canım inşallah tez zamnda seninde haberini alacağız, çok temiz kalplisin güzel insanYaaaa çok çok sevindiminşallah Allah kalbine göre verir canım
Bende hiç çift çizgi görmedimBenim 10.günde tek çizgiyi hemde çok net sütte leke vardi tek çizgide yoktu kuruma çizgisi bile olmadı
Bende de pcos var 4 sene boyunca kaç kere yaptım sayamadım hep negatifBen
Benimde polikistiğim var senin gibi bende çok kez 1ay gecikti diye test yaptım hep negatif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sabır versin
Ay çok sevindim değerler konusunda bir bilgim yok canım ama çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini yada bebeklerini gözün aydın12. GÜN TESTİM 43,2 sizce değerim çoğul gebelik midir?
İnşallah bundan sonra yaptığın ilk test direk basbaya pozitif çıkarBende de pcos var 4 sene boyunca kaç kere yaptım sayamadım hep negatif
forumu inceledim değer çok düşük malesef. zaten dr bır daha teste gel demiştiAy çok sevindim değerler konusunda bir bilgim yok canım ama çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini yada bebeklerini gözün aydın
malesef değer dusukmus forumda okudum da. zaten dr bır daha kan testıne ggel demiştiAy çok sevindim değerler konusunda bir bilgim yok canım ama çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini yada bebeklerini gözün aydın
Bizede haber ver mutlaka bu akşam bol bol dua et inşallah Allah hayırlısıyla pozitif çıkarKızlar iyi akşamlar yarın teste gidiyorum çok stresliyim içim tuhaf saat 9 gibi gelin dediler hiç belirtim yok ya olmadımı acaba
Yaaaa çok çok sevindiminşallah Allah kalbine göre verir canım
malesef değer dusukmus forumda okudum da. zaten dr bır daha kan testıne ggel demişti. hayırlısı üzüldüm şimdiAy çok sevindim değerler konusunda bir bilgim yok canım ama çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini yada bebeklerini gözün aydın
İnşallah canımmm çok teşekkür ederiiinmmBizede haber ver mutlaka bu akşam bol bol dua et inşallah Allah hayırlısıyla pozitif çıkar
Canım benim daha sonucum belli değil yarın belli olacak ama benim bu zamana kadar doğru düzgün hiç belirtim olmadı o kişiden kişiye değişirmiş sende ne gibi durum varArkadaşlar aşılamayla şuan hamile kalan arkadaşlar belirtileriniz neydi acaba ben düşün düşün kafayı yicem heralde tuttumu tutmadı mı diye
Benim kasıklarım çok ağrıyor sağlı sollu hiç eğilip kalkamıyorum sızlanma yapıyor iğne batıyor gibi fitil kullanıyorum prosgestan göğüslerime dokunamıyorum halsizlik var bunlar normal mi yoksa ilaçtan mı anlamadım açıkcasıCanım benim daha sonucum belli değil yarın belli olacak ama benim bu zamana kadar doğru düzgün hiç belirtim olmadı o kişiden kişiye değişirmiş sende ne gibi durum var
İnşallahİnşallah bundan sonra yaptığın ilk test direk basbaya pozitif çıkar
Evet fitil olarak kullanıyorum.Progestan mı içiyorsun canım?
Merhaba testini yaptırdınmı hadi güzel haberler ver inşallahİnşallah canımmm çok teşekkür ederiiinmmhaber vericem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?