım bakalım yarın 13. Gün benim imtihan nasil devam edecekİnsanın elinden tedavi olmaktan başka birşey gelmiyor hayırlısı ne zaman olacaksa hakkımızda o zaman olsun inşallah. Bana hiç çipli falan diye seçenek sunmadı ki doktor aşılama dedi tamam dedim bir sonrakine konuşurum bir kaç güne adet olurmuşum diğer adetine gel dedi doktor ara verdik bu ay daha iyi oldu arka arkaya 4kutu gonalf kullanmış oldum 2ay öncede yumurta takibi yapmıştık biraz şu üstümdeki ilaç etkilerini atmak istiyorum iyice hantallaşıp şiştim çok kilo aldım bu süreçte sizlerden güzel haberleri bekliyorum arkadaslarım her zaman dualarımda olacaksınız