• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üstteki dün yani 11.gün alttaki bugün 12.gün testi ikiside aynı bu marka test almıcam her seferinde yarım saat sonra falan çizgiler çıkıyor

Eklentiler

• F1848134-789E-4B53-BEF5-E973B3C61669.jpeg
    F1848134-789E-4B53-BEF5-E973B3C61669.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 53
Hemşire de aynisi dedi canim biz idrar testlerine hic güvenmeyiz dedi inşallah kan testinde cıkar ben de eşimi ikna edebilirsen bu akşam edemezsem yarin vericem kan neyse çiksin artik kısmet belki öbür ayadir nasip hiç moralini bozma elbet birgün olacak Allahin izniyle
Öğrenmek belki psikolojik açıdan biraz rahatlamamızı sağlar böyle belirsizlik zorluyo insanı aklım sürekli bu konuda

Bende 30 nisanda aşılama oldum ne zaman yapım test yaaa
valla merak etmeyim diyorum bakmayım arastırmayım zaten olmıcak hiç bi belirti yok akıntım bile yok kupkuru acele etme hatta testte yapmam adetı bekle zaten adet olcaksın diyorum ama dayanamıyorum

Bende 30 nisanda aşılama oldum ne zaman yapım test yaaa
valla merak etmeyim diyorum bakmayım arastırmayım zaten olmıcak hiç bi belirti yok akıntım bile yok kupkuru acele etme hatta testte yapmam adetı bekle zaten adet olcaksın diyorum ama dayanamıyorum
Bende senin gibiydim testi yapmaya başladıktan sonra iyice stres oldum yapma diyen arkadaşların varmış bir bildiği hakikaten ama o öyle bir güdü ki kim ne derse desin tutamıyosun kendini benim sana tavsiyem yapmaman yönünde 10.günün bugün en azından 2 gün daha bekle boş yere yıpranma ama dediğim gibi sen bilirsin hiçbekirtin falan var mı

Bende senin gibiydim testi yapmaya başladıktan sonra iyice stres oldum yapma diyen arkadaşların varmış bir bildiği hakikaten ama o öyle bir güdü ki kim ne derse desin tutamıyosun kendini benim sana tavsiyem yapmaman yönünde 10.günün bugün en azından 2 gün daha bekle boş yere yıpranma ama dediğim gibi sen bilirsin hiçbekirtin falan var mı
Hayır hiç bi belirtim yok hep akıntıdan bahsetmisler arastırdım benim kupkuru akıntı falan bile yok hiç bisey yok zaten adetlerimde düzensiz benim adetimide bekleyemem ne bilim yarın alıp yapsammı diyorum yada yarın alsam salı sabah mı yapsam cıkmıcak biliyorum 🥺

Sizde varmı bi belirti

Hayır hiç bi belirtim yok hep akıntıdan bahsetmisler arastırdım benim kupkuru akıntı falan bile yok hiç bisey yok zaten adetlerimde düzensiz benim adetimide bekleyemem ne bilim yarın alıp yapsammı diyorum yada yarın alsam salı sabah mı yapsam cıkmıcak biliyorum 🥺
Benimde adetlerim düzensiz 50gün 2ayda falan oluyorum ama bu iğneleri kullandığın zaman en azında benim öyle oldu geç gelmiyo geçen ayki adet tarihinden çok farketmiyor bir iki gün oynuyor benim öyle olmuştu

Sanki koyulaşmış gibi canım inşallah olumlu sonucu kanda alırsın 😌
İnşallah ama yarım saat sonra bu çizgiler çıktığı için ben ciddiye alamıyorum işte keşke elimde farklı bir test olaydı hepside aynı marka yarın vercem bakalım 🙏 inşallah

Sizde varmı bi belirti
Yok bende adet olcakmışım gibi belirtiler vardı 2gün önce şimdi kasık ağrısı falanda yok göğüslerimde elimle çok sıkarsam hafif bi hassasiyet var çok çok az peçeteye kahverengi leke geldi bi kaç kez ilk 3gün önce geldi dünde geldi bugün gelmedi çok duygusallık ve baş ağrısı var bunlarda stres ve duphaston sebebiyle bence

İstersen al yarın salı sabah ilk idrarla yap 12.gün olmuş oluyor inşallah pozitifi görürsün yapınca. Ben sayfalarda gezinirken 10.gün hamile olduğunu öğrenenler falan da vardı evde pozitif çıkan bilmiyorum kişiden kişiye göre değişir mi bu durum

Evet galiba iğnenin etkisi benim aldığım testlerde kesin bozuk bugün yine yaptım yine 20dakika sonra çizgi çıktı doktoruma söyledim bugün 12.gün test yarım saat sonra böyle oluyor dedim kan vermeden bilemeyiz dedi yarın kan vermeye gitcem sabahtan beri ağlamaktan tükendim kendimi çok garip hissediyorum
Kzuum benim bir önceki hamileğimde 5 10 saat sonra hayalet çzigi çıkıyordu 2 3 test yaptım hep çok uzun zamn sonra çizgi çıkmıştı ve hamileydim 10 dkdan sonra çıkanlar doğru değil diyorlar ama doğruydu hamileydim belli olmaz yani umut hep var 🎈

Aşılamadan sonra 13.günüm ve idrar testim negatif çikti malesef. İlk aşılamamdan 17gün sonra adet olmuştum. Ama tek fark şu an için her an adet olcakmişim gibi kasiķ agrilari , kramplar ve sancılari.

Merhaba bende 28 inde aşılama oldum ilk kez sanırım sizinde aynı gün dÜ belirsizlik beni de yordu kaç gündür bana arefe günü test yap dedi doktor ama bugün sanki adet ağrılarım var tedirgin oldum sizde problem neydi acaba burcizmir

Son düzenleme:
Öğrenmek belki psikolojik açıdan biraz rahatlamamızı sağlar böyle belirsizlik zorluyo insanı aklım sürekli bu konuda
Merhaba bende 28 inde aşılama oldum ilk kez sanırım sizinde aynı gün dÜ belirsizlik beni de yordu kaç gündür bana arefe günü test yap dedi doktor ama bugün sanki adet ağrılarım var tedirgin oldum sizde problem neydi acaba

Merhaba bende 28 inde aşılama oldum ilk kez sanırım sizinde aynı gün dÜ belirsizlik beni de yordu kaç gündür bana arefe günü test yap dedi doktor ama bugün sanki adet ağrılarım var tedirgin oldum sizde problem neydi acaba burcizmir
Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz benim polikistiğim var eşimdede morfoloji düşük sizn ne sorun

Back