Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz benim polikistiğim var eşimdede morfoloji
Benimde prolaktinim yüksek cıktı dostinex kullanıyorum birde tiroidim yavaş çalışıyormuş onun icin bir ilaç kullanıyorum aşılamadan sonra folik asitle progestan verdi sürekli ilaç içiyorum inşallah rabbim herkesin gonlundekini verir bende izmir de yaptırdımMerhaba aynı gün aşılama olmuşuz benim polikistiğim var eşimdede morfoloji düşük sizn ne sorun
Sizinkiler tedavisi kolay olan şeyler diye biliyorum umarım öyledir inşallah sizde yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz ben tekirdağda yaptırdımBenimde prolaktinim yüksek cıktı dostinex kullanıyorum birde tiroidim yavaş çalışıyormuş onun icin bir ilaç kullanıyorum aşılamadan sonra folik asitle progestan verdi sürekli ilaç içiyorum inşallah rabbim herkesin gonlundekini verir bende izmir de yaptırdım
Bende de sadexe goguslerde hassasıyet oldu bıde lekelenme geldı o kadarCanım benim daha sonucum belli değil yarın belli olacak ama benim bu zamana kadar doğru düzgün hiç belirtim olmadı o kişiden kişiye değişirmiş sende ne gibi durum var
Çatlatma iğnesi in etkisidir ben de 29 unda oldum algısında ve yedisinde çift çıktı kostüm kan değerlerine baktım 1.44Merhaba ben 1 mayısta oldum aşılamamı ilk Bi kaç gün ağrı olmuştu sonra geçti dün biraz karnım ağrıdı bugün hiçbir belirti yok. Bugün idrar testi yaptım hatta 2 dk önce belli belirsiz Bi çizgi çıktı ama çatlama iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten var mı Bi şeyler bilemedim
Inşallah herkes icin bayram hediyesi olurSizinkiler tedavisi kolay olan şeyler diye biliyorum umarım öyledir inşallah sizde yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz ben tekirdağda yaptırdım
Yaa sen en son ne zaman yapmıştın test dünki silikmiydi sende yine de kan ver ben gitcem yarınCatlama iğnesinin 13. Günü Kan tahliline gitmeye cesaret edemedim normal gebelik testim vardi onu yaptim koca bir negatif
Yaa gerçektenmi bunu duyduğuma çok sevindim inşallah benimde pozitiftir yarın herşey belli olacakKzuum benim bir önceki hamileğimde 5 10 saat sonra hayalet çzigi çıkıyordu 2 3 test yaptım hep çok uzun zamn sonra çizgi çıkmıştı ve hamileydim 10 dkdan sonra çıkanlar doğru değil diyorlar ama doğruydu hamileydim belli olmaz yani umut hep var
Ama çok erken değilmi aşılamanın 6.günü mü kan cerdinizÇatlatma iğnesi in etkisidir ben de 29 unda oldum algısında ve yedisinde çift çıktı kostüm kan değerlerine baktım 1.44
Yedinci günü öylesine idrar testi yaptımıştım üç tanede de çizgi çıkınca insan seviniyor ne bilim o heyecanla koştum sonuç bu oldu siz kaçıncı günde idrar testi yaptınızAma çok erken değilmi aşılamanın 6.günü mü kan cerdiniz
İğnelerin etkisiyle öyle çıkıyormuş ben de9.günden beri yapıp duruyorum keşke yapmasaydım bana doktor 12.gün kan ver demişti dayanamadım bendeYedinci günü öylesine idrar testi yaptımıştım üç tanede de çizgi çıkınca insan seviniyor ne bilim o heyecanla koştum sonuç bu oldu siz kaçıncı günde idrar testi yaptınız
Şuan kaçıncı gundesin ve hepsinde de çıktı mı 11. Gün filanİğnelerin etkisiyle öyle çıkıyormuş ben de9.günden beri yapıp duruyorum keşke yapmasaydım bana doktor 12.gün kan ver demişti dayanamadım bende
Bugün 12.gün 9.gün erken gebelik testi yapmıştım çok çok çok silik bi çizgi çıkmıştı 10 11 12.günler normal 5tllik testlerden yaptım 20.dakikadan önce hiçbişey çıkmıyo sonra çıkıyo çizgi silik olarakŞuan kaçıncı gundesin ve hepsinde de çıktı mı 11. Gün filan
Bende 29 nisanda oldum çatlatma iğnesini 1 mayısta aşılama oldum. Hala erken gebelik testinde 2. Çizgi az da olsa çıkıyor. sizde durumlar nasılÇatlatma iğnesi in etkisidir ben de 29 unda oldum algısında ve yedisinde çift çıktı kostüm kan değerlerine baktım 1.44
Tamam senin de benim gibidir sekiz dokuz gün filan ben de yedisinde kan verdim idrarda silikte olsa çıkıyor diyeBende 29 nisanda oldum çatlatma iğnesini 1 mayısta aşılama oldum. Hala erken gebelik testinde 2. Çizgi az da olsa çıkıyor. sizde durumlar nasıl
Benim sonuç negatif canım olmadı inşallah senin olurBende de sadexe goguslerde hassasıyet oldu bıde lekelenme geldı o kadar
Ben de 30 nisanda aşılama oldum. Herhangi bir belirti yok. 16 mayıs adet günüm. o güne kadar beklerim ben. test yapıp sonra üstüne düşünmek daha zor geliyor bana. adet günümü geçmeden test yapmicam.Bende 30 nisanda aşılama oldum ne zaman yapım test yaaa
valla merak etmeyim diyorum bakmayım arastırmayım zaten olmıcak hiç bi belirti yok akıntım bile yok kupkuru acele etme hatta testte yapmam adetı bekle zaten adet olcaksın diyorum ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?