• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi
Canım 10. Gün iğne etkisi olabilir çok erken yapıyorsun....

Benim 10.günde tek çizgiyi hemde çok net sütte leke vardi tek çizgide yoktu kuruma çizgisi bile olmadı 😞

Merhaba kızlar bende 30nisan aşılamam yapıldı bugün 8. Günüm kasıklarımda ağrılarım var batmalar oluyor eğilip kalktığımda daha çok ağrım oluyor böyle olan var mı ben pkos hastasıyım benim gibi bu durumu yaşan varmı ?

Benim 10.günde tek çizgiyi hemde çok net sütte leke vardi tek çizgide yoktu kuruma çizgisi bile olmadı 😞
Benimde 2ay önceki çatlatma iğnesi vurulduğumda öyleydi hiçbişey yoktu ama bu testlere de güven yok keşke yapmasaydım iyice kafa karışıklığı oldu belki çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor olabilir hala bende

Merhaba kızlar bende 30nisan aşılamam yapıldı bugün 8. Günüm kasıklarımda ağrılarım var batmalar oluyor eğilip kalktığımda daha çok ağrım oluyor böyle olan var mı ben pkos hastasıyım benim gibi bu durumu yaşan varmı ?
Ben de öyleyim. İleri seviye pcos luyum. 16.Gün çatlatma iğnesi vuruldum 30 Nisan'da da aşılama oldum. Kasık ağrıları, akıntı, ateş basmaları, uyku hali oluyor. İlaç etkisi diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba dediğin herşeyi bende yaşadım 8.günden itibaren geçti bende bunlar çok şişkinliğinde vardı

Benimde 2ay önceki çatlatma iğnesi vurulduğumda öyleydi hiçbişey yoktu ama bu testlere de güven yok keşke yapmasaydım iyice kafa karışıklığı oldu belki çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor olabilir hala bende
Lütfen artık gününe dek test yapma. Bak böyle kendine ayrı stres yapıyorsun. Tek çizgi çift çizgi stresini ekleme üstüne. Sabret az kaldı. Hayırlı mutluluk dolu haberler duyarız inşallah. Ama erkenden yapıp strese girme lütfen. Testler yanıltıcı oluyor. Pcos hastasıyım 63 gün gecikme olduğunda acaba diyip test yapmıştım. Pozitif çıktı doktora gittim hiç bişey yok. Kanda sonucu görene dek bekle lütfen.

Benim de aşilamamin 10. Günü bugün çatlayma iğnesinin 12. Günü

Eklentiler

• 20210507_135252.jpg
    20210507_135252.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210507_135032.jpg
    20210507_135032.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 51
Yillardir yuzlerce gebelik testi yaptigim ocin gözlerim iyi secer😊 var orda cizgi hemen ciktiysa
Merhaba aslında tam takip edemedim 20. Ve30.dk arası koyulaştı en başta çok çok çok silikti 20.dakikadan sonra böyle oldu ama dün erken gebelik testi yapmıştım ondada varla yok arası bişey çıkmıştı eğer olsaydı onda koyu çıkmazmydı o erken gebelik testi sonuçta ben anlamadım

Ben de öyleyim. İleri seviye pcos luyum. 16.Gün çatlatma iğnesi vuruldum 30 Nisan'da da aşılama oldum. Kasık ağrıları, akıntı, ateş basmaları, uyku hali oluyor. İlaç etkisi diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda
Cok arastırdım da akıntısı olanlaron genelde tutmus insallah sizinde öyledir bende hiç bisey yok akıntı falan kupkuru ozellikle takip ediyorum

Ben
Lütfen artık gününe dek test yapma. Bak böyle kendine ayrı stres yapıyorsun. Tek çizgi çift çizgi stresini ekleme üstüne. Sabret az kaldı. Hayırlı mutluluk dolu haberler duyarız inşallah. Ama erkenden yapıp strese girme lütfen. Testler yanıltıcı oluyor. Pcos hastasıyım 63 gün gecikme olduğunda acaba diyip test yapmıştım. Pozitif çıktı doktora gittim hiç bişey yok. Kanda sonucu görene dek bekle lütfen.
Benimde polikistiğim var senin gibi bende çok kez 1ay gecikti diye test yaptım hep negatif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sabır versin🙏

Ben kizima hamile kaldigimda adet belirterinin hepsini yasamistim şislik baş agrisi meme hassasiyeti sivilce artişi asıri duygusallik yalniz bir fark vardi meme hassaiyeti ve şişi 7 haftalik oluncaya kadar gecmemisti

Back