Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar beta artışım güzel devam ediyor ama göğüs hassasiyetim geçti sorun olabilir mi sizce çarşamba kese için gitcem tedirgin oldum rahim ağrıları devam ediyor ara ara rahatsız etmeden

Kızlar beta artışım güzel devam ediyor ama göğüs hassasiyetim geçti sorun olabilir mi sizce çarşamba kese için gitcem tedirgin oldum rahim ağrıları devam ediyor ara ara rahatsız etmeden
Sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum canım güzel haberler ver bizede

Merhaba hanımlar uzun zamandır sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum bazen umutla bazen hüzünle. Şuan avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum niye ben diye niye olmuyor diye. Şuan yataktan çıkasim yok. Üzülmemek elde değil. Allah'ım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip et. O hayırlı zamanda en kısa en erken çabuk zaman olsun. Umutsuzluk huzursuzluk dolu gene bir ay belki de seneler beni bekliyor.

Sizede mi bu ay aşılama oldunuz canım inşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...

Sizede mi bu ay aşılama oldunuz canım inşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...
Benim 2. Aşılama bu ay. 29 Nisan da yapıldı Zeynep kamil de yaptırdım her ikisini de. Şuan adetime 2 gün var ve kesin adet olacağım. Zaten bu ayki aşılamadan hiç birşey anlamadım. 4 yıldır evliyim. 1 kendiliğinden oluşan gebelik var di 10 haftalık iken kalbi durdu. İki sene olacak temmuzda hala da bekliyorum. Çok yıpratıcı bir süreç.

Canım benim göğüs ağrım hiç olmadı bugün biraz hissettim hafiften ağrıyor onu kriter olarak alma bence herkeste olacak hep devam edecek diye bişey yok bizde pazartesi gideceğiz kese için inş hayırlı haberlerle döneriz

Hemen umutsuzluğa kapılmayın daha adet olmamışsınız.. Ben inanıyorum güzel haberler alıcaksınız kısa sürede evet yıpratıcı ama sonu güzel olucak...

Cnm sende durumlar nasil
Bugün sabah peçeteye tırnak ucu kadar minik bi leke geldi akıntıyla beraber bende adet oluyorum galiba yine test yaptım yine dünkü gibi 20.dakikada silikçe bi çizgi çıkıyor çok baş ağrım var alt tarafta zonklama hissi adet olacağımda böyle oluyor sen tekrar yaptın mı test bugün

Hemen umutsuzluğa kapılmayın daha adet olmamışsınız.. Ben inanıyorum güzel haberler alıcaksınız kısa sürede evet yıpratıcı ama sonu güzel olucak...
Benim yerimde siz olsaniz bende size aynı şeyler söylerdim. Sabretmek zor biliyorum hatta bu yol süreç yıpratıcı. Ama bugün elimde değil. Tüp bebeğe eşim sıcak bakmıyor benim de içime sinmiyor. Ona da üzülüyorum. Bunları düşünüp yasiyacagim aklıma gelmezdi.

Merhaba size ne zaman test yap dedi doktor benimde adet tarihime 3gün car doktorun bana test için söylediği tarih yarın aşılamanın 12.günü oluyor ama brn dayanamayıp hergün test yapıyorum

İn
İnşallah herşey çok güzel olur kardeşim valla bayadır bekliyoruz kesesini kalbini duysam biraz rahatlıcam çok merak ediyorum bide daha önce düşüğüm olunca buluttan nem kapıyorum

Merhaba size ne zaman test yap dedi doktor benimde adet tarihime 3gün car doktorun bana test için söylediği tarih yarın aşılamanın 12.günü oluyor ama brn dayanamayıp hergün test yapıyorum
Şöyle şuan adetime 2 gün var ama aşılamam 29 Nisan'da yapıldı. 15 gün sonra teste gel dedi. Şuana kadar hiç bir belirtim yok. Bu ikinci aşılamam. Bugün 9 gün oldu yapalı. Ben 2. Aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadim. Çatlama oldu hemen asılma yapıldı aynı gün. Bugün test yaptım tabiki negatif . Etkilenmiyim diyorum ama olmuyor.

İn

İnşallah herşey çok güzel olur kardeşim valla bayadır bekliyoruz kesesini kalbini duysam biraz rahatlıcam çok merak ediyorum bide daha önce düşüğüm olunca buluttan nem kapıyorum
Bende aynıyım canım benimde 2 düşüğüm var Allah bir daha yaşatmasınevde aktif misin ben çok ayakta kalmamaya çalışıyorum korkuyorum bişey olcak diye ama evde de illa bişeler oluyor kalkıyorum sen de durumlar nasıl

Evdeyim normalde çalışıyorum da rapor falan aldım ama bende evin içinde rutin hayatıma devam ediyorum Yüksekten bişey almıyorum ani hareket yapmıyorum o kadar zaten düşeceği varsa her türlü düşer sağlıksızsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…