Onada biraz zaman verin oda sakinleşince Bi ileri adım atarsınız..Benim yerimde siz olsaniz bende size aynı şeyler söylerdim. Sabretmek zor biliyorum hatta bu yol süreç yıpratıcı. Ama bugün elimde değil. Tüp bebeğe eşim sıcak bakmıyor benim de içime sinmiyor. Ona da üzülüyorum. Bunları düşünüp yasiyacagim aklıma gelmezdi.
Amin canım teşekkür ederimİnşallah sizden de yakın zamanda güzel haberler alırız çok teşekkür ediyorum
Allahim inşallah yerleşme kanamasidirBugün sabah peçeteye tırnak ucu kadar minik bi leke geldi akıntıyla beraber bende adet oluyorum galiba yine test yaptım yine dünkü gibi 20.dakikada silikçe bi çizgi çıkıyor çok baş ağrım var alt tarafta zonklama hissi adet olacağımda böyle oluyor sen tekrar yaptın mı test bugün
Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif dur. Ben 2. Çizgiyi görüyorumHepsi bugünuñ 28 nisan aşılama günü 26 nisan gece 12 çatlatma ignesi yapildi
Orası öyle tabi de işte insan korkuyor yinede sağ salim şu süreci atlatsak kurban keseeğim vallahiEvdeyim normalde çalışıyorum da rapor falan aldım ama bende evin içinde rutin hayatıma devam ediyorum Yüksekten bişey almıyorum ani hareket yapmıyorum o kadar zaten düşeceği varsa her türlü düşer sağlıksızsa
OrasıEvdeyim normalde çalışıyorum da rapor falan aldım ama bende evin içinde rutin hayatıma devam ediyorum Yüksekten bişey almıyorum ani hareket yapmıyorum o kadar zaten düşeceği varsa her türlü düşer sağlıksızsa
Bende gördüm inş.vardır canım benim hayırlısı olsun hakkındaHepsi bugünuñ 28 nisan aşılama günü 26 nisan gece 12 çatlatma ignesi yapildi
Doğru söylüyorsunuz. Bekleyip sakinleşmek en iyisi. İnşallah size ve isteyen herkese bu ay nasip olur. İyi ki de kayıt olmuşum şuraya. İyi geliyor gerçekten. Teşekkür ederim.Onada biraz zaman verin oda sakinleşince Bi ileri adım atarsınız..
Bende gmrüyorum inşallah vardır canım benim senin hemen ni çıkıyor çizgiHepsi bugünuñ 28 nisan aşılama günü 26 nisan gece 12 çatlatma ignesi yapildi
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz bugün dua edelim bol bol elden başka hiçbişey gelmiyorŞöyle şuan adetime 2 gün var ama aşılamam 29 Nisan'da yapıldı. 15 gün sonra teste gel dedi. Şuana kadar hiç bir belirtim yok. Bu ikinci aşılamam. Bugün 9 gün oldu yapalı. Ben 2. Aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadim. Çatlama oldu hemen asılma yapıldı aynı gün. Bugün test yaptım tabiki negatif . Etkilenmiyim diyorum ama olmuyor.
Hemen cıkiyo canim ama giderek siliklesti gün be gün..ben çatlatma iğnesinin kalıntılari olduğunu düsunüyorumBende gmrüyorum inşallah vardır canım benim senin hemen ni çıkıyor çizgi
Amin canım rica ederim yine haberleşiriz öpüyorum görüşürüzDoğru söylüyorsunuz. Bekleyip sakinleşmek en iyisi. İnşallah size ve isteyen herkese bu ay nasip olur. İyi ki de kayıt olmuşum şuraya. İyi geliyor gerçekten. Teşekkür ederim.
Haklısın. Elimizden gelini yaptıktan sonra dua dan başka şansımız yok. Rabbim sen hepimize dayanma gücü ver. Hepimize sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip et.İnşallah hepimiz pozitifi görürüz bugün dua edelim bol bol elden başka hiçbişey gelmiyor
Bugüne kadar kalır mı dersin ya inşallah o değildir eğer öyleyse acaba tamamen silikleştikten sonra mı tekrar pozitife dönüyor hamile kalan birindeHemen cıkiyo canim ama giderek siliklesti gün be gün..ben çatlatma iğnesinin kalıntılari olduğunu düsunüyorum
Bugün de yaptim bariz silikleşti demek ki iğnenin etkisi yıllar sürüyoBugüne kadar kalır mı dersin ya inşallah o değildir eğer öyleyse acaba tamamen silikleştikten sonra mı tekrar pozitife dönüyor hamile kalan birinde
Evet galiba iğnenin etkisi benim aldığım testlerde kesin bozuk bugün yine yaptım yine 20dakika sonra çizgi çıktı doktoruma söyledim bugün 12.gün test yarım saat sonra böyle oluyor dedim kan vermeden bilemeyiz dedi yarın kan vermeye gitcem sabahtan beri ağlamaktan tükendim kendimi çok garip hissediyorumBugün de yaptim bariz silikleşti demek ki iğnenin etkisi yıllar sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?