• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim yerimde siz olsaniz bende size aynı şeyler söylerdim. Sabretmek zor biliyorum hatta bu yol süreç yıpratıcı. Ama bugün elimde değil. Tüp bebeğe eşim sıcak bakmıyor benim de içime sinmiyor. Ona da üzülüyorum. Bunları düşünüp yasiyacagim aklıma gelmezdi.
Onada biraz zaman verin oda sakinleşince Bi ileri adım atarsınız..

Bugün sabah peçeteye tırnak ucu kadar minik bi leke geldi akıntıyla beraber bende adet oluyorum galiba yine test yaptım yine dünkü gibi 20.dakikada silikçe bi çizgi çıkıyor çok baş ağrım var alt tarafta zonklama hissi adet olacağımda böyle oluyor sen tekrar yaptın mı test bugün
Allahim inşallah yerleşme kanamasidir 🙏🙏🙏3 gündür bende de var cok az akintiyla kahverengimsi bi gidim birsey geliyo ama devami gelmiyo

Eklentiler

• IMG-20210508-WA0008.jpeg
    IMG-20210508-WA0008.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 20210508_153221.jpg
    20210508_153221.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 65
Hepsi bugünuñ 28 nisan aşılama günü 26 nisan gece 12 çatlatma ignesi yapildi

Eklentiler

• 20210508_153408.jpg
    20210508_153408.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 62
Evdeyim normalde çalışıyorum da rapor falan aldım ama bende evin içinde rutin hayatıma devam ediyorum Yüksekten bişey almıyorum ani hareket yapmıyorum o kadar zaten düşeceği varsa her türlü düşer sağlıksızsa
Orası öyle tabi de işte insan korkuyor yinede sağ salim şu süreci atlatsak kurban keseeğim vallahi🙈🤲
Evdeyim normalde çalışıyorum da rapor falan aldım ama bende evin içinde rutin hayatıma devam ediyorum Yüksekten bişey almıyorum ani hareket yapmıyorum o kadar zaten düşeceği varsa her türlü düşer sağlıksızsa
Orası

Şöyle şuan adetime 2 gün var ama aşılamam 29 Nisan'da yapıldı. 15 gün sonra teste gel dedi. Şuana kadar hiç bir belirtim yok. Bu ikinci aşılamam. Bugün 9 gün oldu yapalı. Ben 2. Aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadim. Çatlama oldu hemen asılma yapıldı aynı gün. Bugün test yaptım tabiki negatif . Etkilenmiyim diyorum ama olmuyor.
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz bugün dua edelim bol bol elden başka hiçbişey gelmiyor

Hemen cıkiyo canim ama giderek siliklesti gün be gün..ben çatlatma iğnesinin kalıntılari olduğunu düsunüyorum
Bugüne kadar kalır mı dersin ya inşallah o değildir eğer öyleyse acaba tamamen silikleştikten sonra mı tekrar pozitife dönüyor hamile kalan birinde

İyi akşamlar herkese🙋‍♀️ Öncelikle Kadir gecemiz mübarek olsun🙏🏻 Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim bebiş isteyen herkesin dualarını kabul etsin, şuan hamile olanlarında bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hepimiz için bol bol dua ettim, Allah kabul etsin inşallah 🥰

Güzel arkadaşlarım kadir gecemiz mübarek olsun🙏🏻🌸 rabbim gönlümüzden geçenleri kabul etsin🙏🏻 Pozitifi gören arkadaşlarım hayırlısıyla keseleri görüp kalp atışlarını duyup sağlıcakla bebeklerinize kavuştursun rabbim inşallah🙏🏻💕negatifi gören arkadaşlarım en ama enn yakın zamanda bizlerde sağlıcakla pozitifi görelim keseleri ve kalp atışlarını duyup sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah🙏🏻🙏🏻🌸🌸 Allahım bizlere sabır, güç, kuvvet versin🌸 dualarınızda benide unutmayın❤️

Bugüne kadar kalır mı dersin ya inşallah o değildir eğer öyleyse acaba tamamen silikleştikten sonra mı tekrar pozitife dönüyor hamile kalan birinde
Bugün de yaptim bariz silikleşti demek ki iğnenin etkisi yıllar sürüyo 😅😅😅

Eklentiler

• 20210509_164222.jpg
    20210509_164222.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 51
Bugün de yaptim bariz silikleşti demek ki iğnenin etkisi yıllar sürüyo 😅😅😅
Evet galiba iğnenin etkisi benim aldığım testlerde kesin bozuk bugün yine yaptım yine 20dakika sonra çizgi çıktı doktoruma söyledim bugün 12.gün test yarım saat sonra böyle oluyor dedim kan vermeden bilemeyiz dedi yarın kan vermeye gitcem sabahtan beri ağlamaktan tükendim kendimi çok garip hissediyorum

Bu arada zaten anne olan , bu zamana kadar anne olmayı çok isteyip emek vermiş ve vermeye devam eden dualar eden bütün arkadasların anneler gününü kutluyorum şimdi olmasa da inşallah 1 yıl sonraki anneler gününü isteyen bekleyen herkesin içini burukluk kaplamadan yaşamayı diliyorum her birimiz için

Hemşire de aynisi dedi canim biz idrar testlerine hic güvenmeyiz dedi inşallah kan testinde cıkar ben de eşimi ikna edebilirsen bu akşam edemezsem yarin vericem kan neyse çiksin artik kısmet belki öbür ayadir nasip hiç moralini bozma elbet birgün olacak Allahin izniyle

Back